שירשור שאלות 18.2.05

מתי יחזור החורף הקדוש כבר?? מתי?

אני פשוט סובל שיש חום בחוץ

תגידו, גם אתם אשר בגוש דן שמעתם

ביומיים האחרונים פיצוצים? בומים על קוליים? אני מדבר על אזור בת ים, תל אביב, ראשון לציון, חולון.. אם אכן שמעתם, מה הסיבה?

נעם ל

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo53.gif../images/Emo52.gif

בשיאים בישראל של בועז כתוב שזה מ-1940 עד-2004 אבל סוף העמוד הוא עד 1977.למה????????תעזרו לי בקשה!

Oferyko

New member
אני מחפש מודלים של "ברקנל"

מישהו יודע איפה אפשר אולי למצוא אותן? בתודה מראש...

fbrulez

New member
איזה שרב בחוץ..

האוויר לא זז. וזה עוד בירושלים בטח בגוש דן אתם סובלים גהינום ביטלתי כבר את הטניס למחר בצהריים קיץ זה שיט.

gilgulim

New member
שבי השבלול../images/Emo60.gif

עד כאן עידכונינו מפי שבי השבלול

3giloosh3

New member
המון המון כסף בלי לעבוד שניה !

אין בקובץ וירוסים !! נישבעת ~~

שליטה על הטמפרטורה

עד כמה המדע קרוב לשלוט במזג האוויר? נאמר שאזרחי ישראל עושים הצבעה שהטמפרטורה הנוחה להם היא 18 מעלות האם אנחנו קרובים למכשור שידאג שהטמפרטורה תישאר תמיד 18 מעלות?

היי לילה טוב לכם יש לי שאלה

הי, לילה טוב לכולכם יש לי שאלה.. מה יהיה מזג האויר בסוף השבוע הזה באזור הכנרת (קיבוץ מגדל).. תודה ולילה טוב מיה

Rosse

New member
בועז: די.

ההודעה הצנועה שלך מתנוססת כבר יומיים בראש הפורום. קיבלת כמאה תגובות ופירגונים. כולם הבינו. כולם העריכו. כולם הצדיעו. כולם מעריצים. עכשיו די. הסר בבקשה את ההודעה. תודה שלום.

TheChessMaster

New member
שאלה בספורט למי שמבין :

למה ביום ראשון הזה ישודר האולסטר של האן בי איי גם בערוץ 5 וגם בערוץ 5 פלוס ? נכון ערוץ 5 ברור לא לכולם יש דיגיטלי או תחבילת ספורט עם הערוץ חמש פלוס. אבל אלה שיש להם דיגיטלי ותחבילה יש להם גם את ערוץ 5 הרגיל. אז למה לשדר בשני הערוצים מה זה נותן ?!

הלחשן

New member
חורף בא

רק בשבוע שעבר בזמן הזה דיברתם על שלג המינוס מעלה אחת בירושלים והנה עכשיו שמש ממש קיץ מה זה

למעלה