שירשור שאלות 18.2.05

בדיוק חוסמת..

אני חושב אולי את מכירה אפיק ים סוף. אם כן אז אולי זה סוג שקע חוסמת

tcu6

New member
כל שינוי מזג האויר בעולם מקורם

בקרינת השמש, הלא אחידה על פני כדור הארץ. דבר זה יוצר הבדלי טמפ בכל שכבות האטמוספרה ומפעיל את מערכות האקלים.

12345621

New member
ומה גורם לאותו אפיק או רמה לנוע

לאיזשהו כיוון? למשל איך אותו אוויר קר מסיביר נע לעברינו...? מה שלא קורה כל הזמן. וככה כל חזית נעה לאיזורים שלא שולט בהם האפיק העונתי, אך מה הגורם להשעת השקע או הרמה דווקא לכיוון זה או אחר? מאירופה ניתן להבין שהרוחות באים מהים ולכן יש סיבה לשקע או לרמה מאירופה להגיע אלינו. אך מצד שני יש את אפיק ים סוף שמונע כניסת שקע מכיוון מערב. וכך בא שקע מהצפון. מה נותן את התנע של אפיק זה או אחר לנוע? ומה גורם לו גם לנוע לכיוון איזשהו...? כלומר מה נותן לו את התנע ואת הכיוון שגורם לו לנוע לכיוון שאליו הוא אמור לנוע?

אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל היי

הייתי חייב: ראיתם כלבוטק?? נשפכתי מצחוק עם הסיפור של הקבלן החבלן... חחח עושה לאנשים מה שבא לו. סיפור גנוב והזוי לחלוטין!

zevoratz

New member
מה המזג אוויר באילת מחר

מה מזג אוויר באילת אני אמור להגיע מחר לחןפש האם זה מזג אוויר לשחייה והאם אמור לרדת גשם? או שכראי לדחות הנסיעה. בYNET בועז כותב גשם לפרקים ובאתר הוא כותב רק מעונן חלקית למי להאמין? תודה רבה

מי שיודע את המושגים???

* מה זה "ברוגרף"? *מה זה "אנמומטר"? תזכורו אלו הכי חשובים לשימוש של מזג אויר....

למעלה