שירשור שאלות 18.2.05

אריאל5

New member
מנסיון שבית"ר מפסידה החורף ככה ככה

תראו את הזמן האחרון בית"ר מפסידה והחורף בורח לנו נקווה שהנצחון של הערב ישנה גם את האטמוספירה.

אריאל5

New member
כשבית"ר מפסידה מזג האוויר ככה ככה

תראו את השבוע האחרון בו נקווה שהנצחום ישנה את המצב האטמוספרי.

Safedc1

New member
עם מאמן כמו קלינגר

אני לא רואה אפשרות לאהוד את מכבי :) עד לפני שהוא העיף את נמני הייתי אוהב מכבי היום, שונא מכבי.. שרק יפסידו.. במילים אחרות היום יום חג =]

roikatz

New member
יאללה הפועל, סוף סוף קצת נחת...

לי, ולשייע. כן ירבו אמן.

12345621

New member
מה גורם לשינויים במזג האוויר?

כולמר באיזור שבו נגיד קר נכנס אליו אויר חם כמו שקרה היום ובימים האלה. ושבוע שעבר נכנס לפה אוויר קר ישר מסיביר שגרם לקור בכל הארץ. מה הגורם לכניסות אויר חם או קר לאיזורים שונים? בקיץ שולט כאן האפיק העונתי שלא מכניס לפה אוויר קר, איך הוא לא מגיע למערב אירופה...? כלומר צרפת קרירה לעיתים וגשומה לעיתים גם בקיץ.

גושי אוויר והחיזיתות שלהם

גושי אוויר ענקיים נוצרים מעל היבשה או מעל הים. גושים אלה יכולים להיות חמים או קרים, לחים או יבשים,והם נושאים אתם סוגי מזג אוויר שונים. החזית היא אזור המפפגש של שני גושים כאלה. מזג אוויר משתנה עם הופעת החזית: *חזית קרה: אוויר קר נע אל מתחת לאוויר חם ואתו מגיעים גשם כבד וממטרים. *חזית חמה: טיפות גשם גדולות יורדות כאשר אוויר חם מתרומם מעל אוויר קר לפני שהחזית מגיעה לקרקע. *חזית חוסמת: חזית קרה משתלטת על חזית חמה וגורמת לאוויר החם לעלות מעליה. לאורך חזית כזאת יורד גשם.

למעלה