גילגולים, הכנסת אותי ללחץ!
מ מטייל עם פינגוויינים New member 19/2/05 #285 גיל, אחי, איפה אתה גר?../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif
א אימהית 1 New member 19/2/05 #288 זו תקופת ההתייחמות של החתולים. כל המקורב לחיות בית יודע כי זו תקופת ההתיחמות של החתולים. הם לא השתגעו הם מאוהבים(יום ולנטיין החתולי...)
זו תקופת ההתייחמות של החתולים. כל המקורב לחיות בית יודע כי זו תקופת ההתיחמות של החתולים. הם לא השתגעו הם מאוהבים(יום ולנטיין החתולי...)
A alont1z New member 19/2/05 #281 מתי יחזור החורף?(איש הגשם) אני סובל שמונה חודשים בשביל חורף של ארבעה חודשיים מה שה"כ ביקשתי שיהיה חורף כמו שצריך. מישהו יודע מתי החורף חוזר? או שצריך להיפרד ממנו.
מתי יחזור החורף?(איש הגשם) אני סובל שמונה חודשים בשביל חורף של ארבעה חודשיים מה שה"כ ביקשתי שיהיה חורף כמו שצריך. מישהו יודע מתי החורף חוזר? או שצריך להיפרד ממנו.
א אסף קרדש New member 19/2/05 #286 תראה... אני חושב עונה חורף יגמר ויחלוף עונה אביב. הסיבה: בגלל בשבוע מתחמם וחם מאוד ורק מעט גשמים במקומי ואח"כ אין יותר גשמים רק עוד שנה..אם אני טועה.
תראה... אני חושב עונה חורף יגמר ויחלוף עונה אביב. הסיבה: בגלל בשבוע מתחמם וחם מאוד ורק מעט גשמים במקומי ואח"כ אין יותר גשמים רק עוד שנה..אם אני טועה.
א אלי צפון New member 19/2/05 #293 אם אתה חושב שמישהו הבין אותך....... אז תחשוב שנית! ותתנסח שוב בצורה ברורה ומובנת יותר.
B barnea1 New member 19/2/05 #298 שאתה לא מדבר ברור, ואי אפשר להבין מילה אחת כמעט. תנסח את עצמך יותר ברור, כך נוכל להבין מה אתה אומר.