שירשור שאלות 18.2.05

Angeldust1

New member
בואו נרים כ"כ הרבה ../images/Emo72.gif+../images/Emo48.gif

+|וודקה|+|וויסקי|+
+|באנגים|+|ג'וינטים| ככה שנעביר את כל הקיץ בסוטול ונתעורר ישר אל תוך סופת שלגים בחורף הבא

alejo23

New member
אני ממליץ לכם לנסוע בקיץ לדרום

ארגנטינה,שם תקבלו חורץ אמיתי. אני מבטיח מחר להראות לכולכם תמנות יפיפיות מדרום ארגנטינה.

Safedc1

New member
בואו נאכל ../images/Emo93.gif ונשתה ../images/Emo115.gif

נעשן
ולא נהיה מו
ים יותר.. כי אנחנו בסטלה ולקינוח נאכל
ואחרי עוד
זמן נביא ב****(
). בטח עכשיו תחשבו שאני מו
^ (זר)

nadav bu

New member
תצא מחר החוצה

ותראה שאנחנו אפילו לא קרובים לטכנולוגיה הזאת

drums123

New member
אם איננו יכולים כמעט לחזותו, אנו שו

שולטים בו? בחייך....

Deanb

New member
למה?! בטח אם כל העולם

יתגייס לזה וישקיע בזה המון משאבים וכסף, בטוח נגיע למצב שניתן יהיה לשלוט במז"א במידה מסויימת. אולי לא בטמפ', אבל במערכות השונות וכו'.

nadav bu

New member
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו

הוא חימום הים... יכול להביא לשינויים ברורים במז"א.

all about eve

New member
שליטה כזאת לא תושג בקרוב

אבל האדם מסוגל, ולצערנו זה קורה להשפיע על האקלים בטווח הארוך. האדם מסוגל לחמם את כדור הארץ ולקרר אותו, אם יבחר בכך. אבל יש לזכור שמדובר בתהליך ארוך, שלא מושגת בו שליטה אלא שינוי ממוצע במזג האויר.

thugryder

New member
לדעתי אסור שדבר כזה יקרה...

צריך להניח לטבע לעשות את שלו

Safedc1

New member
ברור שאסור... אבל למי אכפת מהעולם

(שאנחנו חיים בו) כשיש כסף ? כסף יהרוס הכל

שליטה מבוקרת במזג האוויר

לדעתי אפשר להתחיל בניסויים שימדדו את השפעות טכנולוגיות על מזג האוויר. אפשר להשפיע על ידי מה שנדב הזכיר חימום הים. ויחד עם זאת להגדיל את פעילותם של מטוסים שמפזרים בעננים תרכובת שנקראת יודי הכסף (AgI) בעננים ואם זה יקר להפעיל מטוסים כאלה אז שיהיו מתקני התזה בהרים, מגדלים ומקומות גבוהים. בנוסף לזה ולחימום הים בצורה מבוקרת בתוך הערים ובין הערים אפשר להתקין "אנטנות" שיפעל לצורך הגברת זרימת אוויר ביניהם בצורה מבוקרת. חימום הים אסור שיהיה באופן שרירותי אלא לפי טמפרטורה מסוימת. ולכל מעלה שמביאים את הים צריך לבדוק כיצד זה משפיע על מזג האוויר. וכשגם בודקים כל דבר איך משפיע זה עוזר לדעת איך אפשר להשפיע. אבל בודקים גם איך כל השיטות הטכנולוגיות האלה משפיעות ביחד על מזג האוויר בכל שינוי קטן ולומדים מזה מהי מידת ההשפעה על מזג האוויר. מפתחים מסקנות מהניסויים ויוצאים לפעולה לשליטה על הטמפרטורה. הבקרה על הטמפרטורה יכולה להיות שימושית בשליטה על על מזג האוויר בכלל כי אם בא שקע מאיזשהו כיוון לשמי ישראל או משהו שמעיד על סופה שמתקרבת אז יהיו את הכלים לשלוט עליה. מה דעתכם?

Safedc1

New member
קובץ וורד :| ברור שאני לא יוריד

וגם אם זה נכון, אז הכל בולשיט.. קיצר ביי וזה לאקשור למזג אוויר בועז בחייאת תמנה מישהו שיכול למזג\להעביר הודעות ... והוא תמיד פה [אלי צפון נערף כל אלה שהרבה פה] .. וכל הודעה שאין קשר שיעיף למקום אחרר.. נמאס מל השטויות האלהההההההההה

למעלה