שירשור שאלות 18.2.05

יודעים מה? בואו נעשה עצומה להחזרת

התכנית, נכתוב לטלעד מכתב.. ואז הם יחזרו בפרקים חדשים: האמא הפולניה, ילד יום הולדת, יש לי יש לי פההההה, ז'וז'ו, ג'ודי לוץ אהרונוב קרפין סממה, ז'אק והצרפתי, הדמות הזו של רובי דואניס שהוא עושה דברים עם הרגלים, שמעון וביטון, האיש המטומטם הזה שאסף אשתר עשה שהוא צוחק, לולו, משפחת ישראלי, רקפת וכלנית, ניסים בוסקילה, חיים בלוף, וכמובן ה-TOP: שאול המשורר, אסף אשתר בדמות הזו של הכפל מילים

gilgulim

New member
לא צריך להגזים...אבל גם ככה זה

יחזור..הערוץ הזה חסר תוכניות

Angeldust1

New member
אני הכי אוהב את ז'וז'ו

איך אפשר שלא?? וגם את יש לי כמובן... אח"כ יפת. בכלל העונה השניה היתה הכי טובה, העונה השלישית גם קורעת אבל יחסית לשניה היא די מעאפנה... בעונה השלישית אני אוהב את שאול המשורר וניסים בוסקילה
ויש גם בעונה השלישית מערכון מדהיםםם!!! פשוט גאונות... זה עם אחד שקוראים לו דוד והשם משפחה שלו זה רעש של מפתח שנופל על שולחן. מכירים? ותחשבו על זה איייייאייייייייאאאאייייייייייייאאייייייייההההה

אההה...

המערכון עם השוטר? יש לי אותו. כאילו קוראים לנחקר: דוד ואז שם המשפחה שלו זה זריקת מפתחות... ואז הוא בא ויורה בו השוטר בסוף... מערכון מטורף ויפה מאוד... חחח

שכחתי גם את:

מועדון הג'יפה- מצחיק ביותר!!!! בעונה הראשונה: רובי מוסקוביץ' וארז בן הרוש בדמות של העובדי במה, אסף אשתר ורובי מוסקוביץ' בדמות הזו שעושים מה שהם אומרים אבל במשמעות שונה- לדוגמא: יש לך ראש לכל העניין הזה? כן יש לי ראש (מוציאים בובה של ראש)

למעלה