איזה תחזית מבאסת יש ל seasont!!
N nadav bu New member 18/2/05 #209 אהה.. הבנתי... מצד שמאל יש סקאלה שמראה את כמות הגשם במ"מ ל-6 שעות (מצטבר). כפי שאתה רואה, כל צבע מסמן כמות אחרת, ובין כל צבע ישנו קו שמפריד ומראה היכן כמות הגשם גדולה יותר (בעצם קו המבדיל בין 2 כמויות גשמים שונות). אני עצמי לא תהלחתי להבין את ההסבר הזה
אהה.. הבנתי... מצד שמאל יש סקאלה שמראה את כמות הגשם במ"מ ל-6 שעות (מצטבר). כפי שאתה רואה, כל צבע מסמן כמות אחרת, ובין כל צבע ישנו קו שמפריד ומראה היכן כמות הגשם גדולה יותר (בעצם קו המבדיל בין 2 כמויות גשמים שונות). אני עצמי לא תהלחתי להבין את ההסבר הזה
א אסף קרדש New member 18/2/05 #248 אוי שכחתי , יש לי שאלה הכי חשוב אם עוד כמה שבועות לאחר עונה חורף, שוב מכה ארבה יגיע בארץ?
N nadav bu New member 18/2/05 #249 ארבה הוא נדיר מאוד ואין זמן קבוע בו הוא בא לארצנו. לפי הסטטיסטיקה, סיכוי אפסי שכבר השנה תבוא אלינו מכת ארבה נוספת.
ארבה הוא נדיר מאוד ואין זמן קבוע בו הוא בא לארצנו. לפי הסטטיסטיקה, סיכוי אפסי שכבר השנה תבוא אלינו מכת ארבה נוספת.
N nadav bu New member 18/2/05 #253 לא הבנתי כ"כ את השאלה.. בכל מקרה, הארבה בדר"כ עובר מדרום לנו, ורק במקרים נדירים (בגלל הרוח) הוא פונה לכיוון שלנו. בסטטיסטיקה, זה קורה בערך כל כמה עשרות שנים.
לא הבנתי כ"כ את השאלה.. בכל מקרה, הארבה בדר"כ עובר מדרום לנו, ורק במקרים נדירים (בגלל הרוח) הוא פונה לכיוון שלנו. בסטטיסטיקה, זה קורה בערך כל כמה עשרות שנים.