אני זעם מאוד בגלל לך!
א אסף קרדש New member 18/2/05 #250 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני זעם מאוד בגלל לך!
N nadav bu New member 18/2/05 #195 את אותם מפות של המודל היווני שאתה מביא, אנחנו יכולים גם כן להביא מהאתר הזה. פשוט המודל היווני נחשב כמודל לא אמין (יחסית), ובדר"כ אנחנו לא מביאים אותו לפורום.
את אותם מפות של המודל היווני שאתה מביא, אנחנו יכולים גם כן להביא מהאתר הזה. פשוט המודל היווני נחשב כמודל לא אמין (יחסית), ובדר"כ אנחנו לא מביאים אותו לפורום.
N nadav bu New member 18/2/05 #201 ../images/Emo12.gifמה זה המשפט שכבתבת למעלה? "עננים ינעו לכיוון צפון בשעה 6:00 אין עננים בדרום ולכן אולי מערכת למדרום אלא מצפון"
../images/Emo12.gifמה זה המשפט שכבתבת למעלה? "עננים ינעו לכיוון צפון בשעה 6:00 אין עננים בדרום ולכן אולי מערכת למדרום אלא מצפון"
D drums123 New member 18/2/05 #208 ../images/Emo6.gif ואחי, אתה יכול לקרוא לי אסי../images/Emo13.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט לא משתקם מזה...
../images/Emo6.gif ואחי, אתה יכול לקרוא לי אסי../images/Emo13.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט לא משתקם מזה...
א אסף קרדש New member 18/2/05 #212 לdrums123 תקשיב,אתה יודע למה אני כותב שגיאות כתיב? 1. כי אני כותב ממש מהיר 2. כי אני כבד שמיעה 3. כי אין לי כוח לתקן שגיאות כתיב וזה משעמם
לdrums123 תקשיב,אתה יודע למה אני כותב שגיאות כתיב? 1. כי אני כותב ממש מהיר 2. כי אני כבד שמיעה 3. כי אין לי כוח לתקן שגיאות כתיב וזה משעמם
N nadav bu New member 18/2/05 #214 סליחה שאני שואל אבל מה הקשר בין כבדות שמיעה, לבין שגיאות כתיב בכתיבת מקלדת?
א אסף קרדש New member 18/2/05 #217 תדעך לך לכולם כבדות שמיעה לפעמים כותבים טעויות.. אני לא יודע למה אולי זה בגלל למי כבדות שמיעה הם גם מתקשים לדבר וגם לכתוב ....אני לא יודע הסיבה ..ככה
תדעך לך לכולם כבדות שמיעה לפעמים כותבים טעויות.. אני לא יודע למה אולי זה בגלל למי כבדות שמיעה הם גם מתקשים לדבר וגם לכתוב ....אני לא יודע הסיבה ..ככה
א אסף קרדש New member 18/2/05 #216 לכולם! אנא תכנסו תקשיבו,אתם יודעים למה אני כותב שגיאות כתיב 1. כי אני כותב ממש מהיר? 2. כי אני כבד שמיעה 3. כי אין לי כוח לתקן שגיאות כתיב וזה משעמם
לכולם! אנא תכנסו תקשיבו,אתם יודעים למה אני כותב שגיאות כתיב 1. כי אני כותב ממש מהיר? 2. כי אני כבד שמיעה 3. כי אין לי כוח לתקן שגיאות כתיב וזה משעמם
S snow11111 New member 18/2/05 #186 שאלה:שמעתי שגפס וגם ec רומזים למשהו בשישבת הבאים מי יכול לפרט יותר תודה מראש!!
ר רועי החזאי הצעיר New member 18/2/05 #191 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif