שירשור פרק 99!!

שכטרון

New member
אבל אז הוא היה חושד, או לפחות../images/Emo59.gif

ומר לה לעשות בדיקה. סביר להניח שהיא שכחה לקחת... בלי שהוא ידע על זה. כי הרי הם היו בדיוק חודש ביחד.

אם יצא ילד הוא בטוח לא השתמש בזה...

mickeyc19

New member
מעניין אותי לדעת

איך דנאיל קשור לכל זה, כי ברור שהוא קשור. ומעניין אותי לדעת אם גם סוזי קשורה לזה איכשהו, או שהתפקיד שלה הוא רק לפרסם את עניין השמינייה בתקשורת (ולהסתבך עם מולי)

לכל אוהבי ה'פיקאצ'ו'

הנה עכשיו אנו מבינים שגיורא לא נותן לנו סתם פרטים זוכרים כאשר מולי בא לדגנית וראה את בן בן משחק בפוקימון והוא עיוות את השם זה פוקצ'ו וכ'ו... ובפרק עכשיו של המדבר המסכה שלו הייתה פיקצ'ו מזה אפשר לומר שגיורא נתן לנו רמזזז ענק כדי שנבין שמולי הוא אחד מאנשי המסכות מוכמו שהיום ראו את הטבעת וכמו שהיה בתסריט שהיה כתוב שגולן אזולי צריך לדבר אז הוא צריך לעמוד בצורה שונה ה-ק-י-צ-ר מולי הוא מאנשי המסכות

Super Chuly

New member
פרק חמוד

סוף סוף וסופית- איה היא השתולה, אבל מדהים שוב לגלות איך פתאום חברי השמינייה מוקפים באין ספור חברי מטה סקורפיו (משהו אומר לי שגם דניאל, מהאופן שבו הוא ציחקק עם לינה כשנטשה נכנסה). אני מצטערת, אבל אני פשוט לא מסוגלת להתנגד לפרץ הצחוק השוטף שעובר בי כל פעם שאני רואה את גולן אזולאי עם תחפושת הפיקאצ'ו הסגולה הענקית הזו, זה פשוט כל כך מגוחכך שזה כבר מעלה גיחוך. אבל בסה"כ- פרק טוב. ליהי :)

Rioter

New member
../images/Emo58.gif בויאקה, סיכום. ../images/Emo11.gif

[ולהלן הרגל חדש - כל פרק אנסה לנתח אותו ולעלות כל מיני דברים ושאלות, ובמידה ויתאפשר - אז גם תשובות.] אז מה ראינו היום? ממ.. היה חם - בתור התחלה.
אדם וניצן - כבר לא אחת פחות מדי?
אז כמו שהבנו, ככל הנראה ניצן היא זו שתחליף את איה בניסוי. תיארתי לעצמי שלא מספיקים שבעה, וחייבים לצרף את האדם השמיני שיוכל לעזור בביצוע הניסוי הלכה. נוכחנו לדעת שאדם יודע לפרגן לאחותו כשצריך ["אינטיליגנטית ברמות!"], וכמובן שהוא לא שוכח את הגירלפרינד העתידית שלו - ניצן. וזה עובד לא רע, אם כי צפוי למדי. וכמובן שלגיורא היקר היה חשוב להזכיר שהרומן עוד בתחילת דרכו, אם לא בראשיתו המוחלטת - ונזכר להראות את אדם המתגעגע לאיה האקסית. אז כן, עצם זה שהוא התבונן בתמונה שלהם, לא גורם לי לחשוב שלא ייצא בינו לבין ניצן כלום. וייצא, אני בטוחה.
איה - להיות, או לא להיות?
ובכן, אני שמתי לב לשני דברים. קודם כל, בתור התחלה, אני רוצה להזכיר לכם את הסצנה: שני הסב"דניקים יושבים במטה סקורפיו. סבבה. מדברים להם. בין לבין, נאמר משהו בסגנון: מישהו אחד: "צריך לקחת מהשתולה שלנו את גלי הלמדא שלה." מישהו שני: "כן, רק צריך לראות אם היא תסכים קודם..." מישהו אחד: ".. וגם אם היא לא תסכים! בוהאהאהאהא!!!111אחד." זוכרים? אני קצת מעוותת את זה, אבל הפואנטה ברורה. ובכן, קודם כל - מדובר בשתולה, מישהי - ואחת בלבד. רותם ולינה הן לא "שתולה", כי הן שתיים. הגיוני שזו תהיה אחת מהן - אבל לא שתיהן. מסכימים איתי? יפה. מכאן נובע, שהם מהפנטים אנשים "סתם", כביכול, בלי קשר לשתולה שלהם - מה שמעלה את האפשרות והסבירות שהם עלולים עוד להפנט אנשים בהמשך. לכו תדעו אם אבנר, או דדי פועלים תחת היפנוט. וכאן אני רוצה לעלות בפניכם שתי אפשרויות.
הראשונה היא, כמו שרובכם העלתם כאן, שניצן היא השתולה. זו האפשרות הפחות סבירה בעיניי - מה שמכריח את דדי, אבנר, או אפילו אדם (!) להיות תחת היפנוט. או גרוע מכך, את דדי או אבנר - להיות אחד מחברי סקורפיו. כי אחרי הכל, הם לא היו גורמים לניצן - במידה והיא השתולה - להשתתף בניסוי "ככה סתם". זה פשוט לא מסתדר. אני חושבת שסב"ד לא היו לוקחים כזה סיכון, מציבים שם את ניצן, ואומרים: "היא תצטרף מעצמה לניסוי."
והאפשרות השנייה, ההגיונית יותר לפי דעתי.
בואו ניקח את המילה "שתולה". להלן ההגדרה של המונח 'שתול' ממילון ספיר - נטוע / (סוכן) סמוי של המשטרה או של שירותי הביון* המתחזה כאילו שייך למקום שהוא חוקר. [ביון פירושו ריגול, או מודיעין.] מוכר קצת, לא? אומנם סקורפיו הם לא המשטרה וגם לא המודיעין, אבל.. אנחנו מתקרבים למשהו. מה, שגם כדאי לעיין בהגדרה של המונח "שתילה" - נטיעה, הכנסת שתיל באדמה כדי שיצמיח שורש. יפה מאוד. קיראו שוב את ההגדרה האחרונה. "שורשים". כמה מכם כבר עשו עבודת שורשים בעבר? אני מקווה לפחות שרובכם, אם לא כולכם, יודעים על מה מדובר. שורשים - יכולים לשמש גם כדימוי. ובכן, וכאן אני מגיעה לפואנטה של האפשרות השנייה המועלת. איה היא השתולה. הסיפור של המדבר הוא על-מנת להרגיל אותה לסביבה חדשה, בכדי שאיה "תנטע שם שורשים", כדי שהיא תכיר את הסביבה החדשה שלה - למשך חודש. כנראה שזהו מספיק זמן על-מנת להסתגל למקום. ואחרי ההסתגלות, השתולה (שכרגע תקועה בהגדרה השנייה, המהווה את השורשים בלבד - ולא את הריגול), וכן - מדובר באיה ככל הנראה - מתחילה לפעול, ולרגל. היא שתולה, והיא יודעת על זה. היא יודעת שהיא במקום חדש ש'שתלו' אותה שם, והיא שורדת. היא ממשיכה להתפתח ולגדול. היא מטפחת שורשים למקום, היא מכירה אותו. יותר מאוחר - כמו שראינו בפרק היום - היא צריכה להתחיל לתפקד בתור ההגדרה הראשונה של "שתולה". המצב תואם באופן מדוייק את ההגדרות.
לינה, דניאל - ומה שביניהם
אני יוצאת מתוך הנחה כזו - דניאל לא כזה נחמד כי-מתחשק-לו-והוא-תמים-שלא-עשה-כלום. ברור לנו שיש קשר כלשהו בינו לבין לינה, כמו שראינו היום. נכון? לא ברור מה הלך שם.... אבל בכל מקרה - השאלה שנותרת היא: "מה לעזאזל?!". אחרי שנוכחנו לדעת שלינה חוברת לסקורפיו (וכבר לא בסתר) - ניתן להסיק מהמקרה שגם דניאל קשור לכך. אבל לא ברור. הוא הגיע לשם כדי לדבר עם לינה? הוא ידע שנטשה לא תהיה שם? או שהוא הגיע לשם בשביל לדבר עם נטשה על אירועי אתמול. הוא דפק בדלת, לא הזדהה, ולינה פתחה את הדלת. ושוב, אנחנו נשארים עם השאלה - היא היפנטה אותו? הוא זיהה אותה? היא הזמינה אותו להכנס? הוא בא ללכת, אבל היא רצתה שישאר? הוא צעק עליה ללכת? הופתע לראות אותה? דרש הסברים? אני בטוחה שקיים ביניהם קשר מסויים, כפי שקרוב לוודאי יתברר לנו בהמשך. [במידה והשערתי נכונה או לא]. טוב, כך או כך, היה פרק מצויין.
סחטיין. מה - שגם שמתי לב... הם לא פירסמו את התסריט היומי להורדה. שמו לב שגילינו ספויילרים, הא?
ודרך אגב, כמו שביקי ציינה בהתחלה - וכך גם חשבתי אני - מולי מתחזה לפיקאצ'ו מחשמל, כי פיקאצ'ו נותן מכות חשמל.
הוא כזה סקסי. אבל אין על הסב"דניקים המזמרים! .. עד כאן להיום. אני מקווה. שיר. :)

Rioter

New member
../images/Emo124.gif דרך אגב - עוד משהו!

כל כך פשוט להם להפנט את האנשים. השאלה שלי, למה הם לא עושים את זה לאיה בדיוק כמו ללינה ורותם? מה היא שונה בכך? זה לא הרבה יותר פשוט?

KiShKooSh

New member
בקשר להיפנוט../images/Emo6.gif

טוב זה קרה בשיחת וידיאו עם ליהי, התחלתי לשים לב שבזווית הנכונה נראה כאילו היפנטו אותי אז מהיום גם לי יהיה עקרב וגם לי יהיה בריסטול היפנטו אותי
אני בסקורפיו
!

KiShKooSh

New member
../images/Emo2.gif, יצא מפחיד....

תלחצו על הגודל הרגיל של זה, שם זה יותר שפוי

Rioter

New member
חחח וואי, זה באמת נראה ככה!

ואת יפה. (הוו, נכון שלא חידשתי לך כלום? >>)

Super Chuly

New member
חחחח נכון

ומסיבה לא ברורה יורד לך דם דיגיטלי מהאף... הקיץ בדרך אה? ליהי :)

למעלה