שירשור פרק 99!!

בקשר למולי-פיקאצ'ו-התסריט ../images/Emo185.gif

משהו מאוד מוזר לי,בחלק הראשון שגילינו ספויילרים בתסריט (גולן אזולאי צריך להיות שם..) OK זה ספוילר,זה רובנו ידענו אבל בעצם אישרו את הדברים. אבל בחלק השני היה כתוב "השחקן שמשחק את מולי",מה לעזאזל?? מה לא יודעים מי זה? הרי תסריט לפני כתבו גולן אזולאי! יכול להיות שגיורא מחבל בתסריטים? וגם בפרק של היום הראו את מסיכה 1 מדברת ושנייה אחרי זה את פיקאצ'ו במדבר,אם אכן
מולי הוא מסיכה 1
איך ייתכן ששנייה הוא במטה ושנייה אחרי זה במדבר עם איה? נדמה לי לא הגיוני ועולה השערה ש
מולי אכן מסיכה 1,אבל לא פיקאצ'ו

שכטרון

New member
../images/Emo59.gif

יש כמה תסריטאים, אז אולי כל אחד מ-2 הפרקים האלה כתב מישהו אחר. מולי היה מסכה 1, ואמר שהוא ידבר עם השתולה (לפי מה שהבנתי), ואח"כ הוא הופיע במדבר כפיקאצ'ו. יכול להיות שהם פשוט דילגו קדימה, כי הרי הם לא יראו כל דקה ודקה בעלילה...

ny22

New member
מנהל
אני לא מצליח להבין משהו.....

שירשרתי את זה בשירשור הפרק, אבל לא ענו.... אז אשמח אם משיהו יענה פה ואז זה יהיה ל-
. בכל אופן, היה היום קטע בהתחלה שבו דגנית נתנה לניצן סנביץ' לבית הספר (לבן בן), ואז ניצן שאלה אותה למה היא לא קיבלה עם מלפפון חמוץ. אז דגנית סימנה לה (או משהו כזה) ואז ניצן חייכה והלכה. לא ממש הבנתי את הקטע זה, מישהו יכול להסביר לי אותו בבקשה? אני מניח שיש עוד כאלה שלא הבינו.

גם אני לא הבנתי את זה... זה היה

כאילו דגנית אמרה לניצן שזה בעצם סנדביץ' בשבילה ולא בשביל בן בן לא הבנתי

ny22

New member
מנהל
יכול להיות, גם אני חשבתי ככה

אבל היא אמרה לה להביא את זה לבן בן.

אולי היאעשתה לה כזה סימן ש

תחליףבין הסנביצ'ים או שלחילופין(מילה של מורות...בעע..)היא עשתה לה סימן של "אל תחליפ את הסנביצ'ים... או מצד שלישי היא עשתה לה סימן של "חהחהחה...מצחיק!" בכל מקרה.....לא משנה מזה העיקר הוא שאנחנו דנים( מה ניסגר אם המילים של המורות היום) בסנביצ'ים עם מלפפון חמוץ ובלי...

שכטרון

New member
../images/Emo207.gifתקצירים../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

פרק 100: אדם וניני מתמודדים עם הסוד שלהם ועם הכעס של שאר חברי השמיניה כלפיהם. ניצן חוזרת ללמוד בביה"ס. אילן ודניאל מוצאים שפה משותפת. נטשה מחליטה להחזיר את הסטודיו. אל בית משפחץ דביר מגיע אורח מסתורי. (תנו לי לנחש, פיקאצ'ו?
) פרק 101: הניסוי מתחדש והמזימה של סקרופיו הולכת ומתבהרת. דגנית מתכוננת לשיחה של חייה. אדם וניני מקבלים סופסוף את המידע שהובטח להם. פרק 102: חברי השמיניה מנסים לפענח את המסר במעטפה, בעוד הדרמה במדבר מגיעה לשיאה. רוחל'ה משכנעת את יאיר לחלוק איתה את המידע המסווג. דורי מעצבן את ניצן. פרק 103: מולי מנסה לברר פרטים לגבי מי ששלח את המעטפה. רוחל'ה מגלה לסוזי הכל. סקרופיו מוצאים דרך חדשה להשיג את מטרתם. פרק 104: בןבן מספר לניני על חשדותיו. ניצן ודורי בשיחה גורלית. לינה מבצעת ניסיון סחיטה בשליחות סקרופיו. מולי מגלה את הכתבה של סוזי. אלי מקבלת הזדמנות של פעם בחיים.

למעלה