שירשור פרק 99!!

j u l i a 1 3

New member
כן, היא סתומה

מה הבעיה שלה? שהייתה משדרת לו את האנרגיה שהוא רוצה והוא היה משחרר אותה... היא תריכה להגיד לו תודה שהוא לא הרג אותה והציל אותה מהמטוס הזה... והוא עוד מביא לה אוכל והיא זורקת אותו עליו...

Jedi Force

New member
היא לא...

את באמת חושבת שהוא ישחרר אותה עם היא תשדר לו אנרגיה? והיא לא צריכה לתת לו תודה על זה שהוא לא הרג אותה והציל אותה מהמטוס כאילו הוא באמת עשה טובה, הוא עשה את כל זה כי הוא רצה שהיא תהיה שלו למטרות שלו, לא כי הוא נחמד ובאמת מגיע לו תודה.

j u l i a 1 3

New member
נכון, אבל מה אכפת לה?

מה, קשה לה? בנתיים הוא דווקא נחמד אליה... הוא הביא לה אוכל ועיתונים, והוא מחופש לפיקאצ'ו!!!

שכטרון

New member
כי זה כואב, אם את לא זוכרת../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

ונחמד הוא לא. את העיתונים הוא הביא כדי שתראה שלא מחפשים אותה, ואת האוכל הביא לה כדי שיהיה לה כוח להוציא בשבילו אנרגיה. והיא לא חייבת לו כלום, אז מן הסתם היא לא תתאמץ בשביל להביא לו למדא.

Jedi Force

New member
הוא יכול...

אבל הוא לא עשה זאת עד עכשיו, הוא זקוק לה ככה או ככה.

1redhead1

New member
היי חדש פה

הטבעת של הסקורפיו זה לא משהו שקשור לקזינו ההוא?

וואו איזה פרק../images/Emo70.gif

ניצן תהיה בשמינייה!!! יש!!! יו..איה הייתה מזה טיפשה בקטע שהיא שברה ת'אל אס אר.. כי נהיא ידעה שיש לה את הבזז הזה.. אממ.. לינה הזאת מעצבנת אותי
עם דניאל המעצבן הזה ואיך הדניאל הזה מעז לדבר עם נטשה! פרק מדהים ציון: 9 מתוך 10

Jedi Force

New member
היא לא טיפשה!

תחשבו קצת! היא נמצאת במדבר כבר חודש, איזה אחד מגיע משום מקום עם מסכה מפגרת ומאיים עליה, ואז עוד יש לו חוצפה לבקש ממנה אנרגיה, למה ציפיתם? שהיא תתנהג כבקשתו? והיא גם ככה רצתה להרגיז אותו...

Jedi Force

New member
היא לא טיפשה!

תחשבו קצת! היא נמצאת במדבר כבר חודש, איזה אחד מגיע משום מקום עם מסכה מפגרת ומאיים עליה, ואז עוד יש לו חוצפה לבקש ממנה אנרגיה, למה ציפיתם? שהיא תתנהג כבקשתו? והיא גם ככה רצתה להרגיז אותו...

segalben7

New member
אבל היא עדיין מטומטמת!!!

למה היא זרקה עליו את הקורנפלקס??? מה היא מעדיף לאכול ג'וקים?

Jedi Force

New member
קורנפלקס?

מה זה קשור עכשיו? היא זרקה עליו כדי להסיח את דעתו ולקפוץ עליו למרות שזה גם ככה לא הצליח לה. תנסה לחשוב קצת יותר מה"קופסא"...

kuliv

New member
היא התרגלה לזה...

וחוצמזה, הוא כל כך מעצבן! ואני ממש בטוח שההוא עם המסכה זה מולי. בטח יסתבר שהיא במדבר שנמצא 5 ק"מ מכל צלם אנוש, רק כדי שהדיכאון יהיה גדול יותר.

ny22

New member
מנהל
היה פרק טוב....

שניצן חיבקה את דגנית בהתחלה, זה ממש ריגש אותי... מסכנה איה, היא לא יודעת מה רוצים ממנה.... בכלל, אתם חשובים שמולי יעלה מי דיווח לכתבת על הניסוי? ואני רק רוצה לאחל המון הצלחה לניצן! אחרי כל מה שהיא עשתה - מגיע לה! ומצד שני - מה יקרה שהיא תגלה את הסוד שניני שמר ממנה...

שכטרון

New member
מחר פרק 100../images/Emo65.gif../images/Emo59.gif

איזה מהר עבר הזמן... היה פרק צפוי מאוד, ונראה שגם ההמשך יהיה ככה. גם מי שלא קרא את התסריט ולא חבר בפורום יכול כבר להבין שזה מולי, אפילו שזה היה מהתחלה צפוי. גם הקול שלו בתור מסכה מספר 1 מזכיר את הקול של מולי. מעניין מי זה מסכה מספר 3, זה שהיפנט את רותם. הוא אמר שהוא מכיר את ניני ואדם...
וטוב שלא הגזימו. מקרופון של CNN באספה של מגדלות קקטוסים

שכטרון

New member
אופס...

תפרידו בין זה שהפרק היה צפוי, לבין מה שכתבתי על המסכות. בטעות שכחתי לרדת שורה

בכריתוש

New member
פרק יפה!!

הפיקאצ'ו הזה מצחיק כל פעם מחדש.. אוף מיקה שוב לא השתתפה..
ומה עם ניצן? בפרק הבא..

nadav1232

New member
../images/Emo2.gifאיזה פרק יפה!!!

מולי הזה כל כך רע.. ואיה, איזה מסכנה.. נראה לי שבסוף יהפכו את כולם לעבדים כמו שעשו ללינה ורותם..

למעלה