שירשור פרק 99!!

chen010189

New member
אוי:|

הדבר הזה שמעביר לאיה זרם, העביר בי זרם מרוב שהוא עשה את זה כל כך הרבה פעמים. ואהבתי את הסצינות שלפני, עם השיר ברקע, במיוחד כשזה נסגר בזה שאדם מסתכל על תמונה שלו עם איה... ומולי הזה משגע אותי:S ובן הדביק אותי לדבר חדש, "לא יפה! ככה לא מתנהגים!"
אני אומרת לכם, הפיקאצ'ו הסגול זאת אחת ההמצאות החזקות של גיורא!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifפיקאצ'ו../images/Emo47.gif

לא יפההההה ככה לא מתנהגיםםםםםם

Jedi Force

New member
איזה קטע!

בסצנה של ניני עם ניצן ודגנית, בשעות הבוקר שהם אכלו ארוחת בוקר והראו את הארון שמאחוריו המעבדה, בדיוק נזכרתי שבאמת יש שם מעבדה שלא ראינו במשך הרבה זמן ושאלתי את עצמי איך היא נראית עכשיו. והנה, רואים אותה בסוף הסדרה. פרק נחמד...

מחר פרק 100 עגול!!

באמת עובר הזמן מהר שנהנים... הייתי נותן לפרק הזה ציון 10 בזמן האחרון לא מראים את אבי ומיקה בכלל מאז הפרק עם צ'כוב והקטע של אדם ומיקה שהיה מוקדש רק לזוג הזה כבר לא מראים אותם טוב מה ניצן עצבנית על ניני?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif פרק מגניב!

היה פרק מאוד נחמד.. מולי עם העקרב!!
נטשה הפחידה אותי עם הציור שלה
חח
והיה משהו שלא הבנתי... מה כל הקטע עם הלשאוב למדא? למה זה? וזה קשור איכשהוא לניצן?

שכטרון

New member
אני יענה לך...../images/Emo9.gif../images/Emo59.gif

חסר עוד בנאדם אחד עם למדא כדי שהניסוי יצליח, והם מניחים שלניצן יש למדא, ובגלל זה בודקים אותה. מולי החליט להקדים אותם, ולשאוב מאיה למדא, כדי לגנוב את הניסוי, להוסיף את הלמדא של איה, ושהניסוי יהיה של המסכות. לפי מה שהבנתי...

j u l i a 1 3

New member
איה, נראה לי...

מולי אמר שהוא יביא את האלאסאר לשתולה ואז הוא הביא אותו לאיה... וגם שלשום הוא אמר שהוא ילך לדבר עם השתולה ואז הוא בא לאיה בתור הפיקאצ'ו.

רק הלן

New member
??../images/Emo4.gif

אז מי בידיוק השתולה?? את האיש בגלימה הבנו כבר מי זה (עם לא הבנתם זה מולי) אבל מי זאת השתולה? איה?,ניצן?? ספוקי

רק הלן

New member
בלי שום קשר למה שכתבתי..

מישהו יודע איך מחליפים כינוי בתפוז??

j u l i a 1 3

New member
איה

זה לא ברור? מולי אמר שהוא יביא את האלאסאר לשתולה ואז הוא הביא אותו לאיה... וגם שלשום הוא אמר שהוא ילך לדבר עם השתולה ואז הוא בא לאיה בתור הפיקאצ'ו.

למעלה