שירשור פרק 99!!

ny22

New member
מנהל
תראו מה גיורא כתב ../images/Emo26.gif

גיורא חמיצר, יוצר "השמינייה": עכשיו מתחיל בעצם החלק האחרון משלושת חלקי העונה השניה, כשהעלילה הולכת לקראת שיאה. החשדות שליוו את מולי מהפרק הראשון בעונה הזו מתממשים, ואכן רואים שהוא שייך לרעים. גולן אזולאי מזכיר לי (ולא רק לי כמובן) את רוברט דה נירו.היכולת שלו לעבור מצבים תוך שניות, ותמיד להכיל מין פוטנציאל מפחיד של התפרצות, במיוחד כשהוא רגוע, הופך אותו לשחקן מושלם לתפקיד, שעוד נכונו לו הרבה מאד הפתעות עד סוף העונה. הפרקים האחרונים כל כך דרמטיים שקשה לשים במוסיקת הרקע שירים, ולרוב אני מניח פסי קול כדי לתמוך בעלילה. בפרק הזה התחשק לי לסיים את הדקות האחרונות עם שיר, של סטינג, ואני חושב שיש לזה אפקט מיוחד ומרגש כששיר מגיע פתאום לעטוף יחד כמה סצנות לקראת סיום של פרק.

יווווווו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה מסכנה איה!!!
אוף הוא כזה מעצבן!!

ואייי פרק יפה ביותר!!!../images/Emo45.gif

אני פשוט מתה על ניצנושששששששששששששש כזאת מדליקולית איך מתאים לי שהיא תיהיה חברה של ניני חחחחחח ואיי הם יהיו כאלו מתוקים ביחד חחחחחחחחח ואיי איוש מסכנונית אבל איזה אמיצה איך היא פירקה את האל אס אר הזה..בקיצור היה פרק מושלם!!

lk היחידה

New member
../images/Emo163.gifלמה לא שמו היום תסריט??../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

עכשיו אני לא יכולה לקרוא מה היה היום...

שכטרון

New member
אולי סופסוף../images/Emo59.gif

הם החליטו לעבור עליו לפני שמעלים אותו, כדי להוצי ספויילרים

מעצבנים!!!

הם לא שמו היום תסריט!!! כנראה שהם יעלו את כל האחרונים רק בסוף העונה! מעצבן!!!

איזה פרק יפה!!

איך שלומיק עוד לא עלה על זה שבן בן הוא הילד שלו...? מולי עם הטבעת של הסקורפיו וגם כשהוא דיבר עם שני לובשי הגלימות האחרים במטה שלהם אז העיוות של הקול שלו היה דיי חלש ויכולנו לזהות את הקול של גולן אזולאי... מה קרה לאיה??

n u t

New member
זה כי שלומיק עדיין חושב

שבןבן הוא בכלל הבן של דדי ולא של דגנית...

שכטרון

New member
אבל למה לו לחשוב שהיא בהריון ולא סיפרה ../images/Emo59.gif

לו? מה הסיכוי שדבר כזה יקרה [במציאות, הכוונה]?

למעלה