שירשור חדש!!

שרוך כנס לפה בפעם הבאה...

אמממ... יש לך אי סי קיו??? אם כן אז תשלח לי למ'ס 217716817!! שרוך אנחנו עוד צריכים לדבר...

tamarhp

New member
OK...

לא! לא, לא, ושוב לא! 1. כמו שאריאל אמר (אשרינו, אשרינו... טוב, אני אפסיק) - אפשר לעבור על הלכות (ייחוד, שזה מאד צפוי, או נגיעה), עדיף מראש לוותר על זה. 2. אם זו סתם חברות שלא משקיעים בה - סתם חבל אפילו להתחיל כי היא לא תחזיק מעמד. אם משקיעים - תחשבו על התוצאות בסוף. חתונה לא תצא מזה, נכון? זה מאד נדיר שזוג מגיל כזה מתחתן. אז בעצם משקיעים בקשר שמראש יודעים שלא יחזיק מעמד, משקיעים ומשקיעים, מטפחים תקוות, עד ש... מגלים שצריך להפרד! לא חבל? 3. הגילאים שהזכרת זה גיל ההתבגרות. בגיל הזה משתנים! אני אתחבר עם מישהו, אני אחשוב שאנחנו מתאימים, ואז אחד מאיתנו ישתנה.. בכל מקרה, בגיל ההתבגרות צריך להשקיע הרבה יותר בעיצוב של עצמנו, ופחות בחבר/ה. וחברות בלי השקעה לא שווה כלום. לא רק בין בנים-בנות. הכי טוב לדעתי זה חבר/ה וירטואליים.. כמו פה בפורום.. לא עוברים על נגיעה, אי אפשר להשקיע יותר מדי (בוא נצא הערב לאנשהו.. מה דעתך על מירק? או שאתה מעדיף צ'אט?), וגם אם צריך להיפרד זה לא יהיה כ"כ כואב כמו חבר אמיתי, מצד שני - אם מגיעים לגיל חתונה והכל בסדר - אפשר להיפגש במציאות לעיתים קרובות ולחשוב על זה ברצינות...
כבר סיכמנו שיוצאים מהפורום הזה שידוכים, לא?

mayakol

New member
לא יודעת מה סיכמנו על שידוכים

אבל אני מחכה להיות מוזמנת לחתונוווות של אנשים בפורום (ויש לפחות אחת או שתיים שאני בונה עליהן!!! התחלתי לכתוב כבר צ'קים
)

beckham17

New member
ותאמינו שזה ישתלם לכם...

הבזבזנית הזאת תוציא עליכם הרבה... אתם לא יודעים שבאמת יש לה כבר פנקס צ'קים?

mayakol

New member
אני מתפלאה עלייך!

לתת צ'ק נדיב כמתנת חתונה זה לא נקרא לבזבז! האמת שאצלי כמעט כל דבר לא נקרא לבזבז, אבל פה אנחנו מדברים על עזרה לבית חדש לקום! זה נראה לי ממש חשוב ומרגש! ובקשר לצ'קים עצמם- אני מעדיפה מזומנים, כי אותם לא צריך לכתובבבב כדי שיהיה אפשר להשתמש בהם

mayakol

New member
לאאא...

התכוונתי שאני מעדיפה לתת מזומנים! את יכולה להביא לי מה שבא לך

mayakol

New member
תמר, ספרי לנו

מה פיספסנו אז בצ'אט... (דווקא כשיש שיחות טובות אני לא שם
)

tamarhp

New member
אמממ

אני כבר לא כ"כ זוכרת.. סתם, דיברנו על זה שיוצאים זוגות מהפורום, אבל לא הזכרנו שמות. כל אחד רק אמר כמה זוגות הוא יודע שיש פה בפורום. והיה עוד קטע, לא באותה שיחה (זה היה לפני המפגש), שחיפשנו כלה מתנדבת לשרוך. עשינו לו מכירה פומבית, וליעד זכה בו במחיר של 2.5 ש"ח. רק שתדעו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

2.5 ש"ח?
הדבר הכי מצחיק ששמעתי היום (חוצמזה שיש עוד כביסה לתלות
) אנשים אתם קרועים!

mayakol

New member
לא ברור לי איך מישהי אחרת

לא קפצה על המציאה!!! למה לא להציע שלושה שקלים ולגמור עניין??

lali37

New member
אתן לא מבינות!

ברור ששרוך שווה יותא מ2.5 שקל!!! אבל רצינו שליעד יקנה אותו כי אז זה יצא מתחיק.... ואם מישהי הייתה קופצת על המציעה אז ליעד בטח כבר לא היה מציע עוד.... ואם הם נשואים... שאלה טובה.... אין לי תשובה....

lali37

New member
כן!

אני זוכרת שזה קרה.... בהתחלה מישהי הציעה שקל וזה... ואז ליעד הציע 2.5 ש"ח וכל הבנות החליטו שניתן לליעד לקנות אותו.... אוי זה היה מצחיק!!!!

למעלה