שירשור התקדמות~

טוב אז התחלתי לתפור... אבל אז

החלטתי שאני רוצה לשנות את הקוספליי XD לדמות אחרת מאוואטאר... ש.. אמ.. תראו בהמשך! אז אני צריכה ללכת לקנות עוד בדים ולהזמין פיאה חדשה. ואז להתחיל.....^^"

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אפשר להגיד שסיימתי את השמלה

נשאר לי להכין את השכמיה וכל מיני דברים קטנים וגם לחשוב איפה אני תוקעת כיס לפלאפון בהסוואה

Serf SaN

New member
אעאעאעאעאעאעאע

כל הזמן אומרים לי לשים תמונות של התקדמות, כי בהחלט יש לי תמונות, אבל... לא יודע ;;;;;;;;;;;; אבל מה שבטוח - אני ממש נראה כמו אקיו D;

Serf SaN

New member
את תשתקי.

את היחידה ששלחתי לה mms עם תמונה שלי, ואפילו לא ענית. >.<

akane

New member
הפלאפון שלי מת :O

ז"א אין סוללה כבר כמעט 4 ימים! ;D

Serf SaN

New member
דרך אגב

אני מקווה שלא תשנאי את הבדים שאני ודנה קנינו. ;;;;;D:

CibiHeart92

New member
אה, עכשיו אני מזהה למה את מתחפשת O,O

אונד XD זה הולך להיות כל כך חמוד!!!$%##^^

CibiHeart92

New member
התקדמות? איפה? T-T

אני מפחדת שלא יהיה לי קוספליי, כי אין לי מושג קלוש מאיפה לעזאזל אני אוציא גזרת לחולצה... אני רוצה אוגי... T.T

Lightning9

New member
יש לי בדים [:

ואת כל מה שאני צריכה כדי להתחיל לתפור ><" יום רביעי אני מתחילה לתפור בתקווה שאני גם מסיימת... אם יהיה לי חשק אולי אני אעשה גם חרב שתהיה תקועה בבטן, ספויילר D:

Lightning9

New member
האריס, כנראה גרסת FFVII

ובמידה ויהיה לי כוח וזמן אז להחריב קצת את השמלה ולעשות חרב שתקועה בבטן. ואז להתחפש להאריס ספויילר X:

S.Riddle

New member
אומייגאד תעשי את זה, תעשי את זהההה.

אני אשלם כסף כדי לראות את החרב הזאת. *-* <---*הפכה להיות מעריצת אאריס אחרי CC, באמת!*

Lightning9

New member
אבל זו לא תהיה החרב של

ספירות'... כי אז אני ממש לא אוכל לזוז... וזה לא שאני אוכל לזוז עם חרב קצרה יותר בכלל אבל זה תלוי, כי זה להרוס את השימלה הנחמדה הזאת... אז לאדעת, אני צריכה עוד לחשוב ולראות איך ואם אני עושה את זה ^^~

WayToDawn

New member
בתור זו שהציעה את זה..

אני בעד
ודווקא בCC אריס דיי עיצבנה אותי.. עשו אותה טיפה פוסטמה ותקועה בכל הסיפור הכללי שם X:

akane

New member
החלטתי! D: גם זה משהו~ XDDD

טוב, אז החלטתי אחרי דיונים קשים מנשוא.... להתחפש ל... Takeru מ- WITCHBLADE! יאי! עוד תחפושת שאף אחד, אבל אף אחד, לא הולך לזהות! (ומסיבה טובה, זאת מנגת אצ'י ^^;;; ) אני הולכת לשנות ולהכין לה גרסא קיצית (שזה בעצם רק לקצר את השרוולים), כי אחרי 4 ימים של קוספליי באמצע החמסין של לוס אנג'לס החלטתי שמגיע לי קוספליי נוח ולא ממש בא לי למות מחום. התלבושת עצמה סופר קלילה ונוחה, והפלא ופלא - גם ללא מחשוף. בכלל, אני קצת משנה אותה ומכינה שילוב של כמה קטעים שונים מהמנגה (הרי כל פעם הויץ' בלייד מתלבש עליה בדרך שונה). בטח יקח לי חצי יום כדי לתפור את התלבושת עצמה, החלק המסובך הוא הויץ' בלייד עצמו @_@;;;; מזמינה פיאה ביום-יומיים הקרובים~ ומקווה שזה יגיע בזמן ;( בכל מקרה שמשהו יסתבך ולא יסתדר- אני אתחפש לפוצ'יקו מדיג'י צ'אראט XD גם ככה התלבושת כי כמעט אותו הדבר.

למעלה