שירשור התקדמות~

coral chan

New member
../images/Emo210.gif!!!!!!!!!!

חשבתי שהרווח הזה היה איפה שתכניס את הרגליים, ולא איפה שיהיה הגלגלים. XD זה נראה מעולה!

Keitarou

New member
אה... זה כי...

אחרי שפירקתי לאבא שלי את הגלגלים מהקורקינט (אלה הגלגלים הגדולים (וכן זה הקורקינט של אבא שלי.. XD)) לא היה לי מאיפה להשיג עוד 2 בגודל הזה... אז פירקתי לאחי 2 גלגלים מהרולרבליידס... זה לא כזה משנה.. רק שעכשיו יש לי עקב ברולרס.. XDD

XannieChan

New member
צוכרים בחנויות לספורט

צמדים של 18-20 ממ וכו במחירים בעליי טווח רחב :p

Keitarou

New member
בדקתי את הנושא~

גלגל אחד בגודל כזה עולה 60 שקל בערך.. <.< יוצא לי יותר זול לקנות 2 קורקינטים יד שנייה ולפרק אותם.. אבל זה מגוחך ואין לי מה לעשות עם הקורקינטים אחר כך.. אז ויתרתי.. P=

זה נראה פאקינג מדהים!!!! *O*

אור, אתה גאון!!!!! O.O" למרות שעם שכל המראה הטוב, עדיין הייתי חוששת לסוע על זה XDD גם את זה אתה מוריש לי בסוף הכנס? D: חח סתם XD

S.Riddle

New member
'מוריש', אעלק. חתיכת סחטנית.

זה הכל רמאויות ומניפולציות שאת מפעילה על אנשים תמימים כדי לקבל מה שאת רוצה! אני מעריכה את ההתמדה שלך. DDD:

Keitarou

New member
XDD לא מוריש!!

ותודה~! 3> הייתי מוריש לך אותן.. אבל הבטחתי לאבא שלי ואחי שהגלגלים שלהם יחזרו אליהם.. אז הרולרס האלה כנראה פשוט יפורקו אחרי הכנס.. P=

Keitarou

New member
אני מקווה שאני אצליח לסוע עליהן..

ושהן לא ישברו בדרך.. <_<

sonaku

New member
תיזהר שלא

תיכנס לך אחת הראסטות לגלגל ואז תתהפך P: אבל זה ממש מגניב! יא,אתה תחליק לך בכל הכנס~

XannieChan

New member
הממ

99% סיימתי עם שלי התחלתי עם התלבושת של ידיד שלי 0% גבר פריסט

XannieChan

New member
לא נתפר למידה הענקית שלי

אז על הגוף שלי לא תהיה תמונה XD מה שכן יש גם חצאית תואמת שחסר לי לסיים אותה רצועה של 11X50 >_<

למעלה