שירשור התקדמות~

Ayelet chan

New member
שירשור התקדמות~

כי הישן כבר לא קופץ ואני לא רוצה לפתוח לעצמי כתום, וחוצמזה, אני רוצה לראות איך אתם מתקדמים גם. D: הכנתי דגל וכנפיים לשיער~

Matereya

New member
איייי זה נורא יפה!! *~*

מה כיעור?!? את רוצה מכות או מה? >.< אני ממש אהבתי את הסיכות כנפיים 3> תגידי, את הכנסת ברזלים בתוך הדגל כדי שהוא יעמוד בצורה הזאת? סתם מסקרן לדעת ^^;

איזה חמודייי ^O^

ממה הכנת את הכנפיים? זה נראה כמו סול אם אני לא טועה..^^"

akane

New member
זה נראה מתוק כ"כ X3

אחלה עבודה~ :] אוף, תפסיקו לעמוד בלוח הזמנים שלכם כשאני עוד לא הכנתי כלום ;(

akane

New member
לא :]

למרות שאני קוראת גם קומיקס אמריקאי מידי פעם, זו לא ממש המומחיות שלי. מעבר לזה גם ליש לקומיקאזה המווון עובדים.

Keitarou

New member
yoyoou~

צריך לקנות ברגים שיחזיקו את הגלגלים כי אלה שיש לא מספיק ארוכים.. P= אחר כך נתחיל בעבודה על הרצועות, ואז נעצב ונצבע הכל~ ^^ בנתיים זה מחזיק אותי בלי להשבר.. אבל זה לא ממש נחשב כי אין עוד גלגלים.. ^^;

*O*

אומגאד זה נראה כזה מגניב!!!!!! השתמשת בטוטוריאל או משו או שלבד גילית איך בונים? O:

akane

New member
שתהיה לי בריא O_O WTF

שאלות מכל עבר: למה את מתחפש שוב? תוסיף תמונה :D MDF לא יהיה לך כבד? O_O אתה שפוי??? אני תמיד אוהבת את הדרכים הפסיכיות שלך לקוספליי שתמיד מצליחות לך~ תמות XD

Serf SaN

New member
הוא לא מתחפש לדמות ספציפית,

הוא עושה תחפושת מקורית סטייל אייר גיר. [:

akane

New member
מגניב :}

אלו רולר-בליידז מהסדרה/מנגה או עיצוב חדש משלו? אני אנחש על עיצוב מקורי משלו~ D:

Keitarou

New member
עיצוב שלי...

והבגדים יהיו כנראה סתם בגדים נורמלים ולא משו מיוחד כי אין לי זמן לתכנן ולתפור בגדים מיוחדים לאירוע.. P=

innocence

New member
לא פלא! תראה איזו קונסטרוקציה!!

מתי היה לך זמן לעשות משהו אחר בכלל?

Keitarou

New member
^^

MDF לא כזה כבד.. ובכל מקרה לא תיכננתי לעשות איתן יותר מדי פעלולים או משו.. ^_^ ואכן זה עיצוב מקורי שלי כי אין אף אחד בסדרה שמספיק אהבתי כדי להתחפש אליו.. P= (או שהוא מספיק דומה לי..) ואני הכי שפוי שיש!! זה שאר העולם שהשתגע!

Lightning9

New member
פאק '-' זה משוגע!!

אתה כאילו.. אשכרה מכין לעצמך רולר '-' אתה משוגע!!! אבל בהצלחה, אני מתה לראות את התוצאה הסופית DD:

למעלה