~שירשור התקדמות~

הירוקה של כולם XD

אני לא צריכה רשות להשתמש בה. אבל זה חסר תועלת

temari

New member
._.

אטו סימתי להכין את העוזנים של ריטסוקה צריך רק לחבר אותם לקשת לשער וכבר יש לי הכל לסובי אז סימתי ^^:

D: התקדמות ^^

טוב ..אז קניתי פיאה ואוזניים למקרה חירום שחברתי לא תספיק להכין את האורגינליות 3: ... ובעיקרון אני מוכנה ..אנירק צריכה לקשור כזו תחבושת על היד ..ולעצב תפיאה מה שלא כל כך ה ולך לי =.= ... (אין תמונות כי אין לי מצלמה )=)

temari

New member
._. ככה את לא סומכת עלי שאני יעשה אוזנים?

אחרי שעבדתי עלהם כל כך קשה :: את תלבשי אוזנים קנויות?!

CibiHeart92

New member
את מכינה אוזניים? ח''ח

זה עדיף על כל הריטסקאות עם הקנויות >_>;

temari

New member
אני מצטערת אבל הקנויות נראות זוועה

כאילו ._. גם עם מוחרים את זה בתור אוזני חתול זה בושה לחתול

CibiHeart92

New member
אני איתך לגמרי XD

כשחברה טובה שלי הייתה כולה ב"אומיגאד ריטסקה אני גם רוצה אוזניים!" אמרתי לה "תירגעי, אל תקני, תני לי עד מחר" והכנתי לה אוזניים XDDD

temari

New member
O: אני רוצה לראות אותם (תאוזנים כאילו)

אני חושבת שאוזן אחת יצא לי יותר גדולה מהשניה ;;

CibiHeart92

New member
איך הכנת אותן?

אני קניתי בזמנו פרווה שחורה גזרתי אותה לשני משולשים שווים ואז הדבקתי משולשים יותר קטנים של לבד ורוד מקדימה (בצד הלא פרוותי) ואז מסביב ללבד איפה שיש סתם צד שני של פרווה תפרתי חוט כזה של צעיף פלאף שחור דק כזה..מוכרים כאלה בכל מני מקומות אחרי זה פשוט הדבקתי אותן לקשת 3:

cRitiCaL KitTy

New member
וואו, זה הרבה יותר פשוט משלי._.;

אני גזרתי ארבעה משולשים שווים, שניים מבד פרוותי ושניים מסאטן ואז תפרתי סאטן לפרווה עם מנהרה ובה השחלתי מנקה מקטרות ואז כיווצתי את התחתית וחיברתי לקשת עם חוט. וגם רואים את החיבור לקשת וזה איכסה>;

temari

New member
OO אממ

אוקי לכחת פרווה ובקצוות שלה כשמקפלים נוצר ריבועה (מכל צד)את הריבוע קיפלתי(יש 2ריבועים) ויצא משולש(שזה בעצם2) ואז חיברתי בקצוות ככה הוא יצא כזה שכיף לקצ'מץ' ולמשש אותם בפנים ואז אני מוסיפה בד וורוד לבפנים זה יצא קצת מסובך X.X אולי אני יכין חדשות כי מה שעשית נשמע יותר קל

חסה ושוקו ><

אמא !! את יודעת שהאוזניים שלך זה הכי הכי הכי .. זה לא שמה שקניתי ממש יפות =.= ...אבל למקרה חירום אם יקרה משהו אם השליחה ושהם לא יגיעו אליי או משהו Oם ... ... ברורר שאני הולכת ללבוש את שלך O: ....אין שום וויכוח >> ...

temari

New member
טוב נו מוחלת

בכל מיקרה האוזנים שבחנויות עם תחפושות לפורים ממש לא מתאימים לריטסוקה ...

N o R i K o

New member
יאאאא ^___^ ../images/Emo185.gif

סימנו עם המנעולים DDDDDD: והלכתי לתופרת והתחפושת שלי כמעט מושלמת~ ^___^

Serf SaN

New member
כמה היא לוקחת? :ם

וכמה היא לוקחת על התחפושות של שולא ומיי? :ם

למעלה