יש לי כובע, יש גלימה, רק צריך לגהץ אותה כי היא נראת כמו וילון אחרי כביסה.. וצריך גם להדביק את ה"קלפים" לקצוות של הגלימה.. ממ.. הכנתי אתמול את התיק רק חסרה החגורה שלו.. שמלה גם יש!! היא כזאת מגניבה...אפשר ללבוש אותה גם ביומיום בלי קשר.. רק לא לשכוח.. לא להתכופף.. >.< את כל האביזרים עשיתי.. רק שצריך עדיין לאפות אותם.. מה שעדיין חסר לי זה המגפיים הלבנות והכפפות ;;
חיברתי את המעיל בסיכות שמתי אותו עליי איזה סקסי הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 *_______________* אני רציני גאה בעצמי. ומישהו מהבסיס שלי אמר לי "וואי, הייתי מוכר כליה בשביל ללבוש דבר כזה" XDDDD עכשיו אני עובדת על החגורה העליונה, היום אני הולכת לרופא אני מקווה שיהיה לי זמן אח''כ לבקש מסבתא שתראה לי איך לעשות תצווארון המעצבן הזה @_@ ומחר אני צריכה לקנות סאטן לחרב ועוד פסים לבנים... *אנחה* ואני גם צריכה לעשות את החגורת צוואר והתחתונה... אבל פחות או יותר בשלבי סיום כבר D:
כלומר שמלה, חצאית מנפחת, כפפות מוזרות וכנפיים! אני עובדת כרגע על המחממי אוזניים/נוצות על הראש האלה שלה... אח"כ רק מיני כנפיים שחורות לרגליים, שריונות וזהו! D: אה, וכמובן, פאה.... אני כל כך מרוצה!~
עדיין חסרה לי החגורה, הפסים שבאמצע החולצה, המגני כתפיים (שאני יודע ממה לעשות אותם אז אני לא כזה מודאג), נעליים למרות שזה גם לא מפריע לי כי הנעליים שלו דיי פשוטות ולקוות שהפיאה תגיע בזמן T_T