~שירשור התקדמות~

akane

New member
עדכון אחרי השבת

מחוך: בנחלת בינימין, השארתי אותו כדי שיעשו לו חורים. מקווה שזה יצא בסדר ;O; מפחדת שהוא עשה את זה עקום או משו ;( חלק עליון: גמור לחלוטין D: השרוולים הנפוחים, החלק המתרחב, התחרה, התחימה בחלק העליון, רוכסן - הכל סיימתי ^___^ חלק תחתון: סיימתי את ה3 שכבות בד המכווץ מקדימה, את כל החצאית הכחולה הענקית עם כיווצים מאחורה ופתח מקדימה ואת שני הפסי תחימה בצדדים בלבן. נשאר רק להכין בסביבות ה8 מטר של מלמלה עם פס קישוט לבן @_@ יאי. פיאה- צריכה לקחת אותה לספרית כדי שתעשה לה פוני~ נקווה שיצא טוב. סרט ראש- מכינה אותו מחדש, כי מה שכבר הכנתי הוא הגרסא של המנגה, ועכשיו אני חושבת שהגרסא של האנימה תתאים יותר. כשאני אסיים את השני אני אעביר את כל השזירה של החרוזים ואקנה סוף סוף פופיון בצבע בורדו. נעליים- XDDD יאי, יש לה בדיוק את אותן המגפיים שלי יש :] והשמלה ארוכה כ"כ , אז מתי שיבוא לי אני פשוט אחליף לנעליים נוחות יותר ולא יראו גםם ככה. סה"כ- הקרינולינה הזאת פשוט מצויינת! שווה כל שקל והיא הדבר הכי מגניב שהזמנתי עד היום. אני ממש לא יכולה לחכות לצלם את זה ולהראות ^O^ זה נפוח כ"כ *~* מקווה לסיים את הכל עד הכנס, והשכל יהיה מוכן בזמן ~_~ (יש עוד את השני צוותי קישוט, שריון אל וכו' וכו').

HeineW

New member
*מרחיקה ממך את כל הדברים החדים שיש בבית*

יהיה בסדר D: אני מתה לראות כבר איך יצא לך *^* לא תקעו אותך בחנות אוברטיים שוב שהספקת כלכך הרבה או שעשית את הכל רק בשבת? ם:

akane

New member
הכל בסופ"ש ;;

יאי, משלוח עצום הגיע ואני בטח אהיה שם היום איזה 12 שעות DDD: ;;;_________________________________;;;

innocence

New member
אני בספק...

אף פעם לא עבדתי עם בד סטרץ', ואין לי גזרה, אני צריכה לנסות להוציא אחת מבגד ים שיש לי.. בכל מקרה, תודה לכולם!

akane

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif

אני מצטערת, לא מצאתי את המדריך ההוא לפלאג סוט מאווה :< חיפשתי שנה ~_~ אין לי מושג לאן זה נעלם ;~;

CibiHeart92

New member
כל כך...עייפה... T_T

עדכון שני מרוב מדידות אני כבר גמורה @_@ תפרתי פסים לבנים קטנים באמצע כדי להסתיר חלקים שחורים מכוערים חיברתי את הצווארון והקטנתי אותו איזה 80 פעם כדי שיפסיק לחנוק אותי זה לא עזר
אבל מי צריך לנשום? טוב...אולי אני אוריד שוב את הרוכסן ואת הצווארון ואנסה שוב להרחיב מסביב.... פשוט כל כך אין לי כוח לזה עכשיו T_T אז אני עושה את החגורת צוואר... @_@ לפחות כבר ראיתי איך בערך יהיה התוצר הסופי והוא מדהים. *נופלת על השולחן ונרדמת*

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאובכן...

מאחר והפורים שלי לא מסתכם רק בסנופקין שהכנתי כבר ומחכה רק שילבשו אותו... יש לי משהו כמו 55 תחפושות לדאוג להן לפורים- הנושא: קרנבל האלווין, כן אירוני אני יודעת. אז הכנתי את איך שאמורות להראות רוחות הרפאים, הערפדים, המכשפות והשדים ילבשו גלימות שחורות פשוטות מאלבד ואת האביזרים הנלווים נקנה-כי אני לא מתכוונת לשבת ולדאוג שיהיו מספיק כאלה.. חוץ מזה יהיו גם דלעות, אני לא יודעת מי ירצה להתחפש אליהן אבל זה אמור להיות דווקא תחפושת יפה לפי הסקיצות שלי...ועוד תחפושת של תעלול או ממתק שגם אמורה להיות דיי מקורית. ביום שבת אני אאלץ לדאוג שכול אחד דואג לתחפושת שלו ואחד מהחבר'ה שלי ביקש להתחפש לאיש זאב ככה שאני אצטרך לחשוב איך לעזור לו עם התחפושת הזו. ממ המוןןןן עבודה!

למעלה