שירשור התפקדות

רוני,בת 18 ותשעה חודשים,עומדת לסיים י"ב

נשארו לי עוד 6 בגרויות
יש תוכניות לחופש כבר? ללמוד לבגרות בספרות.
האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? על פי גישת האתאיזם.
אייסיקיו\מסנג'ר: במסרים
מסר לאומה: אני מדוכאת רצח.

אני כל הזמן בבית,בודדה.

רק חורשת לבגרויות. אין לי לאן לצאת ועם מי. החיים שלי די משעממים ושגרתיים. אני מרגישה שאין לי קשר קרוב עם אף אחד חוץ מאמא.

hitchhiker218

New member
זו רק תקופה...

כשהבגרויות יסתיימו יהיה לך את הזמן שלך לצאת ולהנות.. אל תדברי איתי על שיגרה כי אני חולה ממנה כבר..:S וכשאת משקיעה את כל הזמן והמאמצים שלך בללמוד, זה לא פלא שקשה ליצור קשר קרוב עם מישהו..למי יש כח? אל תדאגי!!! זה בטוח יעבור!
(אני עלובה במילות עידוד ותמיד הייתי.. אני מקווה שהצלחתי)

לא זה בסדר,

כל מילות עידוד שאדם אחר אומר,גם אם הם נשמעות הכי קלישאיות,אני הכי מעריכה את זה בעולם כי יש לו כוונות טהורות. וחוץ מזה,העידוד שלך בכלל לא היה קלישאי. את מותק. אני מתה עלייך. ואגב....אני הולכת להתייצב בתל השומר ב-21 ליולי....אני יותרק מאשמח אם תבואי!

Anuerysm

New member
מה קורה

שם: גידי גיל: המלך מיקום בארץ: פתח תקווה איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? י'א (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? הרבה יש תוכניות לחופש כבר? כן האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? דנטה אייסיקיו\מסנג'ר: אין לי כח מסר לאומה: אין לי כח לבגרויות תמונה-חובה: זה לא המחשב שלי

בדנתמ

New member
התפקדות זה לחיילים צעירים...

שם: אהוד גיל: גרמתם לי להרגיש זקן קצת... מיקום בארץ: בבית
איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? זה החלק שבו התחלתם לגרום לי להרגיש זקן... (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? וכאן המשכתם... יש תוכניות לחופש כבר? אני בסוג אחר של חופש... ובגלל שאני אשאר בחופש (לפחות בין העבודות הזמניות, פסיכומטרי, וכל זה) בשנה וחצי הקרובה, אני לא מטריח את עצמי יותר מדי בתכנון תוכניות... האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? לפי אהוד
אייסיקיו\מסנג'ר: נראה לי שבמקום זה אני אשים לינק למייספייס של הלהקה שלי, כשנעלה לשם שירים
מסר לאומה: תחסכו מים - שתו בירה! תמונה-חובה: הא הא! אין תמונה! מה תגיד על זה, הא?! anti-establishment!!

nothingman1

New member
בקרוב גם אני אציג את האישה שלי

רק צריך לסיים לבנות אותה ולשלוח אותה לארץ
ושלחתי לך מסר...

בדנתמ

New member
הא הא!

אני מניח שבאמת אם היא היתה נראית כמו האסג'י סטנדרד שלך היא היתה מתה
זאת אומרת, SG זאת גיטרה די יפה והכל, אבל חייבים להודות שאין על לס פול. זה פשוט קלאסיקה. יצירת פאר ויזואלית, אבל בעיקר אודיאלית. סאונד חם ועמוק, ורסטיליות שמאפשרת לך לתת בבלוז, לתת במטאל, לתת בפרוג, לתת בגראנג', ובעיקר פשוט לתת בראש בכל סגנון וגוון שרק תרצה. אין מה לעשות, אני מאוהב בגיטרה שלי

בדנתמ

New member
רגע רגע רגע ../images/Emo70.gif

אתה בסיסט?? המממ... כמה אתה נייד? כמה זמן פנוי יהיה לך בתקופה הקרובה? וכמה אתה מעוניין להצטרף ללהקה חדשה ושווה? אני מניח שתפנה אליי כבר במסר עם התשובות...

למעלה