שירשור התפקדות

את לא רצינית

זה בדיוק מה שאני חושבת, אני ממש לא מחבבת את גרוזמן! ! ! [וזה בלשון המעטה] הוא כל הזמן מספר סיפורים ומנסה להיות צדיק וזה מעצבן! במתכונת שלנו השנה הוא ביקש שנביא מחברות, ואז לפני תחילת המתכונת הוא אמר שהוא יכול להגיד את השמות של הבנות שלא הביאו... יש לו דעות קדומות על בנות וזה נורא!

hitchhiker218

New member
יווו זה כ"כ נכון!!!

יש לו את הפייבוריטיות שלו. אם את בינהן-הנה מה טוב. אם לא-חבל. כל הזמן ההתחסדויות שלו.. אני מודה שבתחילת השנה הוא הצליח אשכרה לעבוד עלי! אמרתי יוו כמה הוא חביב וצדיק.. אבל אני רואה שכל שיעור הוא פותח במשהו שהמסר שהוא מעביר הוא:"אני צדיק. אני חסיד אומות עולם.יש לי כרטיס כניסה בטוח לגן עדן ואני איש אהוב!" הוא גם נגיד מסתכל על מישהי שנגיד והנעליים שלה קרועות כאלה ובלויות(לא כי אין כסף.. את יודעת אבל הוא לא!), ואז אחרי כמה דקות הוא יגיד:"אתן מכירות את אלה..שהנעליים שלהן בלויות..." וימשיך באמירה צינית ומגעילה. אף אחת מעולם לא הבינה את שנאתי העמוקה כלפיו! ייההי סופסוף מישהי!

גם אצלי בשכבה כולן מעריצות אותו

וזה שיא המעצבן! יום אחד הוא בא למישהי ואומר לה: "העגילים שלך כלכך יפות, מאיפה הן?" ואז היא ענתה לו שזה ממיכל נגרין... עכשיו עזבי שזה מפדח שרב אומר לך דבר כזה, אבל אחרי כמה שיעורים הוא אומר לנו: "אני לא מבין אנשים שמבזבזים מאות שקלים על עגילים ממיכל נגרין"! ! ! אם זו לא צביעות אז אני לא יודעת מה כן... חוץ מזה שהוא מורה גרוע ובגללו לא סיימנו את כל החומר לבגרות..

hitchhiker218

New member
הוא ממש מורה גרוע..

והוא כזה מזוייף... הוא תמיד מחפש בנות על קטנות...וכל הבנות שמסתכלות עליו בהערצה.. הן כאלה טיפשות... אני כ"כ מקווה ששנה הבאה הוא לא יגיש אותי לבגרות.. אני בהחלט מעדיפה את המורה אפריים!!(גם יפה גם אופה
) יודעת משהו? אני מתחרטת שלא עזבתי את הבית ספר הזה כשיכולתי...(והיתה לי האופציה) את מסיימת! הו.. הקנאה....

אני דו פרצופית..../images/Emo3.gif

בבוקר [בלימודים], אני דוסה ואחר הצהריים- ערב, אני כופרת למופת חח

קרני, ביננו

שנינו צריכים להבייש בעצמנו... אבל לא איכפת לי!
תחשוב על זה שעוד חודש זה יגמר, ואני כבר לא אצטרך להתחזות לדוסית עם חצאיות שמכסות את הברך וחולצות 3/4 בלי מחשוף..

nothingman1

New member
בינינו ובין כל שאר קוראי הפורום ../images/Emo3.gif

אני דווקא מפחד ממה שיהיה אחרי החודש הזה המצב לא יכול להישאר כמו שהוא לתמיד אבל בשבילך זו בטח הקלה רצינית, אז יופי בשבילך

לא הבנתי מה כוונתך כשאמרת

שהמצב לא יכול להישאר כמו שהוא לתמיד... אשמח לקבל הסבר

nothingman1

New member
אתה מזכיר לי משהו

כשאתה, דור ולהב לא הייתם המורה שאלה את דוד לאן הוא ויותם הולכים בשנה הבאה והוא ענה בצחוק שהם הולכים למרכז אז אמרתי: "היי, זו הבדיחה של חזקוש" איך זה קשור? באתי להוכיח אותך ולהגיד שלא יאה לבחור שהולך למרכז (כרגיל)

nothingman1

New member
כתוב באתר: "כעט מצבו מוגדר קל"

וכן, שגיאת הכתיב מופיעה במקור

האתר גורם לזה להשמע בסדר

כשאנחנו היינו הוא היה בטיפול נמרץ, מונשם ומורדם בגלל פגיעות חמורות בצלעות הברך שלו התרסקה, יש לו 40 ס"מ של פלטינות שמקבעות לו את הרגל אבא שלו אמר שהפרצוף שלו חבול מאוד אמא שלו אמרה שהוא התעורר אתמול בלילה והיה ממש היסטרי: "אמא למה אני לא רואה? למה אני לא יכול להזיז את הרגל? מה עשו לי? איפה אני?"

למעלה