שירשור התפקדות

עכשיו נעים לך? עכשיו נעים לך??

שם: חזקוש גיל: 18 מיקום בארץ: תל אביב איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? י"ב-2-הרבה אנשים (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? מה שקרני אמר יש תוכניות לחופש כבר? שבועיים מלצרות אולי, נסיעה עם חברים האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? לא מגלה אייסיקיו\מסנג'ר: 301073072 HEZKUSH@WALLA/COM מסר לאומה: הכל טוב ויפה עד שיוצאת למישהו עין תמונה-חובה:

hitchhiker218

New member
ג,גר,גרג,גרגמ,גרגמל. גרגמל האל.

שם:אביה הטווס גיל:בעוד כחודש ו20 יום-16..(אני לא סופרת.לא לא..) מיקום בארץ:קרית אונו איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים?י' (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך?4 בגרויות ו3מתכונות. יש תוכניות לחופש כבר?כולי תקווה שאטוס לניו יורק\איטליה.. אם לא, אז סביר להניח שאשב ואלמד טריגו ואתור את הארץ..טוב אני לא. האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר?הרב מאיר זיכל. אייסיקיו\מסנג'ר:[email protected]||226625165 מסר לאומה:אין כמו שקט. תמונה-חובה:יש רק מהטיול השנתי ואין ג'יפה ממני שם כך שנוותר:)

לבקשת חזקו'ש..../images/Emo171.gif

שם: אירה גפן גיל: עוד חודש 18 מיקום בארץ: רמת גן איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? י"ב2- כבוד! (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? 5 מתכונות ו8 בגרויות [כולל מועד ב' במתמטיקה] יש תוכניות לחופש כבר? קורס פסיכומטרי, אולי לחזור לאחראית משמרת במקדונלד'ס ואולי כפר הנופש של קוקה קולה/אילת.. האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? אף אחד מהם! ניפטרתי ממחשבת לכל החיים! ! !
אייסיקיו\מסנג'ר: 211906976- אייסיקיו מסר לאומה: בנאדם לא גומר לימודים, לימודים גומרים בנאדם... תמונה-חובה: מתוך בוק שצילמנו בשירותים בתיכון...

hitchhiker218

New member
השירותים בקומה השניה או הראשונה?

שניהם נורא דומים
אני תוהה איך ויטאלי לא השתרבב לכן לתמונה..הוא תמיד שם!

hitchhiker218

New member
וואו!

הצלחתן לשתק את בעל הצרור הכי אימתני בארץ? כל הכבוד... הוא באמת נעלם בתקופה האחרונה.. זכרתן לפתוח את הדלת?!?

אני לא בטוחה

יש מצב שהוא עדין נעול אי שם באחד מהתאים שתמיד נעולים...[נכון יש תאים בשירותים שהוא אף פעם לא פותח? מה הקטע?!?!]

hitchhiker218

New member
נכון!!! זה מטריד!

וכשהוא בא לנקות, הוא נכנס ורואה את כל הבנות מסתכלות על התא הנעול בעיני עגל.. רק שיפתח!!! בטח נקי שם!! אבל הוא מחייך חיוך זדוני, אומר:"תפסיקו לזרוק ניירות" פותח את התא, מוציא אספקת נייר אך ורק לשירותי המורים(שתודי שזה ממש מביך לחכות למורה שלך ליד חדר מורים וכל מיני אנשים יוצאים מהתא החשוף הזה)! אה.. ואני לא באמת עוקבת אחריו או משהו.. זה רק נראה=]

חח נכון בהחלט

אין מה לומר, ויטלי הוא טיפוס מוזר ביותר... בעצם מי בתיכון שלנו לא מוזר?!

hitchhiker218

New member
הצדק עימך..כולם כ"כ משונים!

תדעי לך, שהרבה יגידו שאני מוזרה כי אני ממש ממש אוהבת את הרב זיכל. אבל אני לא חושבת שאני מוזרה בגלל זה
נכון שהוא תותח על?!

וואי תני כיף!

אני גם חושבת שהוא ממש אחד הטובים. אם הוא אוהב אותך אז אין לך מה לדאוג, הוא סתם משחק אותה קשוח. אבל בתכלס הוא הרב היחיד שמלמד את החומר כמו שצריך, בלי לחפור מסביב ולספר סתם סיפורים.. אני גם ממש אוהבת אותו

hitchhiker218

New member
צודקת לגמרי!

הוא ממש תותח באיך שהוא מלמד.. ולא נעים לי ללכלך אבל אני היחידה שחושבת שגרוזמן ממש ממש צבוע?... חוץ מזה, בהתחלה הרב זיכל שנא אותי ואני אותו. איכהו באסיפת הורים הוא בא לאבא שלי ואמר שאני אחת התלמידות שהוא הכי מעריך(אלוהים אני רק ישנתי!)מוזר.. חחח

למעלה