שירשור התפקדות

Soon Forget

New member
Free As A Bird

שם: ניצן גיל: 14 ותשעה חודשים מיקום בארץ: רמה"ש איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? ט' (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? כולן! יש תוכניות לחופש כבר? בטח יש.. נסיעה לצפון, מפעל סיום שנת ט', קורס חמישיות, מחנה קיץ, אנגליה, ומקווה להופיע עם הלהקה ולמצוא עבודה לזמן שנשאר.. האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? אין תגובה.. אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: נמאס לי לערוך!!! תמונה-חובה: הנה אני.. אה לא, זה אדי... נו טוב

Soon Forget

New member
עובדת כרגע על כמה פינות אחרות..

נראה מה יהיה עם החוליה החלשה

Yellow Moon

New member
../images/Emo191.gif ../images/Emo191.gif |קורטקוביין|

שם: אסנת גיל: 15 מחר מיקום בארץ: בית איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? ט' (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? יותר מדי יש תוכניות לחופש כבר? לא האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? לפי בוב דילן אייסיקיו\מסנג'ר: |מסר| יש לי פייסבוק אם מישהו רוצה. מסר לאומה: יש לי מחר יומולדת
תמונה-חובה: אני אנסה עוד מעט. זה לא עובד

hitchhiker218

New member
מזל טוב חמדה!

שתזכי לעוד 105 שנים צרופות אושר! ואם תעשי מצוות(
) אולי אפילו ליותר מ105! אבל בינינו? בטוח מתחיל להמאס אחרי זמן מסויים... סתם, תשכחי מהחרטה שכתבתי... פשוט המון מזל טוב:)

../images/Emo11.gif*אפחדלאשםלבשזהמאוחר*

שם: עדי גיל: 16 מיקום בארץ: מרכז איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? י"א [מוזר להגיד את זה. 0.0] (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? השנה עושה 4.. אין לי לספור ת'שנה הבאה יש תוכניות לחופש כבר? חוץ מכל הלימודים, אממ.. כנראה שחו"ל. הגיע הזמן כבר, מתה לזה האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? לאדעת. 0.0 אייסיקיו\מסנג'ר: מסר לאומה: אחזור לתקופה של תחילת שנה.. תנצלו את הזמן שלכם לשינה. כל דקה פנויה$#@#@! תמונה-חובה: חע!

למעלה