איזה פאנק את שירה
P pine·apple New member 1/11/03 #172 ברור אני קשוחה אבל את יודעת מה השם השלך גם נותן לך איזה תואר כלשהו נדמה לי.... כדאי לך לבדוק את זה
F FRENZalY New member 1/11/03 #178 וואי וואי איזה טאף' פאנקס אתן!!! במיוחד שירה עם הפירסינג הזה בכלל אני מפחד עכשיו! אני חושב כדי לרחוש לך כבוד אני אתחיל להגיד שירע, כי ככה זה יותר מאגניב!!!
וואי וואי איזה טאף' פאנקס אתן!!! במיוחד שירה עם הפירסינג הזה בכלל אני מפחד עכשיו! אני חושב כדי לרחוש לך כבוד אני אתחיל להגיד שירע, כי ככה זה יותר מאגניב!!!
F FRENZalY New member 1/11/03 #155 ואם תקראי את כל ההודעות שלי את תראי שזה מה שאני כתבתי. וחוץ מזה זה מה שאנחנו עושים בפורום הזה מתווכחים ויורדים אחד על השני, אםחד לא נפגע זה הכל good clean fun(אחלה להקה ד"א )
ואם תקראי את כל ההודעות שלי את תראי שזה מה שאני כתבתי. וחוץ מזה זה מה שאנחנו עושים בפורום הזה מתווכחים ויורדים אחד על השני, אםחד לא נפגע זה הכל good clean fun(אחלה להקה ד"א )
O Oi va av Oi New member 1/11/03 #158 hail shira והדס כבר אמרתי לך שהמטרות של הילהיות?(ככה כותבים את זה?)
F FRENZalY New member 1/11/03 #159 בטח כולם תסגדו לי!!!! ואני אומר מהתחת של אימרי לפה של שירה חי חי חי...
P pine·apple New member 1/11/03 #165 מממ?? קראת את זה בכלל? לקחתי אותך בתור דוגמה ללהקות כמו הפיקסיז או ווייט סטרייפס... מובן?!?
פ פופ פאנקיסט New member 1/11/03 #181 קראתי את זה בכלל... לא בדיוק הלהקות האלה אבל מהז'אנר אז סבבה הבנתי... ואני גם רוצה לנצל את השרשור הזה (מינית) כדי להודיע ששלומי ארביטמן המלך עשה זאת שוב והבקיע לרשתה של קבוצת הפאר של המגזר הערבי אחי נצרת. מלך.
קראתי את זה בכלל... לא בדיוק הלהקות האלה אבל מהז'אנר אז סבבה הבנתי... ואני גם רוצה לנצל את השרשור הזה (מינית) כדי להודיע ששלומי ארביטמן המלך עשה זאת שוב והבקיע לרשתה של קבוצת הפאר של המגזר הערבי אחי נצרת. מלך.