זה מוסיף לקשיחות שלי
פ פופ פאנקיסט New member 1/11/03 #161 הם לא כתבו שום דבר שלא בסדר... חבל שמחקת....דווקא היה מעניין...
F FRENZalY New member 1/11/03 #168 כן כתבנו יא הומו ירדנו פה אחד על השני אחושילינג!!! אבל אימרי יודע שאני עדיין אוהב אותו ואני לא אפסיק לעולם!
כן כתבנו יא הומו ירדנו פה אחד על השני אחושילינג!!! אבל אימרי יודע שאני עדיין אוהב אותו ואני לא אפסיק לעולם!
L Lorelai New member 1/11/03 #173 או! את זה אני בחיים לא אמחק.. וואי, נראה לי אני אכתוב מאמר עם משפטי ה"אני עדיין אוהב אותך" שלך..
F FRENZalY New member 1/11/03 #176 חי חי../images/Emo9.gif נראה לי ירדתי פה על כל המשתמשים בפורום ואז אמרתי להם:"אל תדאג אני עדיין אוהב אותך"! חחחחח...
חי חי../images/Emo9.gif נראה לי ירדתי פה על כל המשתמשים בפורום ואז אמרתי להם:"אל תדאג אני עדיין אוהב אותך"! חחחחח...
M Mooa-Numi New member 31/10/03 #122 אוי כוסאמוק. שכל אחד ישמע מה שמתאים לו, ויראה מה שבא לו-מה אתם רבים על זה?!
F FRENZalY New member 31/10/03 #124 די סתמי ת'פה שיגעת אותי כבר!!! דיייייייייייי כבר דיייייייייייי סתמי ת'פה!!!
T the xecutioner New member 31/10/03 #106 MTV2 לי אישית אין את הערוץ, אבל יצא לי לראות אותו כמה פעמים אצל כלמיני אנשים ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי את מה שמשדרים שם
MTV2 לי אישית אין את הערוץ, אבל יצא לי לראות אותו כמה פעמים אצל כלמיני אנשים ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי את מה שמשדרים שם