שירשור המלצות

M o o n G i r l

New member
אממ טוב הנה שלי../images/Emo9.gif

Evanescence - Going down Pink Slip - Take me away(מהסרט "FrEaKy FrIdAy") Josie and the pussycats - כל השירים..
Kansas - dust in the wind No Doubt - Don't speak Rancid - fall back down (דסי הוריד לי:) Skin - trashed נמרוד לב ואורלי פרל - זה כל הקסם נמרוד והבודדים - כל השירים נוער שוליים - לך איתה גן חיות - ירח כחול

Lorelai

New member
הווו יופי! את מהטובים האלה שכותבים

את השם של הסרט באנגלית! בלס יו, האן. שמעת את כללל הפסקול?

Heavy Thought

New member
המממ אוקיי

לא היה לי כ"כ כוח לעבור על הכל, אז אם אני חוזרת על משהו - מצטערת. Air - Playground Love Bryan Adams & Sting - All For Love (אני חושבת שזה גם עם אחד בשם רוד סטיורט או משהו - זה יופיע. אני פשוט לא על המחשב שלי, אז אין לי אפשרות לבדוק) Beach Boys - Kokomo The Beatles - I'll Follow The Sun Savatage - Chance Sonata Arctica - Last Drop Falls Billy Joel - New York State of Mind Simon & Gurfunkle - Homeward Bound (כמובן) Nine Days - Back to Me Lifehouse - Breathing ואני צריכה ת'מחשב שלי בשביל לתת טובים יותר :) אולי מחר

הנה שלי.../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

1. Travis - כל השירים... 2. Coldplay - Yellow. 3. PJ Harvey - One Line. 4. Ash - Burn Baby Burn, Sometimes, World Domonation. 5. משינה - בן המלך. 6. The Strokes. 7. pixies. 8. ביטלס. 9. elbow. 10. The White Stripes.

ידעתי שתגיד את זה...שונא אותך גם

ידביל...ת'לא יודע מהחיים שלך לגבי מה אני אוהב במוזיקה... וחוץ מזה ת'סתם דביל שומע פופ פאנק אידיוט.

FRENZalY

New member
מה רע בפופאנק אה יא פאגוציט?!

אתה שומע את החרא הזה שאתה כל הזמן אומר לי להוריד, סליחה אתה שומע אינסייד פאנק. ת'הומו שונא אותך!

כל הזמן?!? אמרתי לך אולי שיר אחד

להוריד...אתה כל שבוע כמה שירים אומר לי... ימפגר היה רשום במומה איסט סייד ולא אינסייד ידביל ארור! וחוץ מזה אני לא שומע רק הסטרוקס! אתה פרה משובטת. אני שונא ת'ך

FRENZalY

New member
כל פעם שאני אומר לך להוריד משהו

אתה ישר אומר לי אחרי זה להוריד משהו. וחוץ מזה אני סתם אומר לך להוריד שירים דבילים ואתה אומר לי להוריד שירים "משובחים". ת'הומו ת'מכור לאם טי וי!

FRENZalY

New member
יא הומו!

Mtv2 זה לא Mtv?! מה רק בגלל שאם טי וי 2 זה ערוץ הפריקים של אם טי וי אז זה הופך את זה למשהו אחר?! ת'הומו כזה..

לא אמרתי שזה לא Mtv...

אבל בmtv2 שמים קליפים שונים מאוד מmtv...וגם אין ת'תוכניות המפגרות של mtv ורוב הזמן זה פשוט מוזיקה, ג'קאסס, דירטי סאנצ'ז או אוסבורנס... חוץ מזה בmtv2 יש קליפים של להקתך האהובה...ועוד משו: תעמוד בשער של הכיתה שלך יכולרה עלי אדמות! פילון דפוק

FRENZalY

New member
אתה יודע למה זה דפוק?!

כי הצנוזרה שם זה משהו מטורף, רוב השירים של ראנסיד (שהם לא נחשבים ללהקה מחאתית) אי אפשר לשדר שם, אז מלא להקות משנות ליריקס רק כדי להכנס לאם טי ווי וזה חרא חרא!!!

למעלה