שירשור המלצות

the xecutioner

New member
ואתה מאגניב ששומע אדרגראונד? :)

מיינסטרים זה מושג גמיש ויחסי, מאוווווד גמיש ויחסי

FRENZalY

New member
דבר ראשון אני לא שומע אנדרגראונד

כי אין לי איך להיפתח לאנדרגראונד ודבר שני רוב האנשים פה יכולים להגיד לך ששנים שמעתי מיינסטרים וזה פשוט נהפך להיות חרא, תשמע פעם אחת להקת מיינסטרים ופעם אחת להקת "אנדרגראוד" אם יש לך אוזן אתה תשמע את ההבדל.

Oi va av Oi

New member
זה לא משנה...

גם במיינסטרים יש הרבה מאוד מוזיקה טובה... וחוץ מזה ועוד איך יש לך איך להיפתח לאנדרגראונד..

FRENZalY

New member
לא אמרתי שלא! שנים ששמעתי בלינק

וזה.. אבל ברגע ששמעתי קצת רנסיד וכאלה הבנתי כמה זה חרא מה שאני שומע. ואיך אני אפתח לאנדרגראונד?! זה לא מופץ בארץ, אי אפשר להוריד באינטרנט. חוץ מMDC אני לא מכיר להקות אנדרגראונד ותאמין לי ניסתי, ניסיתי דרך גוצי וגם הוא לא כל כך מכיר.

Oi va av Oi

New member
אז זה ממש אנדר גראונד

אני התכוונתי להקות מחתרתיות שיש פה בטונות בארץ..

the xecutioner

New member
אין דבר שלא נמצא כיום באינטרנט

ותאמין לי חבר שאני שומע המווווון אנדרגראונד, רוב מה שיש לי על המחשב זה אנדרגראונד, אבל אנדרגראונד היפ-הופ... ותן לי שם של הרכב "אנדרגראונד" שאתה רוצה לשמוע ולא מוצא דברים באינטרנט ותראה איך אני מוצא לך

FRENZalY

New member
איך בדיוק תמצא לי אם אני לא מכיר?!

אם אתה מוצא לי שירים של MDC מה שאתה רוצה! למרות שיש סיכוי מאוד גבוה שתמצא...

FRENZalY

New member
בויאקשה!

להקת אינדי אמריקאית DIY שנקראת Kosher! בבקשה תמצא לי שיר אחד שלהם.

the xecutioner

New member
אוקי אז יש להם אלבום שנקרא

self control ויש בתוכו 12 שירים שאין לי כוח לכתוב אותם אבל אני יכול להוריד את כולו בשבילך אם אתה רוצה ושוב ניצחתיייייי

FRENZalY

New member
אוי איזה פאגוציט אתה!

יש כל כך הרבה פאנקס שמשתמשים בתוכנה הזאת גם מלא DIY בטוח תמצא בזה. זה רמאות!!! אני לא מסכים!

pine·apple

New member
המממ טוב כמה דברים

אני לא ממש קשורה לדיון הזה אבל אני מכירה קצת מכל צד אז אני אפתח אתכם לעוד נקודת מבט נראה אולי יצא מזה משהו... אז דבר ראשון- אתם כבדים מדי. אתם פשוט כבדים. וזה מיותר. מוסיקה זה דבר שאמור להיות מקור להנאה ולא לריבים ומשחקי "אני יודע יותר אני מגניב אני שומע ככה ואתה אפס". אז קודם כל קחו הכל בפרופורציה ותפסיקו לקחת אישית את העובדה שאנשים מסביבכם שומעים דברים אחרים. ככה זה וזה טבעי וזה לא אומר שהם עוינים או משהו כזה (כן זה נשמע דבילי. עכשיו אתם מבינים איך אתם נשמעים.) דבר שני- מוסיקה זה לא שחור ולבן!!!!!! במוסיקה יש גם אפור!!!! אי אפשר להכליל אתה לא יכול להגיד "מיינסטרים זה חרא" או "מיינסטרים זה מצויין. בכל ז'אנר תמיד(!) תמצא את החרא שבו ואת הטוב שבו. אז במקום להתווכח על דברים שאין להם פיתרון חד משמעי תבינו שיש מיינסטרים טוב ויש מיינסטרים לא טוב, יש אנדרגראונד טוב ויש גם חרא. ועכשיו לדעתי האישית- אני שומעת הרבה מהדברים שהדס שומע, ומצד שני גם קצת ממה שאמרי ודור שומעים. ואת רעיון המיינסטרים כבר הבהרתי. מה שכן, אתם צריכים להבין שמיינסטרים זה רק חלון קטן והעולם מסביבו גדול. ככה שיש הרבה להקות שלא זוכות לפירסום (הרבה פעמים מבחירה) וחלקן להקות מעולות, והמבחר שלהן הוא הרבה הרבה יותר גדול מהמבחר שיש באמטיוי. אז כן לא להיתקע על אמטיוי כדאי לשאוף גם להכיר קצת מסביב כי יש המון מה להכיר... ובמקום לתקוף אנשים אולי תאירו את עיניהם ותמליצו להם על להקות שונות שהם יכולים להתעניין בהם והן פחות מוכרות. ושוב- זאת רק מוסיקה. תרגעו.

למעלה