שירשור המלצות

../images/Emo6.gif

וחתימתך יאפה
אני אוהפת את המונולוג הזה. ...אני עדיין מודעת לזה שאני לא גרה בישובי
השרון

Mooa-Numi

New member
../images/Emo3.gif

Guns N' Roses- Don't Cry Guns N' Roses- November rain (שיבוא כבר, אמן) Pink Floyd- Mother Pink Floyd- Wish you were here Pink Floyd- Goodbye Blue Sky Pink Floyd- Goodbye Cruel world Pink Floyd- The Thin Ice Pink Floyd- Is there anybody out there? [סליחה, התמכרתי שוב לThe wall
] The Doors- People are stranger The Doors- The End Gary Jules- Mad World Goo Goo Dolls- Iris Simon & Garfunkel- Sounds of silence Rolling stones- Angie Radiohead- Karma Police [מוקדש לשירן..] Radiohead- Lucky Radiohead- Anyone can play a guitar Radiohead- I Might be wrong Radiohead- Fitter, Happier R.E.M.-Losing my religion אביב גפן-פלוגת הצער איפה הילד-הביאו את הסתיו (אהם) ארקדי דוכין ומאיר בנאי- אהבה קצרה [וגבסו זה איכס] דנה ברגר-עד הקצה החברים של נטשה-אם כבר לבד החברים של נטשה-אני אוהב אותה יזהר אשדות- נועה של הים יזהר אשדות- צילו של יום קיץ מוניקה סקס- פרפר משינה- אנה משינה- את לא כמו כולן משינה-דני שפיות זמנית-הקיץ האחרון (לא מקורי) וזהו, די. מחקתי הרבה ממה שיצא, זה כלום, סתיו עושה לי מצברוח מלודי של שירים. (רק חבל שאין כבר סתיו יותר
) יום טוב.

Mooa-Numi

New member
הממ..

This is the end, my darling friend, the end. המממ... למה, איזה עוד יש? לא של הביטלס (אבל הוא דווקא אחלה). וגם לא של לינקין פארק

יאפ,

תהיתי אם זה קאבר לזה של הביטלס.
דה אנד של הביטלס כל כך שולט. ומצחיק. ועצוב. ודי השיר האחרון שלהם...לא כולל Free as a Bird, Real Love ו-Her Majesty. נמ.

the xecutioner

New member
ואם כבר החברים של נטשה

אז "עכשיו אני" מההופעה... ובכלל, כל אלבום ההופעה מדהים..

*מתפרצת לפורום בקלילות*

נמ. אז זה לא הפייבוריטס שלי, סתם אלה שאני אובססיבית לגביהם כרגע
1. Violent Femmes - Add it Up. שיר שולט
טרווווי
2. The Beatles - Why Don't We Do it in the Road? כי זה מצחיק. וזה ביטלס.
3. Don McLean - American Pie כי זה יאפה וזה שיר היסטורי. 4. Back - Lost Cause. זה. כזה. שיר. טרורי! 5. The Thrills - Big Sur 6. Halfcocked - Bad Reputation. 10 ט'ינגז איי הייט אבאוט יו
7. הפסקול של פריקי פריידי, במיוחד הסולו של צ'אד
8. יוני בלוך - נעים בחוץ, כי אני כבשה! |כבשה| הוא תיאר את זה כשיר אופטימי על התאבדות, כמדומני, והרעיון קוסם לי
9. Deep Purple - Lucille...כי זה פשוט יפה. ויש גם שיר ביטלס שנושא את השם הזה
10. Five for Fighting - Superman. כי זה פשוט יפה. וגם המילים
...נמ! [
]

Lorelai

New member
יואוו תגידי, את רוצה להיות אחותי

החדשה והמאומצת? איך אבא שלי ישמח כשאת תשמעי מוזיקה!

למעלה