שירשור המלצות

../images/Emo99.gif

"I don't mind... if you find... טה טה טה"
איזה-מספר-שזה-לא-יהיה. Sam Phillips.

Lorelai

New member
חוץ מהשיר הזה שאני לא אוהבת..

"Child Psychology" נראה לי.. אם כרמל צודקת.

../images/Emo2.gifמה!

זה שיר ממש טוב! Life is unfair, Kill yourself or get over it... ...אחלה מוטו לחיים, באמת

Mooa-Numi

New member
אווו, קלפטון. מלך.

הזכרת לי משהו, ושכחתי. אה, כן- Tommy. אחלה סרט.

אלוהים, את מתכוונת ../images/Emo9.gif

הביצוע הזה של יר בלוז כ"כ עושה לי את זה
וגם הביצוע שלו ושל ג'ורג' לווייל מיי גיטר, לייב ולא לייב...נממממממממממ

אכן ../images/Emo99.gif

אבל, יש גם את הגרסה שבה ג'ורג' מנגן את הסולו
ויש את הגרסה שהוא מנגן, באלבום, ויש את הגרסה שהוא מנגן לייב, ויש גם את היר בלוז עם ג'וני והרולינג סטונס שזה בכלל שונה לגמרי

Lorelai

New member
אני בקטע של לשמוע את המוזיקה

של אבא בחודש האחרון.. כל מה שהוא לא תקליט..

Mooa-Numi

New member
למה? תקליטים זה סבבה.

האיכות סאונד בפטיפון, אגב, גם הרבה יותר טובה.

אם כבר פטיפונים.

מישהו מכיר חנות טובה לקניית/תיקון/החלפת פטיפונים? שלי [אקא, זה שתמר נתנה לי ברוב נדיבותה המלכותית |סוגד|] מרדן משהו...והחנות היחידה שאני יודעת עליה היא ברחובות. אבל אם אפחד לא יודע על חנות אחרת, אני אגרור את אבא באיזה יומשישי...

the xecutioner

New member
אממ יש הגבלה לאורך הלינק

אז פשוט תכנסי לכאן - http://www.yellowpages.co.il/?_activeGroup=&arena=Business&callback=Form_Area_Filter&displayFullResults=0&esi=f9b50852c69b6f2546a9eb7763e85b95&formGroup=main&headingCode=35820&headingName=%F1%E8%F8%E9%E0%E5+-+%EE%F2%F8%EB%E5%FA&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Business-Results&prevpage=Business-Results&query=%F1%E8%F8%E9%E0%E5+-+%EE%F2%F8%EB%E5%FA&sessionId=147071067619028&_city_name=%F8%EE%FA+%E2%EF&_area=

R a a B

New member
יש בתל אביב

מתחת לבית של סבתא של הגוּטים. נועה אמרה שהיא חנות טובה אם נועה תראה את ההודעה הזאת היא בטח תיתן את השם שלה והכתובת.

למעלה