שירשור המלצות

FRENZalY

New member
לא קשור!

ואיך אפשר לשמוע שיר בלי באסים?! זה מוריד את כל התוכן שלו... את הבום בום! באוטו שלנו יש באסים שאתה מרגיש אותם בביצים אחי!

פנטילון

New member
שומעים ת'שיר באוזניים ../images/Emo3.gif

הבום בום הזה מעוות את הצליל לגמרי אם הוא בא מאותם רמקולים של הצלילים הגבוהים (כמובן שתלוי איזה רמקולים). אצלי בחדר לדוגמה ת'לא יכול להרגיש ת'באסים יותר מדי כי אלה רמקולים קטנים. אבל עם השניים שלמטה ת'יכול להפציץ (תבוא יום אחד שהבית שלי ריק ותראה) קיצר שת'ה לוחץ על הכפתור של הבאסים בדיסקמן נגיד, אז ת'מעוות ת'צליל תחת.

FRENZalY

New member
מה אתה הומו?!

ארני לפני שאנחנו בכלל נכנסים לכל הקטע של הבאסים אתה בכלל יכול לשמוע שיר ולהגיד זה הגיטרה באס וזה הגיטרה החשמלית?! יעני אתה שומע את ההבדל בכלל?!

פנטילון

New member
אתה מערבב

הודעה אחת ת'מדבר על להרגיש ת'באסים והודעה שניה ת'מדבר על לשמוע ת'באסים. וכן אני כן שומע ת'הבדל ביניהן אולי לא 100 אחוז כי אני לא שומע אותן הרבה בנפרד, אבל אני בהחלט יכול להבדיל.

FRENZalY

New member
אה אז אני לא מבין אם אתה שומע את

הבאסים איך אתה יכול לוותר עליהם?! אתה אומר שאתה מוריד את הבאסים בדיסקמן, יעני זה ממש מסריח לשמוע ככה.

פנטילון

New member
אני משתדל לשמוע את זה איך שזה

ולא להתחיל לעוות צלילים בשביל להרגיש אותם. אני לא "מוריד אותם" אני שומע אותם איך שהם באים במקור. לצערי אבל אני שומע מוזיקה עם דיוידי ארור אז אני באמת מעוות. והיום למדנו חמודים: דיוידי זה לא מקור טוב למערכת.

Lorelai

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל.. לפעמים זה ממש מחייב להוריד את הבאסים בדיסקמן.. כמה שזה הורס שירים (כן כן אפילו את שלי), זה מחייב..

FRENZalY

New member
זה לא הורס שירים יא הומואים!!!

זה הדבר היחדי שמכניס אנרגיה לשיר, אני לא מבין אותכם אנשים אתם מטורפים!

Lorelai

New member
בדיסקמן? זה כן.

בדיסקמן, אם אתה שם את הבאסים על On כל מה שאתה שומע זה ^#$^&#@$@&. לזה התכוונתי כשאמרתי "הורס שירים".

Lorelai

New member
אני לא

יש לי אוסף כי חשבתי שאלו האוזניות, באמת. אבל עכשיו הכל טוב.. בא דיסקמן חדש הביתה והוא חביב מאוד..

R a a B

New member
זה גם לא רק קשור בדיסקמן

זה גם באוזניות לדוגמא יש את האוזניות האלה של אור קומיסר הדבר הכי מגניב שראיתי (ושמעתי) והבאסים של הדיסקמן לא הורסים את השיר

פנטילון

New member
אם אתה מתכוון לאלה שאני חושב שאתה

מתכוון, אז אלה באמת אוזניות מעולות. לצערנו יש מחסור באוזניות, ובציוד סאונד איכותי בארץ (ולא במחירי שחיטה).

R a a B

New member
אז כנראה הוא לא קנה את זה בארץ

פנטילון

New member
לא חבוב, אתה מעוות ת'צליל.

ושוב אני מדבר רק על זה שאתה מגביר ת'באסים. לא שאתה שומע אותם רגיל

FRENZalY

New member
ת'הומו!

איזה ויכוח חסר טעם ויותר חסר טעם שאין בו קללות!

למעלה