->שירשור היכרות

backcook

New member
הי

למדת בהתחלה תואר שאינו משפטים ורק עכשיו התחלת ללמוד משפטים. נכון ? אתה מגיע מכלכלה למשפטים ? מאיפה אתה מגיע למשפטים ?

Kiru

New member
נכון

(איך הבנת את זה מהשאלון?). אני מגיע ממינהל עסקים.

backcook

New member
כן

אז אתה בשנה הבאה עולה לשנה ב' בבר אילן או לשנה ג' ?

Kiru

New member
מה כן?

שאלתי איך הצלחת להבין את זה מהשאלון...

backcook

New member
כן ממה שכתבת(בפורומים ומהשאלון)

היית כותב בפורום סטודנטים נדמה לי (או שבפורום אחר ראיתי שכתבת) ושם כבר כתבת את זה, רק ששכחתי ושאלתי אותך בשביל להיזכר במה שכתבת.

Kiru

New member
הבנתי

בכל מקרה, לשנה ג' אני לא יכול לעלות מכיוון שמדובר בתואר שני (ארבעה סמסטרים). אני אמור לסיים אחרי המבחנים הנוכחיים והסמינרים.

BlackUnicorn

New member
קצת באיחור (לא ממש הייתי פה.. ../images/Emo3.gif )

שם/כינוי: מורן לומד ב.../מתחיל ללמוד ב...: את"א, סמסטר אחרון במזל טוב כמות המבחנים שעשיתי החודש: בסמסטר האחרון - 2 כמות המבחנים שנשארו לי: 3 שיר שלא יוצא לי מהראש: אין אחד כזה סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה: באטמן האחרון - האביר האפל. מומלץ ביותר. ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה: אני בתחילתו של "אות קין" של רם אורן. בינתיים מומלץ מאוד. אבל קראתי גם את אחות קטנה שלו לא מזמן והוא גם מומלץ. מקום אידיאלי לחופשה: הולנד
מסר לאומה: אני רוצה לעבור להולנד. אפילו שם חשבו שאני הולנדית, מתברר... שאלות כן/לא/אין דיעה: אוהבים הארי פוטר? פיכס. אוהבים באפי? לא אוהבת ולא שונאת. זה בסדר כזה. אוהבים את חשין? כנ"ל. עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? מדי פעם.. אוהבים את לימודי המשפטים? חוץ מקורס אחד או שניים (שגם אז - ללמוד למבחן זה לא חגיגה) - שנאה עזה...

dasoona1

New member
אניייייייייייייייי

שם/כינוי: דסי לומד ב.../מתחיל ללמוד ב...: סיימתי שנה א' במרכז הבינתחומי כמות המבחנים שעשיתי החודש: סיימתי את המבחנים ביולי ומספרם היה חמישה! כמות המבחנים שנשארו לי:0 שיר שלא יוצא לי מהראש: im yours-jason marz סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה: הגנן המסור- the constant gardner- מומלץ ביותר! ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה: "משאלה אחת ימינה"/ אשכול נבו- מומלץ ביותר :) מקום אידיאלי לחופשה:טורקיה, ניו יורק מסר לאומה: שאלות כן/לא/אין דיעה: אוהבים הארי פוטר? לא אוהבים באפי? כן אוהבים את חשין? לא! פסקי דין ארוכים מדי! עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? בוודאי אוהבים את לימודי המשפטים? מאוד

למעלה