->שירשור היכרות

sacrament

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo195.gif

לאור זה שיש פה הרבה פרצופים חדשים...אני מתכבדת בזאת לפתוח שירשור היכרות קליל (חובה לכולם, לא רק לחדשים)
שם/כינוי: לומד ב.../מתחיל ללמוד ב...: כמות המבחנים שעשיתי החודש: כמות המבחנים שנשארו לי: שיר שלא יוצא לי מהראש: סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה: ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה: מקום אידיאלי לחופשה: מסר לאומה: שאלות כן/לא/אין דיעה: אוהבים הארי פוטר? אוהבים באפי? אוהבים את חשין? עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? אוהבים את לימודי המשפטים? ניתן להיעזר במדגישומטיק כדי להדגיש את הכותרות (-:

../images/Emo54.gif

שם/כינוי: נ' מחדר 302
לומד ב.../מתחיל ללמוד ב...: העברית כמות המבחנים שעשיתי החודש: 0 כמות המבחנים שנשארו לי:4 שיר שלא יוצא לי מהראש:what you feel- המיוזיקל של באפי סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה:מי רואה סרטים? למי יש זמן? סתם. האמת שלפני איזה חודש ראיתי סרט מטופש. אני ממליצה על סרטים מטופשים. זה טוב כדי לנקות את הראש. ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה:קראתי מחדש את בית קרנובסקי-
, וניסיתי ספר אחר של אחיו של הסופר, צללים על ההדסון- ממש לא אהבתי. מקום אידיאלי לחופשה:חוף ים (לא בישראל
) מסר לאומה: אני שונאת חוזים! שאלות כן/לא/אין דיעה: אוהבים הארי פוטר?יאפ, למרות שקצת ירד לי ממנו. כלומר, מרון. את הארי אפעם לא אהבתי. אוהבים באפי?יס! יס! יס!
אוהבים את חשין? יאפ, זה כמו לקרוא סיפור
עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם?הא? אוהבים את לימודי המשפטים?אה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

PoisonousLitchi

New member
עונה :p

שם/כינוי: מתחילה ללמוד ב...: את"א סרט מומלץ שראיתי לאחרונה: עקרות בית נואשות (סדרה) ספר מומלץ שקראתי לאחרונה: מקום אידיאלי לחופשה: מסר לאומה: שאלות כן/לא/אין דיעה: אוהבים הארי פוטר? כן כן כן!!! אוהבים באפי? לא.. אוהבים את חשין? אולי בעתיד :) עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? לא! משעמם.. חוץ מזה, מתנגדת לעריכתה בסין אוהבים את לימודי המשפטים? מקווה שכן..

limorlim

New member
תשובות

שם/כינוי: לימור לומד ב.../מתחיל ללמוד ב...: את"א כמות המבחנים שעשיתי החודש: 4 יותר מדי כמות המבחנים שנשארו לי: 3 (בתקווה שלא יהיו מועדי ב')
שיר שלא יוצא לי מהראש: כרגע אין סרט מומלץ שראיתי לאחרונה: אקספרס של חצות ספר לא מומלץ שקראתי לאחרונה: ספרי מחשבות
מקום אידיאלי לחופשה: כל מקום עם ים, שמש ומעט ישראלים מסר לאומה: בלה בלה בלה שאלות כן/לא/אין דיעה: מה בא קודם? הביצה או התרנגולת? אוהבים הארי פוטר? כמובן אוהבים באפי? לא אוהבים את חשין? לא עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? ברור אוהבים את לימודי המשפטים? תלוי באיזה קורס מדובר, אבל לרוב כן.

B L I M P

New member
../images/Emo13.gif

שם/כינוי: BLIMP לומד ב.../מתחיל ללמוד ב...: עברית כמות המבחנים שעשיתי החודש: 2 כמות המבחנים שנשארו לי: 6 (למרות שאני בטח אגש לפחות לכמה גם במועדי ב') שיר שלא יוצא לי מהראש: ים ים ים סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה: הלוואי ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה: הלוואי מקום אידיאלי לחופשה: אני מוכנה לחופשה בכל מקום. מסר לאומה: תחזיקו מעמד! שאלות כן/לא/אין דיעה: אוהבים הארי פוטר? פסדר.. אוהבים באפי? יאפ! אוהבים את חשין? אה.... עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? נה.. אוהבים את לימודי המשפטים? לפעמים.

התפקדות.

שם: אמיר, סטודנט במסלול האקדמי המכללה למנהל, וזהו אין לי יותר מה להוסיף..שמי הולך לפניי.

../images/Emo209.gif

שם/כינוי:
לומד ב...: את"א כמות המבחנים שעשיתי החודש: סליחה, אני מוחה! למה רק החודש? ליולי אין רגשות? מ*יולי* עשיתי 3.. כמות המבחנים שנשארו לי: 3 (נכון לעכשיו, בלי מועדי ב'.. יאללה שיגיעו ציונים!) שיר שלא יוצא לי מהראש: בקושי שומעת מוזיקה לאחרונה
סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה: ראיתי את בת הנשיא בטלוויזיה שהיה קיטשי ומלבב
אבל היה נחמד.. ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה: לא קראתי סתם בשבילי המון זמן.. מקום אידיאלי לחופשה: כל מקום- בלי מבחנים ולהחפשן כל היום נשמע לי מ-ע-ו-ל-ה
(אבל אם זה יהיה בגאורגיה אני אוותר..) מסר לאומה: LIve your life with arms wide open.. ותמיד תהיו אופטימים
שאלות כן/לא/אין דיעה: תמיד יש דעה! אוהבים הארי פוטר? פעם כן.. אבל מאז שזה התמסחר + הסרט ה1 ניפץ לי את כל מה שדמיינתי בראש + הספרים הלכו והתענקו נשברתי .. אוהבים באפי?
בחיים לא ראיתי פרק אחד, אבל מהפסומות והשברירי קטעים שיצא לי אני לא מתחרטת (מחכה לאבנים.. או לחסימה
) אוהבים את חשין? אין לי ממש פייבוריט.. עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? פה ושם.. בצהריים היה כדורעף
אוהבים את לימודי המשפטים? אני לא מכירה משהו אחר אז כן

flutter girl

New member
נו מה

שם/כינוי: מעיין
לומד ב.../מתחיל ללמוד ב...: לומדת בחיפה
כמות המבחנים שעשיתי החודש: 2 (יסודות בכלכלה, חוזים מורחב ב')
כמות המבחנים שנשארו לי: 4 (תורת המשפט, משפט פלילי, משפט ציבורי, מבוא לסוציולוגיה)
שיר שלא יוצא לי מהראש: כל פעם בא שיר אחר להציק...
סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה: למי יש זמן לראות סרטים תגידי לי
ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה: גם זה ממש אין זמן, האחרון שקראתי (חוץ מהארי פוטר) היה צילה של הרוח, שזה ספר מעולה. ר"ל שקראתי הארי פוטר כשהוא יצא - לפני שנה...
מקום אידיאלי לחופשה: חנויות בגדים / אקססוריז בלונדון (לפעמים אני פקאצה)
מסר לאומה: אתם לא תעריכו שינה באמת עד שתתחילו ללמוד
שאלות כן/לא/אין דיעה:
אוהבים הארי פוטר? בוודאי!
אוהבים באפי? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אוהבים את חשין? את יודעת שברק הוא אהובי.
עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? אין זמן ואין הרבה רצון.
אוהבים את לימודי המשפטים? כן
רוב הזמן!

sacrament

New member
יוחזר החורף לאלתר!

שם/כינוי: עדי המגניבה! לומדת ב...: את"א כמות המבחנים שעשיתי החודש: 5 (4 מהם באותו שבוע) כמות המבחנים שנשארו לי: 1, לא כולל מועדי ב'... שיר שלא יוצא לי מהראש: מדוע לא באת- ירמי קפלן... סרט מומלץ/לא מומלץ שראיתי לאחרונה: מומלץ: האביר האפל!!! לא מומלץ: ריקוד מושחת 2. ככה ככה: ג'אמפר. ספר מומלץ/לא מומלץ שקראתי לאחרונה: חוץ מ"מישכון זכויות" לא קראתי לאחרונה ממש ספרים...אבל מי שזה עושה לו את זה- הספר בהחלט מומלץ... מקום אידיאלי לחופשה: אם אני אקנה בסוף WII, אז החדר שלי! אם לא- כל מקום שיש בו קצת חורף...יהיה נחמד. מסר לאומה: אכלתי יותר מדי פופקורן
שאלות כן/לא/אין דיעה: אוהבים הארי פוטר? כן! איזה כיף שיוצא ספר האגדות בדצמבר! אוהבים באפי? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! ובדיוק סיימתי לראות את אחד הפרקים. אוהבים את חשין? כן!
עוקבים אחר האולימפיאדה מדי פעם? כן. אוהבים את לימודי המשפטים? כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

sacrament

New member
The Tales of Beedle the Bard

וכן, אני רצינית (-: רולינג אשכרה כתבה את כל האגדות שיש בספר שדמבלדור הוריש להרמיוני. יוצא בארה"ב ב-4.12...בטח אצלנו כמה זמן אחר כך...

flutter girl

New member
דייייייי אני מתה!!../images/Emo6.gif

עושה לעצמי בוקמרק. אגב, הספרים של הארי פוטר הושקו בארץ באותו זמן שהושקו בחו"ל (כמובן שאנחנו מדברות על המקור באנגלית-בריטית), ככה שאין סיבה שזה לא...

למעלה