שירשורפלצת 1.4.2004!!!

platus

New member
שאלה מעצבנת בהגיון

(מתנה לכותבי ספרי הקורסים:) יש ענקים וכולם אינם בעלי זקן. כל הענקים הססנים ואוהבי שוקולד. מי מהבאים יכול לסתור את צירוף 2 הטענות? תשובות : זהו שאת התשובות אני לא זוכר. מישהו אחר כן? סימנתי 2 או 3 . חצי ניחוש כזה.

ohade

New member
סימנתי

את התשובה שהתייחסה להססנים ולאוהבי השוקולד.. אבל לא זוכר מה בדיוק?

platus

New member
השמאלית

בשמאלי השאלה הייתה כמה פתרונות יש ל-X לא מהו X, אם אני לא טועה ואז התשובה היא 2. (אפס כפול x שווה ל-0 נותן רק פתרון אחד).

Abod היחיד

New member
בשמאלית טעית בשאלה

השאלה הייתה כמה אפשרויות שונות יש ל-X והתשובה היא 2: יש רק אפשרות אחת והיא X=0.

qet1

New member
../images/Emo45.gif והתשובה היא כמו שאמרתי

פשוט לא ממש קראתי על השאלה, העפתי מבט כללי וכבר הבנתי לאיזו שאלה התכוונת :)

M o n a L i s a

New member
ומה עם אלו שיושבים מסביב למעגל?!

הג'ינגי', השחרחר בלונדיני והקירח, מה סימנתם? אני ניחשתי שדני קירח כי לא היה לי זמן...... והייתה שאלה עם הריבועים שכל הצלעות שלהם 1 סמ', שאלו למי יש את ההקיף הכי גדול...אני סימנתי 4! תגידו, ייצא לכם הרבה 1 בפרק האחרון בהתחלה?

זה למי ההיקף הכי קטן..

חחח אבל גם אני סימנתי 4... על הג'ינג'י ובלה בלה..זה לא דני.. כי הוא היה משו אחר..הקירח זה הרצל! אז יש מצב.. וואי, כבר שיגעתי את עצמי לנסות לזכור מה עשיתי ביותר מידיי שאלות :)

כן..

אבל לא שאלו מה לא יכול להיות או משו כזה? וואלה, אני כבר לא זוכרת מה שאלו אני זוכרת שאהרון בלונדי והרצל הקירח..

platus

New member
שאלת אמת/שקר

יש 3 נשים (א, ב ו-ג לצורך העניין). ידוע כי אחת מהן היא הגבירה החומה. כמו כן ידוע שרק אחת דוברת אמת והשתיים האחרות משקרות. הנה שיחה שהייתה בין 2 מהם: א: "אני הגבירה החומה" ב: "לא נכון. אף אחת מאיתנו אינה הגבירה החומה". מה נכון? ... ואז כל התשובות אומרות מי הגבירה החומה. א, ב, או ג'. משהו כזה. אגב מסקנה שאני מגיע אליה : קל יותר לזכור את השאלה מאשר את התשובות שלה !!!!

qet1

New member
השניה היא לא הגבירה החומה

כי אם הראשונה דוברת אמת והשניה משקרת אז הראשונה היא הגבירה החומה. ואם הראשונה משקרת והשניה דוברת אמת אז השלישית היא הגבירה החומה. בכל מקרה השניה היא לא הגבירה החומה (נראה לי שזו הייתה תשובה מספר 2).

למעלה