שירשורפלצת 1.4.2004!!!

R a n17

New member
אני בכלל ניגש ביום ראשון

פשוט לא נראה לי הגיוני שיגידו ש-15 אנשים לובשים מכנסיים וישאלו כמה לובשים מכנסיים

שרון1111

New member
התשובות שלי ושאלות נוספות

1.בשאלה עם הבנים והמכנסיים הקצרים יצא לי 0. 2.בשאלה עם הספרים גם לי יצא 1. 3. אני לא זוכרת בדיוק את התשובה לשאלה עם X+40 אבל אני זוכרת שהגעתי איכשהו ל350/550 ואז צמצמתי ואכן יצא לי 7/11 4.שאלה נוספת: בהשוואה כמותית הייתה שאלה עם מרובע החסום במעגל שחולק ל-4 משולשים ושאלו מה לגבי השטח הכהה והבהיר. מי סימן מה?

platus

New member
מצולע

עם המרובע החסום סימנתי 4. לא זוכר למה או איך. (בעצם איך אני כן זוכר: עם העפרון השחרתי את העיגול שבתוכו כתוב 4
)

qet1

New member
דווקא כן

לפחות דף תשובות שלי, ובזה שהיה לי בפסיכו של אוקטובר, ובאוגדן ובמבחנים של קידום.....חוץ מזה אני לא יודע...

עם המכנסיים..

אמרו שבהכרח 5 בנים לובשים מכנסיים ארוכים והרי יש רק 10 בנים.. ככה שהיה גם איזה נתון על הבנות מה שאומר שהם לובשים 5 מכנסיים קצרים..או הפוך..קצרים וארוכים..

Abod היחיד

New member
שאלה ממש מעצבנת בהשוואה

הנה השאלה: מרובע חסום במעגל והמרכז זה מרכז המעגל. מה יותר גדול: שטח המשולשים המסומנים או שטח המשלושים הלבנים?

Rinushkaa

New member
לדעתי אי אפשר לדעת

כי אתה יכול לצייר את זה באלף ואחת אופנים וכל פעם לקבל גדלים שונים למשל אם אתה חוסם מלבן (שני משולשים עם זוית ראש כהה ושניים חדים - השטחים שונים) או ריבוע (השטחים שווים)

Rinushkaa

New member
וואלה.. צודקת..

בכל אופן.. עדיין לא נראה לי שאפשר לדעת..

מה הקשר..איך את יודעת שזה מלבן?

זה יכול להיות גם טרפז ריבוע ,מלבן, מעויין,או סתם מצולע מוזר בעל 4 צלעות

גם אני התלבטתי

אבל בגלל שלא היה נתון שהצלעות מקבילות, החלטתי שאי אפשר לדעת. אם היה נתון שזה מקבילית/ריבוע/לבן, אז זה נכון. אבל כיוון שזה יכול להיות כל סוג של מצולע, אי אפשר לדעת.

תמר עשת

New member
לא אמרתי שזה מלבן

רק אמרתי שבמלבן השטחים שווים ואגב, מעוין הכלוא במעגל הוא ריבוע

ashmash

New member
4

אין לך נתון מה סוג המרובע ואפשר לשחק עם השטח השחור והלבן כראות עינייך...

למעלה