שירשורפלצת 1.4.2004!!!

M o n a L i s a

New member
לא נכון........

לא הייתה אופציה שהראשונה או השנייה החומה, וזה לא הגיוני! אם הראשונה משקרת, אז היא לא הגבירה החומה וחייבת להיות אחת... אם השנייה משקרת אז הראשונה היא הגבירה החומה, אבל בתשובות לא הייתה אפשרות כזו בוודאות כי תאמין לי שנתקעתי מספיק על השאלה הזו. השלישית היא הגבירה החומה, זאת האפשרות היחידה, והתשובה היא 3 או 2, לא זוכרת.

qet1

New member
הייתה אפשרות שהשנייה היא לא הגבירה

החומה!! וזה מה שסימנתי.

qet1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאז מה הפיילוט בכמותי../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1.זה שבגרף היו קווים ועיגולים שמסמלים ממוצע משכורות? 2.זה שבגרף היו שוטרים, פושעים, אחוזי גילוי אמת ושקר? 3.זה שהיה גרף שמראה את הקשר בין הגיל וכמות השתייה לכמה הבן-אדם נהיה שיכור(3 דרגות של שכרות)?

presco

New member
מאיפה את/ה יודע/ת?

וזה היה הפרק ה3 בחוברת הכתומה?? בקשה תענו לי

moriai

New member
כי היו לי רק 2 כמותי והם היו עם

השניים הראשונים שהוא ציין.

QET1

תגיד איך היה אתה מרגיש את ה800 מגיע ????.. היה שאלות קשות במיוחד ? משהוא מיוחד חוץ משתי קטעים ו28 שאלות באנגלית. המלצות ליום ראשון ?

qet1

New member
לא, יש לי טעות

היה כזה אנלוגיה: חרך - פתח והתלבטתי מ-ל-א זמן בין שתי אפשרויות: רדיד - בד צינוק - תא אני חשבתי ש רדיד = בד דק (בגלל שתמיד אומרים את זה ככה, כמו רדיד אלומיניום וכל מיני כאלה). ו צינוק = תא קטן. אז בחרתי רדיד - בד וממש לא הייתי בטוח איך שהמבחן נגמר בדקתי במילון רדיד זה סתם צעיף וצינוק זה תא צר...

platus

New member
מה היו שאר התשובות?

אני זוכר שסימנתי משהו אחר בכלל, למרות שעליתי על הרעיון שחרך זה פתח קטן. היה משהו יותר מתאים מצינוק-תא.

qet1

New member
שתי התשובות האחרות היו בלתי מתקבלות

על הדעת באופן מוחלט צינוק - תא זו תשובה מושלמת (בתנאי שיודעים שצינוק זה תא
צר
ולא סתם תא קטן). כי חרך זה פתח
צר
.

platus

New member
לא בטוח

אתה לא זוכר את התשובות? כי נראה לי שהיה עוד משהו.

qet1

New member
תאמין לי

זו השאלה שהתעקבתי עליה הכי הרבה זמן בכל המבחן הזה...

qet1

New member
הייתה כזו תשובה

אבל היא לא קשורה בכלל זה צינוק - תא 100% במילון של יואל גבע כתוב שצינוק זה תא צר חרך זה פתח צר

למעלה