שיעורים בחסות..

ט ו ש ה

New member
כי ויקיפדיה זה מקור כל כך אמין, מוסמך ומבוסס.

... ואת זה אומרת האקדמאית, המורה הדגולה, המלמדת בשבתונים שלה בארה"ב, בעלת התארים המתקדמים, המפקחת על עשרות כפופים.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............................

פולספגן

New member
מה הקשר ל"מקור כל כך אמין, מוסמך ומבוסס"?

כתבתי משהו על התוכן שהם הציגו?

בסה"כ כתבתי שיש ערך כזה שם ולידיעתך לא רק שם, אלא בכל מילון שתבחרי.

אני לא מתפלאת, כי זו כבר הפעם השניה שראיתי שהבנת הנקרא שלך לוקה בחסר ואת זה אני כותבת בעדינות יתרה

ט ו ש ה

New member
עוד פעם בהעלבות האישיות?

תגידי, לא מיצית? אמרתי לך כבר, זה לא מעניין, ניסית את זה, לא עובד. תנסי משהו אחר.
ושוב, לאט - העובדה שערך כלשהו מופיע בויקיפדיה, לא אומר דבר פרט לעובדה שמישהו כתב משהו על המושג המושג הזה.
העובדה שהערך מופיע במילונים אחרים, עדיין לא הופכת אותו למה שאת טוענת שהוא, כינוי לגיטימי ומקובל, אלא פשוט מתייחסת לעובדה שהוא קיים.
ואת יודעת מה את יכולה לעשות עם החיבוקים שלך, נכון חמודה?

פולספגן

New member
"חמודה"?
עברת לשפת שוק?

זהו עכשיו את כבר במגרש הבייתי שלך.

ויקיפדיה הוא מקום שיש בו תפוצת קוראים רחבה (לא כמו
שרק קראו את התגובה שלי עד לנקודה זו רק 212 תגובות) ואם זה היה גזעני לא היו כותבים את זה.

זה זהה לעיתונות הכתובה שהיא גם כן לא "מקור כל כך אמין, מוסמך ומבוסס".

Kermit2m

New member
בערך בויקיפדיה

הם כותבים שלא מכנים שחורים NIGGERS כי כיום זו נחשבת מילה משפילה. וכתוב לגבי NEGRO שלא משתמשים בזה מסוף שנות ה- 60. אז???
מעבר לכך, בויקיפדיה הם כותבים פירושים של מילים משפילות רבות, תוך כדי הוספה שמדובר בביטוי משפיל.

Kermit2m

New member

אז כל פעם כשבספרדית יגידו את המילה שחור, את תחשבי שזה נותן לגיטימציה להשתמש במילות גנאי לשחורים?
וכן, ההדגשה של "שזה" מכוונת, שתראי כמה מוזרה ההדגשה שלך של "אך" כל הזמן...

BellA עלמה

New member
אני יכולה להעיד על עצמי

שעד שלא הגעתי למכללה לא ידעתי יותר מידי על הרמדאן . לדעתי מי שחי כאן ובעצם בכל מקום ואין לו ידע בסיסי על כל הדתות יש לא חור בידע הכללי וזה חבל. וגם אפשר קצת ידע עלGreek mythology & Roman Mythology בסגנון סיפורים על אלים כמו אפרודיטה מיידאס , זאוס וכו.

לפני במתחילים לקרוא את הקוראן והברית החדשה

הייתי מציעה לתיכוניסטים לקרוא את התנ"ך.
הידעתם שהציון הארצי בבגרות בתנ"ך היא נכשל??
או ציון נמוך מאוד אחר אני כבר לא זוכרת לעומק.
לפני שנלמד על אחרים כדאי שנלמד על ההיסטוריה והדת שלנו.

d a p h n a

New member
לא תרשי לילד שלך להיות פעיל בתנועה פוליטית

עד גיל 18?
מזל שרוב ההורים לא חושבים כמוך, כי חלק גדול מהפעילים האקטיביים בתנועות פוליטיות הם בני נוער.

אני התחלתי להיות פעילה פוליטית בגיל 13. זו היתה חוויה מעולה בשבילי, בין השאר כי היא נתנה לי בטחון עצמי שהיה חסר לי קודם.
הפעם הראשונה בחיים שהתלמידים האחרים בכיתה התחילו להתייחס אליי בכבוד היתה כשהתחלתי להגיע לבית ספר ימני במובהק עם טישירטים של נוער מרצ. הם לא הסכימו איתי. הם לא תמכו בדעותיי. אבל הם כיבדו את העובדה שיש לי דעה ושאני מוכנה לעמוד עליה.

ובתיכון שלי עשו בכל שנה שבוע אזרחות והביאו חברי כנסת ושופטי בית המשפט העליון לדבר איתנו. זו היתה חוויה מעולה, והם תמיד דאגו להביא אנשים ממגוון פוליטי רחב.

אני לא חושבת שצריך לתת לפוליטיקאי ללמד שיעור בבית הספר כאילו יש לו סמכות של מורה, אבל להביא פוליטיקאים לדבר עם תלמידים על העבודה שלהם זה רעיון מעולה.

אני כן חושבת שצריך להמנע מהבאת גופים מסחריים לבתי הספר.
ואם כבר, אז יש באמת גוף אחד שמקבל דריסת רגל מטורפת בבתי הספר ולדעתי צריך להוציא אותו משם - וזה צה"ל. זה שאנשים צריכים להתגייס לצה"ל, זה בסדר. חלק מעובדות החיים במדינה הזו. אבל אין שום סיבה לעשות להם הכשרות, ואינדוקטרינציות ,ומור"קים וכל היתר כשהם עוד בבית הספר.

d a p h n a

New member
היו לי לא מעט חברים פעילים שהם גברים

ואף אחד מהם לא הפך לילד כאפות.

krina

New member
לא בהכרח,

זוגי היה פעיל של מרצ בגילאי החטיבה תיכון ומעולם לא היה ילד כאפות.

foofoo77

New member
אני הייתי פעילה

אני לא הייתי בת נוער רגילה
אני קראתי המון
למדתי המון
אבל במקביל אלי היווני נוער שהאמינו לססמאות (ולכן רק בגלל זה הפסקתי עם הפעילות שלי) ועברתי להתנדב במד״א במקום.
לא יודעת איך הילד שלי יגדל ולא מתאים לי שישטפו לו את הראש באידאולוגיות שונות ומשונות.

למעלה