שימו

reutרעות

New member
אני חושבת שמה שהוא מתכוון זה...

שהוא חושב שמחנות נפרדים זה דבר נכון, אבל הוא לא רוצה בזה... כך גם אני חושבת! סה"כ בנות, ואל תכחישו! חלק מההוואי ומהכיף במחנות זה הבנים! הם אלה שעושים את כל הקטעים!! אני חושבת שאם היה דבר כזה מחנות נפרדים אז היו יוצאים לשם אחוז קטן מאוד מכמות הנערים והנערות שיוצאים למחנה רגיל!

beckham17

New member
כיף כיף...

אבל אם מישהי לא יוצאת בגלל שאין שם בנים, אז עם כל הכבוד לה, לא צריך אותה! לדעתי, אם יפרידו, אז בשנה הראשונה לא יבואו הרבה, שנה הבאה כבר יהיו יותר, ובשנה השלישית כמעט כולם יצאו... ככה מנפים גם את אלה שבאים רק בשביל הבנות, שבדוגרי, מי צריך אותם?! אנחנו מדברים פה בפיקוח נפש. בעבירות חמורות שאי אפשר להימנע מהן!!!

reutרעות

New member
אני מסכימה איתך! אבל...

זה לא שכל הבנות יוצאות בגלל הבנים! יש כמה סוגים: הבנות שיוצאות אך ורק בגלל הבנים! הבנות שיוצאות גם בגלל הבנים! והבנות שיוצאות בגלל הבנות...חחח סתם, הבנות שיוצאות כדי להנות וזה לא קשור לבנים!

למה אנשים לא מבינים אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|!

לעזאזל!!! אני יודעת שיש עם זה בעיות!!! התכוונתי שלמה צריך עוד מאהל- בשביל הפעילויות אם אפשר גם לעשות את זה אצל הבנים!!! ובקש למה שכתבת, אני מסכימה עם כל מילה שלך, וזה לא סותר את מה שכתבתי!!!

beckham17

New member
רוצה לדעת למה?

אני אסביר לך למה: כי: גם הבנים רוצים פרטיות, לא רק הבנות!!! גם אנחנו רוצים להתלבש בבוקר, בלי לחשוש שאיזה בת השכימה והגיעה למאהל... גם אנחנו רוצים שקט בלילה!!! ועוד...

beckham17

New member
אני לא גונב לך מילים מהפה...

אני אומר אותם בשם עצמי, בלי עזרתך.... וזאת לשם שינוי... תאמיני לי, מי יודע מה הייתי עושה בלי מזכירה כמוך...

אמרתי את זה איכשהו באחת התגובות שלי

בהחלט צריך להבין גם את הבנים! גם הם רוצים פרטיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiki tiki

New member
טוב...

אני מהזה התאפקתי לא להגיב כי בד"כ שאני מגיבה לדברים כאלה יוצא לי גרוע אבל לא יכולתי יותר.. אז ככה: חיבת, זה שאת אומרת שאת הפעולות וזה אפשר לעשות במאהל של הבנים..אני מסכימה עם כל מי שהגיב פה- זה לא פייר כלפי הבנים- זה כמו שהנים יבואו ויגידו שאפשר לעשות את הפעולות במאהל של הבנות- יש כאלה שנשארים ערים כל הלילה ומרעישים וזה- מסכנים הבנים..בגלל זה הם מזדקנים יותר מהר.. לא סתם- פשוט זה באמת לא פייר כלפיהם שבנות יבואו ויתקרצצו אליהם כשהם רוצים לישון...וגם כמו שאריאל אמר- בבוקר כמו שאת רוצה להתלבש ושאף אחד לא יציץ לך-גם הבנים.. וזהו.. (אמרתי שיוצא לי גרוע!!)

הפרדה!!!../images/Emo2.gif

דרך אגב, אני כותבת לפי מקרים בסניף שלנו... אם תקחי, למשל, את השבט שלי כדוגמה, תצטרכי להפריד בין בנים ובנות לפחות 15 קילומטרים (בלי הגזמה!!!), וכפי שאני ערה למקרים, אני יודעת שצריך לעשות הפרדה מ - ו - ח - ל - ט - ת ! - ! - !

שרוך

New member
הפרדה בסמנריונים

בס"ד הי לכולם שמה פסס רציתי להגיד לך שהעלת את הנושא הכי חם אצל בנוער הדתי לאומי אתם רוצים לדעת בסמנריון הדרכה שלנו בערב שבת אחרי הארוחה היה לנו שו"ת עם המזכל דברנו שם שעתיים על נושא ההפרדה וצניעות לצערי לא הייתי ברוב השו"ת חבל!! ככה במחנה אני לא יודע מה הולך כי אני לא יוצא הרבה בסמנריון אצלנו דברו על להפריד אותו אני לא חושב אצלי היה הסמנריון מחולק שהיחידות היה נפרד כמובן התפילה אבל האכול לא היה נפרד וזה לפי אחלה שיש את האיזון הזה כי אני מסכים שהיחידות לא צריך להיות נפרד אבל האכול!! אני לא מבין מה היה הביג דיל עם הייתי יושב רק עם הבנים או שאם לא היה בנות הייתי יוצא דתי יותר! לפי דעתי צריך לחיות בחברה מעורבת אבל צנועה!! זה לא חוכמה לברוח מהמציעות !! שבת שלום אוהב ומתגעגע מרחוק שרוך נ.ב אני לא יכתוב ככה הרבה סורי נ.ב1 אם אני יכתוב בזמן שיהיה שבת בארץ אני מצטער !! מקווה שלא תכעסו עלי !!

למעלה