שימו

beckham17

New member
אבל לפי מה שאחותך

אמרה, אז גם בחברה שלנו זה האידיאל...

אם לא נוח לך

בפעילויות של בני עקיבא להיות עם בנים, אולי תעברי לחברה אחרת?? את רק שכחת דבר 1:בני עקיבא נועדה להיות תנועה של בנים ובנות!!

tamarhp

New member
איזו נחמדה שאת!

1. אין לך זכות להגיד לי מה לעשות. 2. אני לא בבנ"ע. 3. בנ"ע נועדה להעביר מסרים יהודיים לנוער, לא לשמש מפגש חברתי לחבר'ה משועממים שבאים לחפש את בני המין השני. לא אמורים להגיע לבנ"ע בשביל לפגוש את החבר/ה.

איזה שטויות!!

איזה שטיות!!! ורואים שאת לא בבני עקיבא... אז בשביל מה יש את בני עקיבא אם לא לפגוש אנשים ולאו דווקא בנים??? עדיף שלא תחזירי תשובה, יש לי דברים יותר חשובים לעשות.

בני עקיבא זה לא בשביל לפגוש אנשים!!

זה בשביל לקבל ערכים ומוסר. בדורנו, מה לעשות, החניכים חושבים שזה בשביל לפגוש חניכים. רק שתדעי, שבשבטים הנמוכים באתי כדי להיות עם החבר'ה בעיקר, ואם לא באתי איזה שבת, לא היה אכפת לי בכלל. אבל בשנתיים האחרונות, כשהפעולות מממש רציניות -אני מתגעגעת ממש לבני עקיבא!!!! כבר מלא זמן לא הייתי שם כי כל פעם יש משהו אחר, אבל אני ממש מתגעגעת! ולמה? כי אני מרגישה שמחזקים אותי שם! שנותנים לי לחשוב על דעה משל עצמי!!! ובגלל זה אני גם נהנת פה בפורום, כי כל השרשורים של השאלות האל מחזקים אותי. תתפלאו, אבל כן. חוץ מהבחינה הרוחנית - גם מבחינת ביטחון עצמי - לחשוב על דעה משל עצמי ולהביע אותה לפני כולם בלי לפחד. חוץ מזה, אני נהנת בפורום גם ובעיקר בגלל האנשים המתוקים פה...
רחלי.

tamarhp

New member
אמממ...

את מוזמנת לחזור לשבט "הכנה" ללמוד מחדש את האידיאלים. את מוזמנת גם לעבור לצופים. דבר נוסף - את התחלת פה שירשור, וזכותי להגיב כמה שאני רוצה. אני ממליצה לך גם לקרוא את חוקי הפורום.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איתך בכל מילה! יישר כוח!!!!! ואו, כתבת מדהים!!!!!!!!!!!!

reutרעות

New member
מה?????

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!! במחנות סירים יש יחסי מין???? מה זה??? בושה וכלימה! במחנה בני עקיבא?!?!?!?

lali37

New member
כן יש!

במחנה הראה חברות שלי ישבו ממש מאוחר בלילה ודברו ואז 2 שומרים באו והאירו עליהן עם פנס והיו בשוק שהן 2 בנות!!!! מסתבר שבאותו לילה מצאו 4 זוגות ואחד מהם היה ערום.... ובמחנה סיירים מצאו קונדום

אני יודעת

אבל הם היו ממש חלק מהמציאות. שלך, סליחה, בלי להעליב, (
) עבר כבר את גבול המציאות. באמת בלי להעליב!!!!!

רק סיירים?

זה מתחיל אם אני לא טועה מהרא"ה ( ואווו זה נשמע כאילו זו הסטוריה...) שנה שעברה למשל שאני הייתי בהרא"ה איזה זוועות הלכו שם, ואפילו סתם על התערבות קטנה התחילו ל..... לא משנה נושא ממש לא נעים אני לא אפרט. מה שבטוח שכמה וכמה בנות ממש לא שמרו על הכבוד העצמי שלהן. עשו בושות רק לעצמן.

מה הקשר?

סבבה לך, כבר אמרתי שאני מסכימה עם מה שאמרת? אבל מה הקשר???? אני שאלתי בסה"כ:למה צריך מאהל אמצע???? עכשיו אתה מבין??

reutרעות

New member
גם אני חושבת כך...

כי הבנים הם מזה מסכנים שכל הלילה הבנות רובצות אצלם, סה"כ הם רוצים ללכת לישון! זה טוב שיהיה 3 מאהלים כי אז יהיה מאהל של פעילויות ופגישות והבנים לא יצטרכו לסבול איזה בת קרציה שנטפלת אלהם בלילה... וסתם רציתי להגיד משהו- מחנה מעפילים שלנו היה ביער עופר ניראה לי, וזה היה פשוט גרוע איך שסידרו את המאהלים כי היה שטח של המאהל של הבנים שהוא היה גבוהה והוא בדיוק השקיף על השרותים והמקלחות, מה שקרה שבנות החליפו לבגד ים בשרותים ועד שהם הלכו למקלחות הבנים בינתיים השקיפו עליהם! וגם לא היה באותו מקום את הבד הירוק הזה...

beckham17

New member
שאלתי אותך

למה זה מקרה נבזה? ואם זה מקרה נבזה, מי אשם?

למעלה