שימו

אנאעראף??

חמודה, גם את לא הבנת אותי נכון!! התכוונתי שלמה צריך עוד מאהל???? רואים שלא היית במחנות....

LadyTitania

New member
קיבלתי את התיקון

אבל אני עדיין חושבת שעדיף להפריד ושיהיה מאהל נפרד לפעיליות

שולי פ

New member
תגובתי

אני לא חושבת שצריכה להיות כאן שאלה.... ברור שההפרדה במאהלים אינה מיותרת! ולדעתך זה מיותר?! את מתכוונת שאת מעדיפה שהבנים והבנות ישנו באותו מאהל? וכמו שהדסה אמרה, גם כשיש הפרדה יש בעיות, אז כשאין הפרדה אז בכלל...

זאת לא כוונתי!!!../images/Emo3.gif

אני בכלל לא התכוונתי לזה!!!!!!!!! אני התכוונתי שיהיה מאהל בנים, מאהל בנות, ומאהל אמצע-מאהל שעושים בו את כל הפעילויות!!!!!!! לא הכוונה שנישן ביחד!!! ברור שלא! אני נגד זה!!!

beckham17

New member
תסתכלי בהודעה שלי...

אם את רוצה להבין למה זה לא מספיק...

הדעה שלי- (זה ארוך)

כמו שאתם יודעים בני עקיבא "מפשלים" בכמה דברים: זו לא תנועה "דתית חזקה", זאת תנועה פתוחה לכולם. אתם יודעים שיש בעיה גדולה מאוד בקשר לשבתות האירגון, יש רבנים שלא מאשרים ללכת לשם כי זה פשוט אסור מבחינה הילכתית. ואני חושב שאחד מהמנהלים מבני עקיבא יודע את זה אבל פשוט חיים עם זה. כי זאת התנועה של ימנו... כל מה שרשמתי תואם לאותה הנקודה של המחנות זה פגם רציני מה שהולך שם (במחנות) {אני לא יפרט-מישהי כבר עשתה לי את העבודה...} אבל אין מה לעשות, גם עם זה חיים בני עקיבא הם יודעים מה שהולך במחנות אבל, פשוט חסר את האיש שיקום ויצעק: למה אין מחנות מופרדים לחלוטין?????. זה הפגם של בני עקיבא ל-ד-ע-ת-י. דרך אגב: דעתי היא, שמספיק שיש שני מאהלים נפרדים לבנים ולבנות. זאת מגילה...

אבל עובדה שלא.

זה המינימום. מאהלים נפרדים הם אכן המינימום אבל כל עוד המחנה עצמו מעורב תמיד יהיו בנים ובנות שימצאו את דרכם אל המאהל החופף.. מי שכ"כ רוצה כלום לא יעצור בעדו, לכן לדעתי מחנה נפרד מאוד הגיוני.

תאמין חמוד.

סליחה, עם כל הכבוד אומנם אני כבר לא בדת אבל הדרכתי, ראיתי מה זה מחנות כחניכה וקצת כמדריכה. ידוע לי מה זה, וכן,גמני שמעתי זוועות על המחנות. ולמה זה מוזר לך? מה שנכון נכון, אני לא יכולה להכחיש שהכי טוב זה נפרד :)

beckham17

New member
יש לי בעיה עם מה שכתבת...

כל ההודעה אתה כותב על כמה שבני עקיבא במצב גרוע (אני ממש לא מסכים עם זה...), ופתאום בסוף אתה כותב שאתה חושב שמה שהולך שם היום זה בסדר... לא סותר קצת?!

נכון.

לא אמרתי שהכול בתנועה דפו, אמרתי שיש כמה בעיות! (תקן אותי אם לא) אני נגד מחנות מופרדים, אבל ככה זה צריך להיות- מחנות מופרדים אתה מבין את הנקודה?

lali37

New member
אתה קצת מוזר...

איך יכול להיות שאתה חושב שמשהו צריך להיות אבל בעצם לא?!

זה שאני מוזר זה נכון../images/Emo6.gif

אבל עדיין לא הבנת אותי... יש טעות בדבר שהמחנות לא מופרדים זה ברור לשנינו (אני חושב) זה מדובר לכלל (לכולם) עכשיו שהמחנות לא מופרדים זה מפריע לכמה מאיתנו {ביטוי כולל} אבל לי אישית זה לא מפריע שאין מחנות מופרדים אני מקווה שהסברתי את דברי כנדרש

lali37

New member
זה יותר ברור

אבל עדיין מוזר כי איך יכול להיות שאתה חושב שמחנה לא מופרד זה טעות אבל זה לא מפריע לך?!?! אתה חושב שזה טעות
אתה לא מסכים עם הרעיון של מחנה מעורב אם אתה לא מסכים אם רעיון כל שהוא איך יכול להיות שזה לא מפריע לך שהוא קיים

beckham17

New member
אבל לא ענית על השאלה...

שאלתי אם אתה חושב שהמצב כ"כ גרוע, למה אתה לא בעד מחנות מופרדים? צריך לעשות משהו כדי מנוע את הפיקוח נפש הזה, לא???

lali37

New member
כן זה בערך מה שאני התכוונתי

ולדעתי לא הגענו למבוי סתום אבל זה מה שהוא טוען....

למעלה