שימו

להציץ למאהל של הבנות???

זה אחת הרמות השפלות שבנאדם יכול להגיע אליהן.... וברור שאותם הבנים אשמים בכך, שהרי אם הם לא היו רוצים הם לא היו חושבים על כך, והם ניצלו את העובדה שהמאהל שלהם גבוה משל הבנות ושאין את ההפרדה, והשקיפו.

beckham17

New member
אבל מה לעשות שיש לבנים יצר?

את מאשימה את הצד הלא נכון! מי שאשם הוא מי שאפשר להם להציץ בכזאת חופשיות! לא סתם אמרו "אין אפוטרופוס לעריות"... אסור לתת פתח פתוח לערווה!!!

צריך להתגבר על היצר!!!!

בנאדם חייב ללמוד לדעת להתגבר על היצר שלו, אחרת הוא יכול להידרדר לגמרי!!!! ונכון שגם בני עקיבא אשמים בכך שהם עשו זאת כך שהמאהל של הבנים יהיה גבוה משל הבנות ולא היו צריכים לעשות להפך, אלא לעשות אותם בגובה שווה עם הפרדה נורמלית וראויה!!!!

lali37

New member
לדעתי גם מי שעשה ככה את המאהל

וגם הבנים אשמים... זה שילוב כזה

lali37

New member
את צריכה לקחת את זה כמחמאה

זה אומר שכיוונת לדעת גדולים

!!!

לא התכוונתי לזה!!! התכוונתי שלמה צריך עוד מאהל בשביל פעילויות אם יש כבר את המאהל של הבנים ששם אפשר ל-ה-י-פ-ג-ש איתם (ולא לישון!!) למה אנשים לא מבינים אותי נכון?!?!?1

lali37

New member
כי

במאהל של הבנם הבנים רוצים לישון בלילה וזה מפריע להם!!!!

שנה שעברה זה היה דפוק שהפגישה של

העדה הייתה במאהל של הבנים, ובואי אני אגיד לך שאני וכמה חברות שלי ממש לא רצינו להירדם שם, וזה קרה לצערי אמנם בלילה האחרון פשוט נשפכנו, היינו עייפות מתות. אז תדעי שגם אם לא מתכוונים תמיד...העייפות משתלטת על הבנאדם.

tamarhp

New member
מיותר?

תלוי מה המטרה שלך. אם את יוצאת למחנה כדי למצוא שידוך זה לא מיותר
אבל בנ"ע, והחניכים שלה, כתנועה דתית - צריכה להפריד את המאהלים. ואריאל הסביר את זה טוב מאד...

lali37

New member
שמה פס אמרה

שמאהלים נפרדים זה מיותר תמר שאלה מיותר?!

LadyTitania

New member
מיותר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני חייבת לא להסכים. אפילו אני שלא הייתי במחנות יודעת מה קורה שם... הפרדת מאהלים לא רק שאינה מיותרת אלא הכרחית! גם עם מאהלים נפרדים יש בעיות, כך שההפרדה היא המינימום...

למעלה