שילוב

SMADAR55

New member
עזיבה מוחלטת

לשאלתך דינה.
כי גם לקרוא כבר לא נעים !

dina199

New member
בעולמינו יש בחירה חופשית.

אין שום בעיה למצוא מקומות ששם נעים לקרוא.
וסתם בשביל ידע כללי : גם בפייסבוק יש אנשים שנעלבים, ריבים, איומים ודברים לא נעימים לקריאה . ובדרך כלל על דברים ממש שטותיים.

arana1

New member
אין בעייה, לא חייבים להסכים

אבל זה ממש לא מקרי שעם הזמן יותר ויותר אנשים מגלים שאשליית התחרותיות כמניע של קיום חופשי היא לא יותר מכיסוי להשתוללות חזירית שמקדמת בעיקר את חסרי המצפון וחסרי הכשרון
לתחושתי
חלק ממה שאנשים כמו אוטיסטים מביאים זה רגישות יותר מדוייקת להדדי
לאפשרות לקיום המבוסס על התחשבות ושיתוף פעולה על חשבון זה המסורתי המבוסס על מלחמת הכל בכל ( תחת מעטה של חיוכים צבועים כמובן)
וזו הסיבה האמיתית שהסביבה לא יכולה לשאת את נוכחותם

arana1

New member
שינוי, אמיתי, זה תהליך שיש לו מחיר

עזיבה של הורים זה אירוע מצער
אבל אם זה המחיר שצריך לשלם על ערעור ההגמוניה הנורמטיבית, שגורמת סבל בלתי יתואר, ליותר מדי אנשים יותר מדי טובים, אז לפחות לדעתי מוטב לשלמו

אוטיזם זה קיום מאוד לא פשוט, כמו שכולם כאן יודעים חלקו הניכר מתבטא גם כשונות שפתית ותקשורתית, ולא בכדי, אם הפורום הזה יתרום משהו לשינוי השפה שבה עוסקים ומתייחסים לאוטיזם אז זה ממש לא נורא שמי שלא מסוגל לתרום לכך או לגלות סובלנות לכך יפסיק להפריע למי שחש את דחיפות העניין בעצמותיו

להורים שלא מוכנים להשתנות יש גיבוי של כל השקרים שהאקדמיה העלובה והפחדנית מפיצה
יש להם אוגדות על אוגדות של מטפלים יקרנים ושרלטנים להפליא שיתגייסו ברצון רב על מנת להשליט את דעותיהם הקדומות על ילדיהם החפים
יש להם את החברה כולה שלא יודעת אלא להביט בעין עקומה על כל נסיון של אוטיסט לחיות את יופי מהותו
לא נורא אם פה ושם ישאירו גם לאינטרס האוטיסטי סיכוי לדיון מהותי בקיומו

הורים שבורחים מכאן בלווא הכי לא יעזרו לאוטיסטים ככה שאני לא רואה איפה ומי בדיוק מפסיד מה

אבאשל 17

New member
אני רק ארבע שנים כאן

והאווירה רק הולכת ומשתפרת מבחינתי כי פעם להגיד שלהיות בספקטרום זו שונות שאין צורך לשנות אותה כי אם לקבל אותה

היה פשע נגד האנושות וראה זה פלא עכשיו קשה להגיד שלנרמל זה לא משהו... איך שהזמנים משתנים... אוח אוח אוח...

מסתבר שיש אנשים שמתייחסים לאנשים בספקטרום האוטיסטי בכבוד ומעוניינים לקבל אותם כפי שהם ויש להם הערות בלי סוף

לאלה שרוצים לנרמל... אוח אוח אוח... איך שהזמנים משתנים...

SMADAR55

New member
כנראה שזו מהות הפורום כיום. אוטיסטים שמנסים לשנות את

ההורים ואת החברה.
תיכף ימחקו לי את ההודעה משום שהיא פוגענית

schlomitsmile

Member
מנהל
התבלבלת בפורום, כאן דעה לא נחשבת למשהו פוגעני,גם אםיש מחלוקת

arana1

New member
עריצים לא מסוגלים לתפוש אפשרות לקיום הדדי,שיוויוני

arana1

New member
את רוצה רשימה שמית ?

כי לא נראה לי שאלך לבזבז את זמני ולטרוח בכך

אבאשל 17

New member
אוטיסטים אכן משנים את החברה ואת ההורים

וכל מי שנתקל בהם נדרש לשאלת הנורמטיביות והאחידות החברתית...

יש כאלה שמגוננים על הנורמטיביות ויש כאלה שמשנים את הנורמה...

כל אחד לפי טעמו ולפי בחירתו... תמיד יש חדשנים ושמרנים כמו בכל תחום וגם בתחום האוטיזם יש

כאלה המעוניינים לגונן על הנורמה ולהשאיר את האוטיסטים מתחת ומחוץ לנורמה בהגדרה ויש כאלה המעוניינים להרחיב את הנורמה ולהכליל את השונות הנוירולוגית בתוך הנורמה האנושית...

אלה שתי גישות שונות לגמרי ועושה לי רושם שהתרומה של האוטיזם והאוטיסטים להרחבת הנורמה רבה ומבורכת... ולמגונני הנורמה יש פחות ופחות קייס

ועל כך אני שמח כי ע"י השינוי הזה הסביבה מתאימה עצמה לבן שלי יותר והוא עסוק בלמצוא את ההתאמה שלו לסביבה שמתאימה לו ולא לסביבה שמודיעה לו השכם והערב "אתה לא מתאים"

מאין לך הרשות לשנות את האחר ?

למה אם האחר עושה ופועל לשינוי ההורה לא ראוי ?
ובמה מדובר, בנסיון להסביר את חשיבות האהבה ללא תנאי, תקשורת מניעת הצורך להיות עסוק בהישרדות ולתת אפשרות לחוות את החיים, אנחנו ההורים לא ניתן חומה, לא נבנה חיץ, איך יצליח?
השונות קיימת ויש שיסתכלו על ילדנו תמיד שמוזרים וחריגים ללא אפשרות הבנתם.
למי את רוצה לעזור, לך או לילד ?
תרצי לדעת שהשארת בעולם בוגר עם יכולות או אדם תלוש שתלוי בזולת ולאחר לכתך מהעולם ישאר לבד ויהפוך למעמסה על החברה ?
את פועלת מתוך קידוש הנורמה, האחר מתוך כיבוד קבלת והערכת הילד.
בעולם שלי אלה מטרות עדיפות ע"פ הקיבעון בקידוש הנורמה....
זה מאיים עלייך ? אז אולי סולם הערכים שעליו את נבנית מכלתחילה לא ממש ראוי, אחרת לא הייתה בכל סוג של דו שיח.
אבל אם מה שמעניין זה רק הנורמה וכל מי שחורג ממנה זקוק לתיקון,
מה תגידי על עצמך כשתשתנה הנורמה ?
לפני לא הרבה, 3-5 עשורים העולם היה שונה,
לפני כ-200 שנה נשים לא הצביעו.
נורמות חברתיות, מנהגים ותרבויות הם בני חלוף, משתנים וחולפים.
אהבה קבלה תמיכה מתן ערך לילד שהבאת לעולם זו משימה שתמיד ראוייה קודמת ועדיפה ע"פ התרבות שתשתנה ותחלוף כמו הרוח
מילים קשות ? לאו דווקא, תלוי בעין המתבונן
החלופות ברשתות החברתיות מנציחות את הקיים, מסייעות להורים ובעצם לא עוזרים לשיפר איכות החיים של הילד.
מאיפה יקבל יצירתיות ? איך ילמד תיקשורת אמיתית מהי ? איך יחווה אהבה אם הוא עסוק בהישרדות והגנה על עצמו ממי שמתיימר להיות הכי קרוב אליו

לא, עדיף להיות בת יענה ....

SMADAR55

New member
איך אתה יודע איך אני פועלת ומה אני עושה למען ילדי?

האמירות האלו שכל ההורים והפסיכולוגים ואנשי החינוך לא יודעים מה הם עושים (ויש כאן לא מעט אמירות כאלו) הן אלו שאמורות להביא לשינוי?
כל ההורים הם מקובעים ולא יודעים מה הם עושים?
רק מי שאוטיסט יודע מה נכון לילד שלי? רק הוא מבין ובעל הדעה?

arana1

New member
הורים ופסיכולוגים ואנשי חינוך לא מסתירים את דעותיהם החשוכות

להפך ,בגלל שהם כל כך חסרי מודעות הן אפילו מתגאים בהן ומנופפים בהן לעיני כל

SMADAR55

New member
תודה שהצלחת להצחיק אותי.

כנראה שאני באמת חסרת מודעות לחלוטין לבעיות הקיומיות בעולם , לבעיותיהם של האוטיסטים בכלל ולבעיותיו של בני בפרט.

ניצחת, ה
התיש אותי

ועם בערות, חוסר רצון לקחת אחריות על חייך והיתלות במומחים שמודים שאין להם באמת מושג מה זה אוטיזם אבל דבריהם הם דברי אלוהים חיים, אין לי יכולת להתמודד.
אז כל טוב לך.
ותודה על התיוג
אני
חריג, אז מותר לך נכון ?
לא מקנה בילדך, ליבי אליו אם זו דרכך
ואת אפילו לא מוכנה לשקול את האפשרות שיש משהוא אחר
חג שמח ושנים טובות

SMADAR55

New member
יש הבדל בין לשקול משהו , לקרוא ולהבין ובין רצונות של אנשים

להכתיב את דעותיהם על אחרים.
תחשוב טוב טוב מי כאן מנסה להכתיב ולשנות.
כל טוב גם לך

למעלה