שיטות ערפדיות

Nihau

New member
תעלה את זה לפורום

אנשים פה מעריכים דמיון יצירתי :) הערכה כללית שלי תואמת את מה שאמרת- רובינו לא דבוקים לספרים ואוהבים להרחיב את מה שצר וצמצם את מה שרחב לפי ראות עינינו. שחקני מ"ת לחופש נולדו LOL

Nihau

New member
WTF? אפשר תרגום?

1. לא דיברתי על מו"ד- בכוונה השתמשתי ב"כשרונות" כדי שלא יוכלו לשייך את זה לשיטה זו או אחרת. רעיון טוב שמישום מה לא עבד... 2. אני תומכת מוצהרת ומוכרת בפורום הזה לפריפורם ומבססת את תמיכתי זו על ניסיון של יותר משנתיים רצופות של משחק איכותי. במהלך המשחק המדובר הייתה לי יופי של התקדמות דמות מרמה פשוטה של "הדמות שלי יצאה לחקור עולם ונחטפה על לא עוול בכפה ועכשיו היא אבודה" עד רמה אגדתית של "הדמות שלי הצילה את כל השבט שלה ובאותה הזדמנות גם את כל הגזעים התבוניים משני הצורה בעולם כולו ממגיפה קסומה נוראה שכולם חלו בה בו זמנית"- ובין לבין היא עשתה יופי של התפתחות בלי נקודות, בלי XP, ובלי שאר עזרי שיטה לישוב התקדמות. 3. מה זה L5R? נשמע כמו שם של רובוט ממלחמת הכוכבים... 4. אם זה לא היה ברור עד עכשיו- אני לא אוהבת את מו"ד (understatment of the year) וכן חושבת שפריפורם זו השיטה האולטימטיבית. איך הצלחת להבין את ההיפך?

Galandor

New member
אנחנו חייבים לעבוד על התקשורת

בינינו :) רציתי רק להראות שהדוגמה שלך מקובעת ולא חלה על כל שיטות המשחק.... ובקשר להאבתך לפרי פורם , על טעם ועל ריח אין מה להתוקח. בקשר אלי, אני מוכן לנסות כל שיטה. כל החברים שלי או בחו"ל או עדיין בצבא...:( ו L5R זה לא רובוט אלא שיטה למשחק בעולם אוריאנטאלי (רוקוגן) שבו משחקים שוגנג'ות, סמוראים ונינג'ות....(משחק אדיר!!!) חביבתי, אני משחק מכתה ב'... ההספק של הדמות שלך זה לא מה שקובע אלא ההנאה והעומק של הכניסה למשחק... (חבר שלי פעם שיחק את הכהן הכי מגושם ולא יוצלח בעולם, וזאת הייתה דמות מדהימה...שמתה בסוף :)

Nihau

New member
חביבי אין לך מושג על מה אתה מדבר...

לפחות בכל הנוגע ללהסביר לי על משחק עומק -ובמיוחד על דמות הפריפורם שלי הידועה בשמה "ניהאו"... *אנחה* הצעתי לך לקרוא קצת על המשחק המתועד ברשומות הפורום הזה "פריפורם", לקרוא כמה שתוכל על הדמות המדוברת משאלון ה60 שלה - כפי שמתועד ברשומות הפורום. לשאול אנשים סביב על יכולותי המשחקיות :) (DDN, דרגורן, סניפט, תאנת', ביצה...) ולהנות מהתוצאות. נשמכו כאן מילים רבות כטיפות במפלי הניאגרה על המשחק, הדמות, הרבדים השונים ולפחות כרגע בשעה זו אין לי את המשאבים לחזור על כל זה שוב. מה גם שהרוב נמצא כאן בדפי הפורום. בבקשה לא להניח עלי הנחות בלי לבסס אותן על היכרות, עדיף אישית. (אתה בהחלט מוזמן לבצע היברות ידידותית כזו במפגש בפורום הקרוב שיבוא עלינו לטובה)

Galandor

New member
לא התכוונתי לזה בצורה כזו....

לא התכוונתי להעליב, אני באמת לא מכיר את קישורי המשחק שלך. ואני לא מזלזל בהם, (שינוי נושא באופן אלגנטי..:) מתי המפגש המדובר?

Nihau

New member
ברגע שאסיים לתכנן אותו לוגיסטית

עלה לי רעיון בעל סיבוכים לוגיסטיים ולכן בניגוד להרמת האירועים הללו בצורה הסטנדרטית הספונטנית את האירוע הזה צריך קצת יותר לתכנן לעומק. לכן העיכוב.

L5R

אגדת חמשת הטבעות, לפי שמו של המדריך הידוע לפסיכופטים מסוכנים (סמוראים בלשון העם) שיטת פנטזייה בעולם שמהווה חיקוי של יפן הפיאודלית, עם כל מיני שבטים עם שמות כמו "העגור", "האריה", "הבונובו" וכו', שעסוקים בתככים ומאויימים על ידי יצורי צללים דוחים ומוזרים. אישית, לא אהבתי אותה במיוחד, יש לה מכניקה מעצבנת שמבוססת על גלגול קוביות 10, שמירה רק של חלק מהתוצאות וחיבורן בכל מיני דרכים משונות.

Galandor

New member
אפילו לא קרוב לShadowrun

שיטת קרב מדהימה, מהירה וגמישה (וריאליסטית!!!!!) חוץ מזה, אתה לא חייב לאהוב הכל!!! זה פשוט קרוב לליבי כי אני חובב יפן ואומנויות לחימה יפניות.....

Nihau

New member
קפוץ לפורום 148 של א"ל

הם יכולים לספר יופי של סיפורים על המאסטרים של המאסטרים שלהם זה לפעמים יוצא טוב יותר ממה שאנשי המ"ת ממציאים- אירוני עד כמה שזה נשמע.

Galandor

New member
:) , אני לא רק מתענין, אני מתאמן

כבר מס' שנים, אני כרגע עוסק בהדרכה.....המספר זה השם של הפורום? כי אני כבר חבר בשני פורומים של א"ל כאן....

Nihau

New member
כמו שכאן זה פורום 353

אז יש פורום א"ל 148 ויש עוד אחד 1262

למעלה