שיגעון ההחלטה....

ננדין

New member
כל הכבוד אופיר...

רק הייתי מאחד את הקטגוריות של הא"ל הפיליפיניות לקטגוריה אחת של "ארניס/קאלי/אסקרימה" ומציין שכל אחד מהשמות האלו הוא מונח גנרי המתאר באותו מידה א"ל פיליפיניות. יש לי עוד הערות לגבי המונחים האחרים אבל אני אשאיר את זה לחבר'ה שמבינים יותר ממני באותם א"ל... רון

lavitator

New member
סבבה

תודה על העצה, צודק....אני צריך להשקיע יותר מאמצים, אני אחפש.

ofir c

New member
תפסיקו להיות מפגרים

lavitator וברזיל גיו גיסטו הם לא אותו משתמש!!!

crane

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מנהלים- נראה לי שכדאי לנקות פה קצת

עם כל הכבוד לחופש הגדול, לא צריך ללכלך את הפורום בכזו שפה.

Tonjin

New member
שגם מגיעה מאיזור העיר אפס, המקום בו נערכו

ה-Air Games (האולימפידה לצניחה חופשית, סקיי-סרפינג ודומיהם) בפעם הראשונה, תנאי צניחה מהמובילים בעולם, הבירה אעפס... דווקא לא משהו לדעתי (אם כי בהחלט מוצלחת ביחס למה שאתה מצפה כשאתה שומע "בירה טורקית")

Tonjin

New member
אני חושב שלא הייתה כשהייתי, הנה יש עוד סיבה

טובה לחזור לביקור (בפעם האחרונה הצלחתי בפעם הראשונה לדגום את הסינטה ברוטב ג'ים-בים)

אהה ../images/Emo13.gif

נראה לי שהצלחת רק לדגום כי אכלתי לך את המנה, אם זכור לי נכון
בכל מקרה היו הרבה שינויים מאז, הם שיפצו, הרחיבו.... עכשיו מחכים רק לך

lavitator

New member
אוקיי....

אני חושב שאני חייב לכל הפורום הזה התנצלות. באמת התנהגתי כמו תינוק שניבל את הפה אחרי שלמד מילה חדשה, ובאמת הבקשה שלי הייתה מאוד מוגזמת ומפונקת.... אני רוצה להתנצל בפרט בפני יובל נחמקין שנראה לי כי רק רצה להעמיד לי את אמת ההודעה בפרצוף. באמת שכל העניין הזה לא מתאים לי.... מקווה שסלחתם....

grizzly

New member
../images/Emo13.gif ועצה אחרונה

עצה אחרונה שיש לנו נטייה לתת לכל מי שמתחיל את חיפושיו בעולם אומנויות הלחימה- אתה עוד תראה שלפעמים החיבור למורה חשוב יותר מהחיבור לשיטה. ככה שגם אם קראת על אומנות שלא כזאת נראית לך בתחילה- הייתי מציע שתלך לשיעור נסיון. הרבה פעמים זה יהיה החיבור שלך למורה מסויים שיתן לך את המוטיבציה ואת השייכות לשיטה יותר מאשר השיטה עצמה. שיהיה לך בהצלחה!

reno76

New member
נסיון לעזור

אולי אתה צריך לשאול את עצמך למה אתה רוצה ללמוד אומנות לחימה או יוגה? ואז אולי כשתענה לעצמך על זה , אז יהיה לך יותר ברור מה אתה מחפש... אני מציע את זה כי אתה נשמע בן אדם מאוד מחושב שרוצה לעשות החלטה שקולה ... אצלי זה היה תהליך יותר אינטואטיבי... ראיתי מישהו עושה טאי צ'י ... נדלקתי ... הרגשתי שזה מדבר עלי ... רציתי הרבה זמן וגם כשלקחתי החלטה מודעת להיכנס לזה ברצינות , את המורה בחרתי בצורה אינטואטיבית... אחרי שראיתי אותו זז ... ישר הבנתי שיש לו את מה שאני מחפש... לכן ...אני לא בטוח שערמות של מידע (אולי מיותר) זה מה שבן אדם מתלבט צריך ...העצה הכי טובה שנתנו לך פה זה ללכת לראות שיעורים , להישתתף ... אולי בהתחלה לא תיבחר את המקום הנכון או המורה הנכון ...אבל אם תתחיל בחיפוש בסוף תגיע ... ודרך אגב הדרך ארוכה מאוד (אם כי מעניינת בטירוף ...הדבר הכי טוב שקרה לי)... אז כדאי שתתחיל עכשיו... צא מהאינטרנט ותתחיל לחפש ...אלא אם כן אתה רוצה ללמוד אומנות לחימה ורטואלית? המון המון בהצלחה ותהנה מהדרך

ofir c

New member
התנצלות מהפורום:

אני רוצה לבקש סליחה על ההתהגותי בפורום בימים האחרונים. עניתי לא יפה לאנשים מבוגרים ממני, כל הדברים האלה עלו מהתרגזות , ואי הבנת אנשים שצחקו אותי ולא ניסו לפגוע. פשוט אם תוכלו להבין אותי הבנתי לא נכון את הדברים, וחלק מהתגובות של סיכום א"ל שלי עורר בי כעס. מקווה שתוכלו לסלוח, ולהבין אותי ולדעת שאני לא אדם כזה. אז אני מבקש סליחה מהפורום. אופיר

למעלה