שיגעון ההחלטה....

נא להגיש עם הערות שוליים. גודל כתב 14

עם רווח כפול. ואם אפשר בבקשה גם לכרוך את זה כי אני צריך להגיש את זה וחיפשתי פרייארים

ofir c

New member
אתה קורא לעצמך מאמן?

אז קח כמה נקודות למחשבה: 1)מר דוד בנימין מאמן אמור להיות איש כבוד 2)מר דוד בנימין מאמן אמור לשמש דוגמא 3)מאמן צריך לדעת לדבר 4)הוא צריך להעביר לתלמידיו מושגים של ערכים 5)הוא צריך לגרום להם לכבד ולהעניק חמלה אז אני מציא לך פרישה מוקדמת כי כבוד אין לך וגם את כל השאר אין לך. אני במקומך לא יוצא מהבית כי אין לך כבוד ואתה לא יכול להיות מאמן לא צריך רק לדעת להגן על עצמך אלא לתת כבוד אני לא רוצה לראות מה יצא מהתלמידים שלך אם אתה המאמן שלהם.

על מה אתה כועס?

ד"א אני רק אדם פשוט. לא יותר טוב מאף אחד אחר. אוהב להיות ליצן ולהתלוצץ ומצד שני להיות רציני ולהלחם. אין לי מושג למה נפגעת ומי אתה. דע לך. תלמידי הם שמלמדים אותי יותר מכל. אני עפר לרגליהם ואני משתדל להדביק אותם במגוון התכונות שהם יכולים להציע לי. אתה נשמע לי אדם שאני יכול ללמוד ממנו הרבה. הנימוס שלך מעורר התפעלות. הייתי שמח להכיר אותך. יכול להיות שלא הבנת אותי נכון ואז יצא שהעלבת סתם. בכל אופן לא ייצא לנו לברר את העניין כי אני יוצא עכשיו לחודש מילואים אי שם. אם אתה מעוניין תתקשר: 0522695035

תשמע הייתי משוכנע שאופיר ולויטייטור הם

אותו אדם. כאילו שבא לך לפרסם איזה פסבדו מאמר ולהשוויץ איתו. אני טועה? כי פשוט הצורה לויטייטור קילל בה את יובל שהוא מאמן וותיק ומוערך והצורה שהתנפלת עליי בהשמצות גורמת לי לחשוד במין סכיזופרניה קשה שמישהו מכם לוקה בה. אל תשכח להתקשר אליי. אשמח אם ניפגש ותלמד אותי קצת נימוסים. ספאנקי קקי או משהו כזה. עמך הסליחה נשמה טהורה שכמוך.

Nickelstickz

New member
just a short one

the philipino fight against the Americans before fighting against the Japanese , some people are connecting the develop of the 0.45 ACP to this war since the .38 had a problem to stop the fighter under the influence

fa jing

New member
יש הגזמה (בלשון המעטה)

בתאורך את הבה גוואה. אשמח לדעת מהם מקורות המידע, מהם לקחת את האמור. תודה. חנן

nitzano

New member
ידעתי שנתקלתי בזה בעבר

ויקי. זה מה שקורה כשחובבי סרטים כותבים הגדרות במקום אנשים בעלי ידע.

nitzano

New member
נ3ל"ש שx&ה

הקוNונה לייפOטייל. הקומונה בתחילת דרכה ודרושה למנהלים מדוע היא דרושה למנהלים ? ונעסוק בכלל בדגש על ספורט ואורך חיים על איזה אורך חיים מדובר 80,90 שנים ?

nitzano

New member
חנן

נראה לי ששווה לפתוח ערך חדש בשם "בה גואה" ולהעביר לשם את מה שכתבת. וכמובן למחוק את הערך הישן "פה קואה"

Kiru

New member
שמות ערכים

אם ההגייה "בה גואה" נכונה יותר, צריך לפתוח דיון בדף השיחה של הערך "פא קואה" הקיים. במידה ולא תהיה שם התנגדות אפשר פשוט להעביר אותו לשם החדש.

fa jing

New member
מלחמות עריכה

בה גוואה ז'אנג, ופא קואה. יש המתעקשים להשאיר ערך זה, עם כל האי דיוקים שבו ועם מודעות הפרסומת והשמות המצויים שם. כל העניין הזה של ויקי המשמש כבסיס לפירסום של מורים מוריד את ערכה וחבל. חנן

ננדין

New member
היי חנן - שאלה:

האם השמות פה קואה ובא גוואה הם שמות לאותה א"ל וההבדל הוא רק בהגיה? אם כן (ואני לא אומר שכן כי אני לא ממש יודע...), לא עדיף להשאיר את שני השמות ביחד באותו ערך ו/או לתת קישור מאותם שמות לאותו ערך? כי כרגע (איך שאני מבין את זה ואני אשמח לתיקון), קיימים 2 ערכים לאותה א"ל רק בשמות שונים...

brunoflexe

New member
מצטרף לשאלה ...

מאסטר וואנג, מטיאן, מבטא את זה (לפחות לפי מה שאני מצליח לשמוע): פה קואה. דרך אגב, דונג האי צ'ואן הרי מספר שלמד את עקרונות הפה קואה מנזירים, והרי מה שהוא העביר זה עקרונות ששולבו בא"ל שתלמידיו הבכירים כבר ידעו בעבר ... האם מכאן לא נובע שהוא למעשה לא המציא את הפה קואה ?

למעלה