שונא את עצמי

סיטרא

New member
שונא את עצמי

אומרים שאני לא יודע לקחת אחריות. ושאני בכלל ילד קטן שנתקע איפשהו בין כיתה ו' לז'. עוד אומרים לי שאני מבוגר מספיק כדי לקחת החלטות לגבי העתיד שלי, ואותי זה לא מעניין, כי עם מינוס בבנק וסליק של גראס בארון החיים נראים הרבה יותר יפים מחיים בדירה ממוסדת + חברה קבועה + עבודה מסודרת בשעות קבועות + שמירה על פאסון נקי + שעות שינה וערות המושפעות מתנועת כדור הארץ. החיים הרבה יותר יפים עם המאניה-דיפרסיה שלי (הנה, אמרתי) וחוסר הבטחון הכללי והיצירה שאף פעם לא יוצאת כמו שאני רוצה, אם בכלל, והאמבולנסים שאני כל הזמן שומע אצלי בדמיון אחרי שאני מתאבד. ואיך זה שאני חי את החיים ההפוכים שלי שמתחילים ב1 וחצי בצהריים ונגמרים עם הזריחה. עוד אומרים לי, בשקט, כדי שאני לא אשמע, אבל העיניים שלהם מספרות הכל, איך זה שאני כזה אאוטסיידר עם דעות לא מגובשות, וטימטום שלא פוטוגני ולא מתקשר עם שום דבר שהם מכירים ולמה לעזאזל אני לא הולך לטיפול פסיכיאטרי, או לפחות פסיכולוגי, עם כל המאזנים הכימיים-שליליים האלה שיש לי במוח. תכל'ס, הם צודקים. אולי אני צריך להתבגר סוף סוף ולהפסיק לחיות על מוזיקה, סקס, מילים, סמים ונסיונות נואשים-כושלים עד כדי גיחוך להוציא תחת ידיי יצירה שתעניין את רואיה ותספק אותי. ואיך זה שתמיד אני מרגיש בודד גם אם אני נמצא במקום שמפוצץ באנשים, אבל זה כבר למשהו אחר. בשורה התחתונה, אין לי מושג מה ניסיתי להגיד בהודעה הזאת, ואפילו בקושי ערכתי אותה. אם היא תשורשר, לא אשלח מסר מתרעם, אשתוק ואלך לישון, מבטיח. שי

Le Fay

New member
אם הרושם שקיבלתי עד עכשיו שווה משו,

נדמה לי שאתה תמיד אופושהו באמצע בין זריקוּת טוטאלית למיסוד גמור, כלומר כמו כולם, בערך, רק במינון הפרטי שלך; כך שלדעתי אתה שופט את עצמך הרבה יותר בחומרה מרוב האחרים. בכל מקרה לא כדאי לך לשפוך את כל התינוק שנשארת עם המים, כי הרבה מזה, ובעיקר ההססנות, הקישורים הלא-שיגרתיים שהדמיון שלך מפיק וכמובן גם מה שאתה קורא חוסר הבטחון הכללי והיצירה שאף פעם לא יוצאת כמו שאתה רוצה, הם כן מפתח לאישיות של אמן יוצר. אז לא תהיה ספילברג, אבל לא בהכרח תהיה פחות

מי הפסיכים

שאומרים עליך את הדברים האלה? אותם צריך לאשפז. לא מכירה אותך יותר מדי, אבל אוהבת אותך. כי זה מה שאני עושה, לאהוב. וחוץ מזה בגלל שמתבחששונה אוהבת אותך ואני הולכת שבי אחריה. וברצינות. אלה החיים. אתה מאבד עצמך לדעת, מעשן את עצמך למוות, שותה עד אובדן חושים מתמסטל עד אובדן הכרה מזריק קופאין לגרון כדי לא להרדם ושומע מוסיקה בקולי קולות כדי לא לשמוע את המחשבות והמוח הקודח. חי את השגרה ההפוכה שלך בלי להבין באמת מה הפוך בה, אבל זה מה שכולם אומרים אז זה בטח נכון. חי בחיים עגולים, בעולם עגול, מסתכל במראה בפנים עגולות ועיניים עגולות אוהב נשים עם חזה עגול וכל החיים ככה מסתובבים סביבך במעגלים. אתה רוצה לעצור ולנסות להבין איך בנויה המערבולת האין סופית הזאת אבל במעגל הזה אין לא התחלה ולא סוף. וכל הזמן אתה רק מקווה שהיום ייגמר ותוכל לחזור לשקוע בחרא שלך. אבל אף אחד לא הבטיח שיהיה אחרת. אף אחד לא אמר שיהיה לך קל. אין לי מושג מה אני באמת רוצה לומר, אבל בגדול- האנשים שחיים אחרת הם פסיכים. הם משקרים לעצמם, מכסים את החרא בשגרה קבועה חברה קבועה הכנסה קבועה ודירה קבועה. הכל אצלהם צפוי ומתוכנן. ואז בגיל 30 הם מאבדים את החשק לחיות כי אין להם שום אתגר ושום הרפתקאות. זה מה שאתה חושב שאתה רוצה? תאהב את עצמך ככה. משוגע, חופשי, נופל כל פעם למקום אחר, כי ככה זה הכי כיף. תראה כל יום כמשהו שמביא אתגר חדש, תסכול חדש להתמודד איתו. עוד משהו? בהצלחה נשמה.

אביv av

New member
סיטרא אתה בסכנה

אני לא מבינה ולא מסכימה איתך נכון שמאחורי כל אחד יש סיפור קשה שמותיר בנו צלקות קשיים ולבטים וכו אבל את הדברים הטובים שהיה לנו בתור חרדים קרי שכל חשיבה שאיפות את זה לא זורקים צריכים להגדיר לעצמנו את היעדים ולהתקדם הלאה אני לא אומרת שאא לעשן מידי פעם בכיף אבל מחשבות התאבדות זה הגבול בהצלחה אביבה

האדם הבא שאומר התאבדות

אני רוצחת אותו. אני פשוט אחסוך לו את הכאב הכרוך בלהתאבד. אולי במקום לחשוב איך להתאבד תחשבו איך לעשות את החיים יפים יותר? חלאס דיכי.

boaZone

New member
להתרסק אל תוך הקיר,

לא כל כך בא לי, למרות שזה נראה לי הפתרון הכי מהיר, לא שיצא לי לבדוק הקיר היה רחוק, אבל בתור פתרון למוצא אחרון זה נשמע לי אופטימלי לפחות הרעיון מה אחר כך נעשה לא התאפסתי למרות שדי חיפשתי ספר בנושא, לא שתפסתי פתאום פחד גיהנום, אבל בתור המסכן שהוא להיות שם,כן, זה נשמע לי, די נורמאלי, לפחות להתעניין. להשאיר מכתב קטן לא התעקשתי, למרות שכן קישקשתי משהו לא מובן , לא שביקשתי נורא להסביר מה קרה, אבל כיוון שהיום אני עוזב את המקום, זה נשמע לי, מינימאלי לפחות לומר שלום. לפחות לומר,שלא איכפת לי כבר, מאנשים מתרגשים מכל דבר. להתרסק אל תוך הקיר, לא כל כך בא לי, למרות שזה יצא לי, דווקא יום סביר, לא שחבל לי פתאום ללכת עוד היום, אבל בתור הלחוץ שמחכה לפיצוץ זה נשמע לי אידיאלי לפחות נעים בחוץ. נעים בחוץ/יוני בלוך

כי מה איתי? חוץ מ

התקף לב קטן פה ושם אני מרגיש מצויין. יושב פה ורק מביט בארנק מתרוקן. תראו איזה יופי, פה אין לי, פה אין לי פה אין. אוי יוני בלוך...

חופשי אחי

אני לגמרי מכבד ת'החלטות שלך רק תשאיר לי את הצפרדע הירוקה. נכון, היא מכוערת רצח אבל אני יכול לצבוע!

boaZone

New member
א. קוראים לו ביסלי

ו-ב. היום הוא כיכב בכביש מספר 1, הביא לכל הג'יפונים בראש בעליות לקסטל. כבוד.

boaZone

New member
מתפרק לו...

מה לגבי "הכורסא"? לא סיימנו את שיחתינו דאז...

אחחח, דיאגנוזה מדוייקת

אני מוריק מקנאה. אבל התוכניות בעזרתו יתברך, שתוך חצי שנה עד שנה יהיה לי איזה סוזוקי חביב או XT אז אשלח את הג'וקי הנוכחי לבעלים הראוים לו - מתבגרים שזה עתה קיבלו רשיון בעלי תוחלת חיים מוגבלת

hafraapsichotit

New member
אתה רואה?

לא רק אחי חושב ככה... חוצמיזה אני יודעת מה יגרום לצפרדע ליות יפה- בחורה מתולתלת

idonknow

New member
../images/Emo10.gif

הייתי כותבת לך הודעה פרחונית ואופטימית מקושטת בציפורים מצייצות ומילים מנחמות, אבל כל קשר ביני ובין זה כרגע הוא מקרי בהחלט. אפילו קשה לי לזייף. אפילו קשה לי לזייף על גבי פורום. איף. פלוס, להכנס לכאן אחרי כמעט שבוע ולראות את תפוזבל מזמין אותנו לטיפול פסיכולוגי על חשבונו, קצת מתחת להודעה העצובה עד מאוד שלך, סתם עושה חשק לחזור לישון ולחלום שיורד גשם. אז אני עכשיו לחזור לישון, לחלום על גשם. (ואם יפתח כאן עוד שרשורים כמו "שרשור הבנות","שרשור שרירים" ושות' ,הפורום בהחלט נקע רגלו, שבר ראשו והתחלק על כל השכל. לטיפולכם).

למעלה