שונא את עצמי

miss mcmillan

New member
כותב-בפורום מסויים התוודה בפניי

לפני יומיים שהשילוב הנ"ל גורם לו בעיקר לחבק את האסלה, אהמ אהמ. אכן שדרוג.

miss mcmillan

New member
מאמי, כשאתה נואש אתה נואש.

אני עוד לא ירדתי לשפל שכזה. אסלות, ביזאר.

miss mcmillan

New member
למה,

בדיוק כשהתחלתי להנות? החלטות מבוגרות לגבי החיים שלך, וכאלה, תוכל להחליט גם בגיל 80. את מה שאתה עושה עכשיו, בכשרון רב- כך מספרים לי- לא בטוח. ולא שאני לא רצה להחליט החלטות בוגרות, על אף התדמית החפשנית-משהו שהודבקה לי, אבל יש כאלה ויש כאלה. ואם אני אגיד את המילה "איזון" עכשיו, רב הסיכויים הם שאני עצמי (אם לא מישהו אחר) יכבדוני בסטירה מצלצלת.

miss mcmillan

New member
אני מהירה מברק, זה לא יילך.

אבל אני אקפוץ אליך מתישהו השבוע ונעבוד על זה, יש?

את לא מהירה כל כך

בוידאו האחרון שאת מככבת בו את די איטית... קפצי אלי ונשב על זה... העיקר תבואי כבר!!! (אני רוצה להציע לך חברות אבל את רחוקה לי) מתבחששת נטשה אותי לאנחות כנראה שאני לא עושה לה את זה יותר אני צריכה ריגושים חדשים

barr1969

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

שונאת אותך גם. עכשיו, אחרי שהתראינו, אתה אפילו יכול למות בלי נקיפות מצפון. אגב- אם אתה מחפש שחקנית לפני שכל הנ"ל קורה- זה בא לי ממש טוב. התפטרתי מהבימה.

היי שי...

לצערי אינני יכול לומר שאני אוהב אותך. התרחקנו. אני מכיר אותך בעיקר מהפורום. ולא, אני בהחלט לא אוהב אותך. מה שכן, אני קצת, קצת קצת מכיר אותך. ואני יכול לומר לך שבזכרוני אתה צרוב כאדם מיוחד וכבעל כישרון בדקויות. אינני מצליח להאמין לך שאתה שונא את עצמך מהסיבות אותן ציינת. אני מאמין שבאותו הרגע שבו כתבת את שכתבת בהחלט שנאת את עצמך. אבל אני בטוח שאת הסיבות לשנאה העצמית "אתה מצאת" בהתאם ל"רצון שלך" - עם כל זה שזה נראה אבסורד, מצאת את הסיבות הנוחות לך והשלכת עליהן את השנאה שלך לעצמך. בכלל אני לא מאמין גדול ביכולת של האדם למצוא מניעים להרגשות שלו בכוחות עצמו. כן, אני מאמין שהזולת יודע לעשות זאת יותר טוב. גם אם הוא לא פסיכולוג ובטח אם הוא כן. וחזל כבר אמרו "אדם קרוב אצל עצמו" - אדם פסול לעדות על עצמו גם אם הוא מעיד לחובתו. משום שאדם "לא מסוגל" להעיד לחובתו-לכל היותר הוא מצליח להשלות את עצמו ולהראות "כאילו" הוא מעיד לחובתו... אתה איש מיוחד. אתה יודע טוב מאוד שאתה מאוד מוכשר. אתה יודע טוב מאוד שאם רק תמשיך ותהיה מי שאתה עוד תגיע רחוק... אני לא זה שצריך לנחם אותך - אני רק יכול לומר שאני ממליץ בחום. באמת, לדבר עם רינה או עם מנשה, יש להם פסיכולוגים בירושלים, חינם אין כסף... אין לך מושג כמה טוב זה יעשה לך... אני יודע את זה מניסיון. ידעתי לא אחת תקופות מאוד קשות בחיים שלי. אין בעולם כמו מישהו שאתה יכול לספר לו הכל מבלי לחשוש שמשהו יצא החוצה ומבלי לחשוש שהוא שופט אותך וכו'...

מחממנוע

New member
לא כולם אותו דבר

ולא לכולם עוזרים פסיכולוגים. לא לכולם עוזר שעוזרים להם. יש כאלה שלפעמים עזרה של אחרים מציקה להם

estersh

New member
(זה נכון, הכל. ברגע המסוים, בתחושה

בדבר הכי ממשי שקיים. ובכו"ז:) אי אפשר להקל ראש עם "עזוב אותם" ו"כמה שאתה מגניב" ו"מה אתה שם על הדפוקים האלו" וכל זה. כי כל הביקורת ששפכת בשמם היא שלך- אחרת, היית בכלל מקשיב? ומקבל? ומפנים? ומיישם בשנאה עצמית? אבל אולי גם לא צריך לקרוא אותך בכבדות, כי כמה שאתה לא אופייני פה לעצמך שבכתב, לכל מיני עצמך מוצהרים ("אנחנו דומים.. שנינו אופטימיים.. החיים תמיד יפים.."- מלפני שבועיים בערך. זוכר?). כי יש ימים כאלו. ואם כבר, הייתי דואגת לך על איך ש*אתה* עכשיו רואה בטח בהודעה שלך השפלה פומבית.ולא ברמה של שמיעת האמבולנסים שלך. וגם אתה אל תדאג, בכל מקרה אני אוהב אותך בסוף ההודעה כמו כולם, כמו שמקובל בהודעות תנחומים ותמיכה.
. סוף קריאה מודרכת. עכשיו לתוכן הביקורת: אם השאלה היא שגרה או אנרכיה- מי הבר סמכא שיחליט? ואם השאלה היא מה נכון לך- מי אני שאדע? אבל אתה כתבת שתכל'ס, הם צודקים. ותכל'ס אתה מפגין פה נגד עצמך ויוצא נגד מה שדגלת בו במילים לא פעם. ותכל'ס, גמני חושבת שהם צודקים לפעמים. וכשהם צודקים כי הנהנו איתם בהסכמה אולי יש באמת מקום ל- . 1. להזכיר לך שהחיים שלך לגמרי לא כאוס מוחלט. אתה לומד בתוכנית מסודרת. נכון? אתה עובד כדי לממן את החיים. נכון? ואתה אפילו עובד בתחום שמקדם אותך במה שמעסיק אותך היום. נכון? ושאתה עכשיו בחופשה, ובחופש מותר כמעט הכל. וטוב, אנלוידעת כמה זה החזיק מעמד במשך שנת הלימודים, אבל בתחילתה דיווחת לי על הפסקת סמים ופוקוס מוחלט. (חה. גם נעמי מסרה לי דוחות משביעי רצון על הרצינות שלך) . 2. לבדוק אם זה ויכוח של אתה מול העולם, או אתה מול עצמך ולבדוק אם יש לך עמדה בשאלת אורח החיים שלך. וללכת אחריה. ולבדוק אם סליק הגראס והמאניה-דיפרסיה הם לא חלק מפוזה שיצרת לעצמך ואתה חושש אפילו לצאת ממנה להפוגת בדיקה. . 3. ולספר לך כתזכורת מרגיעה איך שגם בבלגן יש סדר ורוטינות. וגם בשגרה יש אלמנטים ממסטלים לגמרי. (אתה יודע איזה היי גורמת לי סחיבה מיותרת של שני דליים עם 25 ליטר אדמה + עצים בכל יד? והזיעה שניגרת וחודרת בכל חור? והשקיעה בתוך לאות עמוקה בסוף היום?) . 4. ולתהות מה באמת עמד בשורש השאלה, שאולי מחר תתכחש לצורתה הנוכחית. ולשאול את עצמך אם זה אולי בכלל השורה ההיא על הבדידות התמידית. ובכל מקרה, לפצות את עצמך על הטריגר הלא ידוע שהכניס אותך לדיכאון הפעם. . 5. היה איזה משהו עיקרי ששכחתי כרגיל תוך כדי כתיבה. אה, ואני אוהבת אותך. תרגיש טוב.

למעלה