שומע רוק בריטי..

oasisssss

New member
הם הוחיכו לכולם שהם להקה של להיט 1

dont look back into the sun הוא שיר חמוד ומקפיץ, כמו כן גם עוד כמה שירים שלהם, הם לא עד כידי כך גרועים, יש יותר, אבל סתם אין שום דבר מיוחד בהם חוץ מההיפ המיותר שעשו להם. לא משהו שימשוך אותך יותר מידי, אותי הם דיי שיעממו הם בנאלים ודיי חוזרים על עצמם וגם דפקו לעצמם בצורה לא יפה את השכל עם הסמים.. והם התפרקו (ככה שכנראה שתמיד הם היו ויהיו להקת להיט 1).

lestatgirl

New member
הם להקה של להיט אחד אבל הם להקה

שלא כל אחד אוהב וקצת קשה להתחבר למה שהם עושים זה או שאוהבים אותם או ששונאים אותם בד"כ

oasisssss

New member
מה קשה להתחבר להמנוני פופ מעצבנים?

זה סתם נמאס אחרי כמה שירים.. מה שכן, לפיט יש קול חבל על הזמן.

חח אה כבר?

טוב כנראה שהם באמת לא משהו מיוחד. קראתי עליהם כתבה בפנאי פלוס בזמנו אשכרה השוו אותם לפיקסיז (חילול השם!) אמרו שהם מעולים אבל שהסולן חייב להפסיק לקחת סמים. לפי מה ששמעתי הם ממש לא פיקסיז והם ממש לא משהו. או לפחות היו ;)

להקה של להיט אחד??!

אתה לא מכיר, למשל, את Boys in the Band. Can't Stand Me Now וכו? הם הפתרקו בגלל בעיות הסמים של פיט, לא כי הם לא הצליחו. הם הצליחו מאד מאד. האלבום השני שלהם לדעתי מושלם.

oasisssss

New member
מכירה. אבל השירים האלו לא עשו שום

דבר מיוחד. חוץ מבMTV2. ושם זה גם יכול להיות משודר בגלל חברת הטקליטים סך הכל - MTV... אלו לא שירים כאלו טובים. חוץ מזה שהם היו שם בתקופה שלא היו כ"כ הרבה להקות חדשות כמו עכשיו אז נורא התלהבו מהם כי זה כאילו היה מעיין סוג של "ואו" לבריטים שיש משהו חדש להתלהב ממנו, וזה לחינם, כי עכשיו יש כ"כ הרבה יותר להקות חדשות יותר טובות מהם. והם לא התפרקו רק בגלל פיט, סביר להניח שהם התפרקו גם בגלל עוד דברים, אחרי הכל לא רק פיט היה הבעיתי שם. מה שכן יש להיג לזכותם ולזכות פיט זה הקשר שלהם עם המעריצים. ואם כן ישעמם לי וזה הדבר היחדי שיהיה אני אקשיב לזה

Sum41xGiRL

New member
שמוק בריטי

The buzzcocks The sex pistols The clash Joy division Conflict Happy mondays Crass The Jam GBH

Sum41xGiRL

New member
הג'אם גדולים וממומלצים.

אבל הם לא הכי טובים ברשימה שנתתי למעלה

ketas

New member
רוק בריטי זה מצויין

בעיקר oasis travis

Captain Falafel

New member
ראנסיד!!!

סופסוף מישהו ששומע ראנסיד..... הם אחת הלהקות האהובות עליי..... יש לי במחשב את כל הדיסקוגרפיה שלהם..... את כל האופריישן אייבי..... השיר שלהם שאני הכי אוהב הוא bloodclot או הקאבר של לה-במבה וגם הסגנון של סאבליים ו-NOFX די מגניב..... זה לא ממש קשור אבל יכול להיות שתאהב גם את הלהקה less than jake.... הם לא בדיוק רוק בריטי אבל יש להם את מה שאני אוהב בראנסיד ואחרים.....

למעלה