שומע רוק בריטי..

UnderTown

New member
סליחה,

ובאמת, תאמין או לא, אני לא נוטה להקשיב ברצינות לבנאדם שבטוח שהוא פרנססקו טוטי. לעומת זאת, אני בהחלט יודע משהו על פאנק אמריקאי, ונראה לי שאתה סך הכל מנסה לשחק אותה מבין גדול, כשבעצם אתה לא. ואם אתה כזה מבין גדול, בבקשה, חלוק איתי את פניני חוכמתך. בכל מקרה, אתה טיפש מתלהב, שחושב שמישהו מתייחס ברצינות לגחמות המטומטמות שלו.

Francesco Totti

New member
אני טיפש?

מספיק לקרוא כל אחת מההודעות שלך בשבוע האחרון (ששברו את שיאי הבורות האפשריים בכל נושא אפשרי) בשביל להבין מי הטיפש בינינו.

הרמונז לדעתי היו הראשונים

בטח לא הפסיטולס, כי סיד היה מעריץ גדול של די די ראמון ושל הניו יורק דולז. בכל זאת אני הכי אוהבת את הפיסטולס מכל להקות הפאנק.

oasisssss

New member
קיור זה מצויון, בלוק זה מעולה,צ'יפס

זה נחמד+. רנסיד זה אע בלינק זה קקה אבל סחטיין על בלוק פארטי ובעיקר על הקיור

ketas

New member
בלינק זה לא קקה

זה נורא נחמד....וקליל. לא הכול חייב להיות עם המון עומק....לפעמים יש מצברוח לשירים מטומטים כמו fuck a dog בלינק182 הם באמת אחת הלהקות האהובות עליי.

oasisssss

New member
בלינק הם קקה מהסיבה שאחרי ששמעת

דיסק אחד מהראשונים שלהם או 3-5 שירים אתה מתקדם וכבר לא זוכר אותם

חחח נתקלתי בהם בגיל 10 אולי

אחותי אהבה אותם נדמה לי שהיא עדיין אוהבת אותם. היה לה קטע עם להקות כאלה. :S

lestatgirl

New member
המלצות

אוקיי רוב האנשים המליצו לך פה על הדברים היותר ישנים בעיקרון הרוק\פופ בריטי קיבל בשנים האחרונות כמה תוספות מצויינות כמו: maximo park the futureheads hard-fi the subways kasabian idlewild muse razorlight the libertines interpol gorilazוכמובן שגם blur מומלצים מאוד doves ואמ.. זהו בעצם תהנה

oasisssss

New member
אוקי...

סטייל בלוק פארטי וקייזר צ'יפס וקצת קילרז: 22-20's Arctic Monkeys Bright Eyes Biffy Clyro Editors Elbow Franz Ferdinand Graham Coxon Hard-Fi Heavy Stereo Jesus And Mary Chain Joy Division Kasabian Kate Bush - היא לא קשורה לכולם, אבל הפיוצ'רהדז שמזכירים את הקייזרז ובלוק פארטי מושפעים ממנה, לפחות קלי מאוד (הסולן של בלוק פארטי) Maximo Park Manic Street Preachers Nine Black Alps Pixies Razorlight Sonic Youth The Coral The Futureheads The Rakes The Secret Machines סטייל הקיור - פוסט-בריטפופ, רוק בריטי מלונכולי ופוסט-פאנק: Interpol Joy Division - ניו אורדר Jesus And Mary Chain Radiohead The Smiths Wier סוזי והבאנשז דה גלוב PIL משהו כיוון בלינק והסקא: Buzzcocks Cock Sparrer Dead Kennedys Dropkick Murphy's - על אלו יש הרבה חילוקי דעות אבל הם אחלה כידי לפתח מהם בסיס לדעתי. Minor Threat Operation Ivy Oxymoron Propagandhi Sex Pistols The Damned The Jam The Hives UK Subs ramones the clash Screeching Weasel Sham69 mxpx Lagwagon Pennywise אלו דיי הדברים ה"קלים" והבסיסיים חוץ מזה דברים שיתר נוגעים לכיוון הבריטפופ (וההפשעות גם) והרוק הבריטי 60-90: Blur Grandaddy - לא בריטים, אבל עושים תעבודה כמו שצריך. Oasis Pulp Suede Super Furry Animals Supergrass The Verve Ride Hurricane #1 ocean colur scene embrace Kula Shaker Paul Weller Stone Roses Kinks The Who David Bowie T Rex The Animals Stranglers The Rolling Stones The Small Faces The Smiths

lestatgirl

New member
שכחת משהו....

אזהרה: Arctic Monkeys גורמים להתמכרות ולא מומלצים לאנשים בעלי נטיה להתמכרויות

oasisssss

New member
וואלהחחח

אבל באמת שכחתי את ה dead 60s שבגלל שהוא אוהב רוק בריטי וסקא הוא מאוד יתחבר אליהם...

למעלה