כי זה לא הסגנון שהוא אוהב.. ואין כזה דבר "רוק אמיתי" מה שהוא שומע זה בהחלט רוק אבל סוג שונה מאוד של רוק... זפלין זה גם דבר הרבה יותר כבד ממה שנראה לי הסגנון שלו... בקיצור שאלה מיותרת...
כמו שבלי לד זפלין לא היה בלוז. השאלה של "מי הייתה להקת הפאנק הראשונה?" היא לא כל-כך ברורה, מצד אחד היו את כל להקות הפרוטו-פאנק למינהם (הסטוג'ז,אמסי5,וולבט אנדרגרונד,ניו יורק דולז, דיוויד בואי וכו') יכול שהם היו הראשונים, יכול להיות שדווקא טלויזן, או הראמונז היו הראשונים אבל מה שבטוח הסקס פיסטולז לא היו ראשונים, והתמורה שלהם לפאנק לא גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הסצינה הענקית של הפאנק. Angry Samoans - Gas chamber
באתרי האינטרנט של המוזיקה, אומרים שהראמונז היו אלה שהגדירו את הז'אנר והגדירו אותו ראשונים. אבל מן הסתם, לפני כל ז'אנר, ישנה תרבות רחבה... וכנראה שהיו עוד להקות שניגנו פאנק.
אומרים שדווקא הראמונז הם אלו שממש עשו את הצליל של הז'אנר.. אפילו הם הופיעו ב76 בבריטניה והשפיעו בעקרון על כל להקות הפאנק הבריטיות שקמו בגלל הראמונז. אבל אי אפשר להגיד בברור, לפחות לא אני Foo Fighters - Gas Chamber
הפאנק התחיל בuk. בכלל, כאוהב פאנק גדול, לדעתי הפאנק האמריקאי (אולי פרט לבלאק פלאג) הוא נורא משעמם, וכאילו "מאגניב". בשירים של הסקס פיסטולז תמיד יש את המבטא ואת ההגייה שלהם, שפשוט הופכת את כל העיניין לכיפי וגאוני.. הפאנק האמריקאי, ממה שהתרשמתי, רובו מנסה סך הכל להיות מאגניב.
ולא, אני לא פולט שטויות, ואני גם לא זוכר מתי דיברתי בזמן האחרון על פרוג. מה שאמרתי קודם זה איך שהפאנק מתבטא בשבילי, ובשבילי הפאנק הבריטי הרבה יותר טוב מהאמריקאי.